×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Aromatizirana masažna olja

Elementi 65 do 96 od 100 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Amoréane Sparkling Body Foam Passionfruit Daquiri 150ml

    Sparkling Body Foam je vlažna masažna pena z učinkom mehurčkov, ki bo vašo kožo pustila mehko, lahko, svilnato in z dišečim vonjem na izbiro. In ko pride v stik z vašo kožo, vas bo njegova inovativna formula poskrbela za drgetanje, ki mu bo sledilo stimulativno pokanje mehurčkov. Presenetite z nepozabno masažo, edinstveno, super razburljivo in prijetno izkušnjo.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Aromatix Scented Massage Oil Chocolate 120ml

    Kolekcija masažnih olj Aromatix vas bo navdušila s svojo prijetno teksturo in vegansko sestavo. Naj dišeči podtoni napolnijo vaše čute in se še globlje potopite v neverjetno masažo, ki vas bo čudovito sprostila in osvežila.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Strawberry & Champagne 150ml

    Odkrijte nove vznemirljive višine in se prepustite čutnim masažam! Dotiki vašega nasprotnika, njihova izjemna mehkoba in čisto veselje, je točno to, kar vas čaka s tem razkošnim masažnim oljem, ki je primerno tudi kot lubrikant za najlepše ljubljenje. Vonj jagod in šampanjca čudovito očara in prebudi poredne misli. Naj te zapeljejo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Indian Love Oil 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamno mističnim vonjem? Preizkusite Magoog Indian Love Oil, katerega dišava vas bo očarala in prebudila vaše čute. Je topen v vodi in se zlahka izpere, je prozorne barve in vsebina stekleničke je 100 ml.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Rose 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z vonjem vrtnice, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Lemon Coco Erotic Massage Oil 50ml

    Obožujete eksotične limonino-kokosove vonjave? V tem primeru vam bo všeč tudi to erotično masažno olje znamke Just Play. Njegova čudovita dišava bo navdušila vaše čute in prebudila vašo erotično strast. Olje kot tako ima zelo bogato vegansko sestavo in je namenjeno izključno zunanji uporabi. Prepustite se opojni masaži, ki vas bo za nekaj časa popeljala v sončne trope!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 200ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z orientalskim vonjem, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Topi se v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Strawberry 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolni in omamni aromi jagod.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Coconut 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolnem in omamnem vonju kokosa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Vanilla 200ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z vonjem vanilije, da očarate in spodbudite svoje želje. Topi se v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Tangerine 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolnem in omamnem vonju mandarin.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Caramel 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolni in omamni aromi karamele.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Matchmaker Pheromone Massage Candle Him Black Diamond 150ml

    Ali sanjate o popolni čutni izkušnji? Samo s to feromonsko masažno svečo se bodo vaše sanje uresničile. Je luksuzna sveča 3 v 1 na osnovi karitejevega masla in drugih naravnih olj. Z njim ustvarite zapeljivo vzdušje in uživajte v čudovitih masažah, ki bodo vašo kožo pustile mehko in navlaženo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Bubble Gum 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na intenzivni in popolni aromi žvečilnega gumija.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Matchmaker Pheromone Massage Candle Her Red Diamond 150ml

    Toda ali sanjate o čutni izkušnji? Samo s to feromonsko masažno svečo se bodo vaše sanje uresničile. Gre za luksuzno svečo 3 v 1 na osnovi karitejevega masla in drugih naravnih olj. Z njimi ustvarite očarljivo vzdušje in uživajte v čudovitih masažah, ki bodo vašo kožo naredile mehko in navlaženo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Intimate Massage Oil Toffee Caramel Seduction 150ml

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu. Razvajajte sebe in svojega partnerja z intimno simfonijo sladkosti in zapeljivosti, medtem ko olje boža vašo kožo. Popoln za romantičen večer v dvoje.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Cola 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolni in omamni aromi kole.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Wild Blackberry 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolni in omamni aromi robid.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Voulez-Vous... Massage Oil Aphrodisiac Ylang-Ylang & Cola 30ml

    Obožujete romantične masaže? Če jim boste vzeli to razkošno olje s čudovito aromo, verjemite, da jih bodo imeli še bolj radi. Nanesite malo na dlan, razmažite po rokah in ne nanašajte na kožo. Kako in kje boste masirali svojega nasprotnika, je odvisno od vas, nekaj pa je gotovo – koža bo neverjetno gladka, mišice sproščene in vzdušje iskrivo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Ocean Spirit 80ml

    Svež vetrič za vaše seksi trenutke! Ta erotični gel Ocean Spirit znamke Just Play je idealen za intenzivno masažo celega telesa, ki bo premamila vaše čute. Ima stimulativno osvežujoč hladilni učinek in vas bo prijetno hladil tudi v najbolj vročih trenutkih.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuei Hot Oil Watermelon 100ml

