×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažni aparati

Elementi 65 do 96 od 277 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Če hočeš vse, hočeš Turbo glavo z 2 nastavkoma! Je najmočnejša vibrirajoča glava na svetu in vam bo zaradi izjemno močnega vibracijskega motorja prinesla orgazme kot nobena druga. Privoščite si masaže celega telesa, erotično stimulacijo in dih jemajoče izkušnje notranje stimulacije z nastavki!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Uživajte v vseh intimnih trenutkih sami ali skupaj s partnerjem. Ta vibracijska paličica Rosy Gold je idealna igrača za zunanjo stimulacijo. Vibracijska glava ima 10 nastavitev, s katerimi lahko poleg klitorisa stimulirate tudi druge občutljive dele, kot so bradavičke. Bodite ustvarjalni in z različnimi vzorci stimulirajte vse občutljive dele pri različnih hitrostih.

    119 €

    86,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajoče bojne glave, ki jih navdihujejo močni egipčanski faraoni! Oddaja močne vibracije, skoncentrirane v glavi, zato vam zagotavlja intenzivno in neposredno stimulacijo. Njegove funkcije bodo vzljubile ne le vaša občutljiva področja, ampak tudi utrujene in boleče mišice po vsem telesu. Znebite se stresa, sprostite se in se dobro počutite s to razkošno masažno glavo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujenega? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris in bo zaradi svojih dimenzij idealna igrača za potovanja, saj ne bo zavzela preveč prostora v vaši prtljagi. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    65,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Uživajte v najboljši in najintenzivnejši samozadovoljevanju, ki je zdaj na dosegu roke z nastavkom Cock-Teaser, ki masažno glavo Kink Power Wand spremeni v izjemno močan tabor za samozadovoljevanje. Njegova notranja tekstura zagotavlja iznajdljivo stimulacijo, zaprt konec pa ponuja občutke, ki simulirajo sesanje. Prijeten in predvsem prozoren TPE material omogoča spremljanje poteka celotnega dogodka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    S svojim lahko berljivim digitalnim zaslonom ponuja masažna palica Pink Sunset iz You2Toys najboljši nadzor za sproščujoče masaže in ciljno stimulacijo. Vedno imate natančen pregled nad 10 načini vibriranja, njihovimi 4 jakostmi ter življenjsko dobo baterije in časom delovanja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ta masažna glava vam bo pomagala pri lajšanju togosti mišic, zvišanju krvnega tlaka in izboljšanju splošnega zdravja mehkih tkiv telesa. In veš kaj? Razveselila bo tudi najbolj občutljiva mesta na vašem telesu. Izstopa z inovativno tehnologijo, zahvaljujoč kateri vam bo ponudil do 12.000 vrtljajev na minuto, počutili se boste kot v rokah izkušenega maserja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte v novih valovih užitka s tem intenzivnim maserjem! Zahvaljujoč svoji posebni obliki in zmogljivemu motorju v notranjosti je to orožje Super Power idealno za tiste, ki imajo radi močnejše vibracije. Naj globoka sila udari na pravo mesto, ko se prožna glava ukrivi glede na obliko vašega telesa. Maser lahko učinkovito zmanjša togost in bolečino mišic, poveča pretok krvi in izboljša zdravje mehkih tkiv telesa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Sprostite se, sprostite in morda eksplodirajte. Samo ta masažna glava znamke XR Brands vam bo zagotovila popolno izkušnjo masaže ali stimulacije. Njegova diamantna tekstura vam bo omogočila intenzivno masažo in na ročaju, ki se udobno prilega vaši roki, boste zlahka preklapljali med 8 vzorci 3 stopnjami moči. Poiščite zadovoljstvo in olajšanje. končno …

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Unicorn Wand

    Pripravite se na vstop v domišljijsko deželo samorogov, mavric in čarobno močnih orgazmov z novo palico Le Wand Unicorn Wand — 8-delni komplet omejene izdaje za solo in partnersko igro!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Masažne rokavice Fukuoku vas bodo očarale z vibrirajočimi konicami prstov, katerih sposobnosti lahko uporabite po lastni domišljiji.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Ali vaše spolno življenje potrebuje iskrico, dobesedno? Ta neverjetna Zeusova glava vam bo ponudila ne le intenzivne vibracije, ampak tudi poživljajočo elektrostimulacijo. Veselite se trenutkov, polnih nepozabnega vznemirjenja in novih doživetij!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Razvajajte svojega partnerja s to edinstveno masažno rokavico znamke Touché. Rokavica je bila zasnovana za čutno stimulacijo celotnega telesa. Sprostite se in uživajte v prijetnem občutku razburjenja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 277 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.