    Spremenite svoje roke v ogenj s čudovito dišečim Nuei HOT OIL! Je okusen obetaven masažni gel z zelo intenzivnim grelnim učinkom za spodbujanje in podaljšanje užitka med predigro. Uživajte v pravem ritualu za čute, ki temelji na popolnem in omamnem vonju lubenice.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY The Touch Massage Oil by VEDRA Lavender 100ml

    THE TOUCH by VEDRA izdatno nanesite in občutite, kako se dišeče olje širi po vaši koži. Uporabite ga med vsakodnevnim ritualom nege telesa ali čutno masažo. Vaša koža bo mehka, olje pa bo okrepilo vsak dotik. Med predigro DOTIK poveča užitek in intimnost za vas in vašega partnerja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY The Touch Massage Oil by VEDRA Bergamot 100ml

    THE TOUCH by VEDRA izdatno nanesite in občutite, kako se dišeče olje širi po vaši koži. Uporabite ga med vsakodnevnim ritualom nege telesa ali čutno masažo. Vaša koža bo mehka, olje pa bo okrepilo vsak dotik. Med predigro DOTIK povečate užitek in intimnost za vas in vašega partnerja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Intimate Massage Oil Chai Bliss Evening Glow 150ml

    Izkusite to izvrstno masažno olje, ki je skrbno zmešano, da zajame pikantne in aromatične note chai čaja.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Amoréane Sparkling Body Foam Mojito 150ml

    Sparkling Body Foam je vlažilna masažna pena z učinkom mehurčkov, ki bo vašo kožo pustila mehko, lahko, svilnato in z dišečim vonjem na izbiro. In ko pride v stik z vašo kožo, vas bo njegova inovativna formula poskrbela za drgetanje, ki mu bo sledilo stimulativno pokanje mehurčkov. Presenetite z nepozabno masažo, edinstveno, super razburljivo in prijetno izkušnjo.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Voulez-Vous... Warming Body Oil Chocolate Fondant 35ml

    Si želite nekaj več kot le preprosto masažo? Preizkusite to grelno masažno olje. Bogata je z naravnimi sestavinami in jih lahko nanesete na kateri koli del telesa, kjer bo vaš dih nato ustvaril vznemirljivo ščemeč naval toplote. In vonj? Čokoladna sladica oh!

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

  • Voulez-Vous... Warming Body Oil Pina Colada 35ml

    Si želite nekaj več kot le preprosto masažo? Preizkusite to grelno masažno olje. Bogata je z naravnimi sestavinami in jih lahko nanesete na kateri koli del telesa, kjer bo vaš dih nato ustvaril vznemirljivo ščemeč naval toplote. In vonj? Pina Colada oh!

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

  • Just Play Sex Cream Erotic Massage Cream 80ml

    Za več užitka zanj in zanjo! Just Play Sex Cream je idealen izdelek za vznemirljivo intimno masažo, ki si jo boste z veseljem zapomnili. Obogaten je z dragocenim in kakovostnim oljem (makadamsko, sezamovo, mandljevo in nageljnove žbice), v njegovi sestavi pa najdete tudi poživljajoč izvleček paprike. Vživite v njegov erotični vonj in uživajte v vsaki izkušnji.

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

  • System JO Naturals Massage Oil Lavender & Tahitian Vanilla 120ml

    Eterično masažno olje JO Naturals je čudovito odločno! Sestavljen je iz mešanice naravnih maščob, vitaminov in eteričnih olj za prehrano ljudi. Najpomembnejši ljudje vam bodo napolnili ušesa, se sprostili v vaši masaži in vam omogočili pozitivno in svežo poslastico.

    22,90 €

    7,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Just Play Ylang Ylang Erotic Massage Oil 100ml

    Just Play erotično masažno olje z zapeljivim tropskim vonjem Ylang Ylanga, ki bo navdušilo vse partnerske čute. To masažno olje spodbuja tudi libido in z njim boste pripravili najboljši uvod vseh časov!

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

  • Magoon Erotic Massage Oil Sandalwood 100ml

    Hrepenite po erotični masaži z omamnim vonjem? Preizkusite to visokokakovostno masažno olje z romantičnim vonjem, ki bo očaralo in spodbudilo vaše želje. Je topen v vodi in se zlahka spere. Ima dolgotrajne učinke in vaši koži bo všeč!

    11,90 €

    6,90 €

    Ni na zalogi

  • Just Play Lemon Coco Erotic Massage Oil 100ml

    Just Play erotično masažno olje z pekočim tropskim vonjem limone/kokosa, ki bo navdušilo vse partnerske člane. To masažno olje spodbuja tudi libido in z njim smo pripravili najboljši uvod vseh časov!

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 96 od 100 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.