×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažni aparati

Elementi 129 do 160 od 285 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnovejši model masažne glave Doxy, tokrat nekoliko manjša in lažja, da vam olajša rokovanje, a še vedno tako neverjetno zmogljiva kot prejšnji modeli. S to masažno glavo Doxy Number 3 lahko natančno ciljate na tista mesta na telesu, ki jih njegove slastne vibracije le zahtevajo. Je tudi nekoliko tišja, zato igra z njo postane bolj diskretna, čeprav so njene vibracije močne in bučne. Narejena je iz najkakovostnejših materialov, ohišje je izdelano iz kovine, glava pa iz mehkega silikona in je ena najboljših, kar ponuja trenutni trg masažnih glav.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Doživite vrhunski užitek z masažnim aparatom in vibratorjem Evermore 2 v 1 podjetja TOYJOY Fame. Izdelana iz super mehkega tekočega silikona, ta polnilna igrača za veselje ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti za izjemne občutke.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Želite uživati v nečem novem s svojo najljubšo masažno glavo PalmPower? Poskusite ga opremiti z enim od para nastavkov in hkrati uživajte v stimulaciji točke G ali stimulacije točke G in klitorisa!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzij iz kolekcije Hype ne bo razveselila le vaših intimnih delov, temveč tudi utrujene mišice po napornem dnevu. Narejen je iz mehkega silikona, njegova upogljiva glava pa se vam bo razširila v 10 močnih načinih vibracij. Uživajte v temeljiti stimulaciji sami ali s svojim partnerjem, ki ga boste lahko nagajali tudi z bojno glavo Hype.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 motorji, 2 funkciji, veliko moči: spoznajte Satisfyer Triple Lover! To čudovito ljubezensko igračo lahko uporabljate kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točke in klitorisa ali kot masažer za čutne masaže celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In je najboljši vibracijski masažni aparat klasičnega sloga v svojem razredu, ki ga odlikuje neprimerljiva kakovost in nagrajena zasnova. Ta globalno združljiva vibracijska palica, ki se napaja z električno energijo, ima 10 izrazitih hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Eleganten ročaj z mehkim dotikom in izjemno dolga 245 cm vrvica omogočata enostavno držanje in premikanje v različnih kotih, medtem ko se seksibilen vrat upogne za pozicioniranje in užitek.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Black

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Predstavljamo utelešenje glamurja in užitka: veličasten Glam Dual Wand Vibe! Sprostite moč vsestranskosti z dvema uporabnima koncema, od katerih je vsak zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega zadovoljstva. Na eni strani se prepustite nežnemu božanju glave palice, ki sedi na gibljivem vratu, ki se upogne vašim željam. Na drugi strani pa raziščite globine užitka z ukrivljenim vibratorjem G-točke, ki je izdelan tako, da natančno in z veseljem cilja na vaše najbolj intimne predele. Obe strani je mogoče nastaviti neodvisno.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love se trgu pridružuje z novo kolekcijo luksuznih iger, ki vključuje tudi to zelo močno masažno glavo. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, sama glava je iz visoko mehkega silikona. Uporabite svoj urin v telesu in nežno masirajte intimni del kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Ali želite, da vas vaš kolega razvaja ali, nasprotno, razvaja? Pri tem vam bo pomagal ta masažni pripomoček! Ima 4 gladke sferične konce in ergonomski ročaj, tako da lahko z njim uživate v masaži celega telesa. Dodajte pritisk, sprostite se in prebudite čute.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Stroker Attachment

    Resnično edinstven dodatek! Poudarite funkcijo vaše masažne glave Bodywand in jo spremenite v izjemen vibrirajoči masturbator.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In je najboljši vibracijski masažni aparat klasičnega sloga v svojem razredu, ki ga odlikuje neprimerljiva kakovost in nagrajena zasnova. Ta globalno združljiva vibracijska palica, m​a​g​n​a ki se napaja z električno energijo, ima 10 izrazitih hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Eleganten ročaj z mehkim dotikom in izjemno dolga 245 cm vrvica omogočata enostavno držanje in premikanje v različnih kotih, medtem ko se fleksibilen vrat upogne za pozicioniranje in užitek.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Iščete nekaj več kot le preprosto vibrirajočo glavo? Ta igrača bo izpolnila vašo željo! Po eni strani gre za klasično vibrirajočo glavo z upogljivo glavo iz mehkega silikona, a njen ročaj zagotovo ni tradicionalen. Opremljena je s stimulacijsko luknjo, ki bo vznemirljivo sesala klitoris s pomočjo valov pritiska. Sprostite se, pozabite na stres in si privoščite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Pregrešna kombinacija elegantnega stekla in prijetnega silikona! Ta edinstveni LED vibrator za masažno glavo znamke Liaison združuje vse prednosti silikona in stekla. Z njim boste uživali v zunanji ali notranji stimulaciji, je enostaven za uporabo in uživali boste z obeh strani. In kaj je najboljše? Stekleni del ima na konici LED lučko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta vibrirajoča glava s funkcijo gretja vam bo omogočila različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Vibrirajoča glava na enem koncu je čudovito prijetna in vam ponuja 10 načinov vibriranja, na drugem koncu igrače pa je grelna površina. Zgrabite tanek ročaj, ki se prilega vaši roki kot ulit, in božajte kateri koli del telesa, ki to zahteva.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Royal Mini Opal

    Tudi majhne stvari so lahko neverjetno priročne in predvsem vznemirljive! Tako kot ta drobna vibrirajoča glava iz žametno gladkega silikona v osupljivi barvi, ki vam je preprosto všeč. Mehka glava sedi na gibljivem vratu in vam ponuja 10 edinstvenih hitrosti in vzorcev vibriranja. Zaradi svoje vodotesnosti bo prijeten spremljevalec tudi v kopalnici, zaradi svoje majhnosti pa ga lahko vzamete s seboj kamor koli!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Dve igrači v enem: tapkajoči masažni aparat in vibrator!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovers Premium Hot Massage Hearts

    Lovers Premium Hot Massage Hearts so tri barvna srca, s katerimi lahko ogrejete in masirate različne dele telesa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Ali veste, koliko duhovne modrosti in energije skriva vaše telo? Vibrirajoča glava Akasha vam bo pomagala odkriti užitek in harmonijo, ki sta potrebna za vaše splošno zadovoljstvo z življenjem. Je odlično orodje za sprostitev in užitek z roko v roki z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali. Vključite več veselja v svoje življenje in bodite srečnejši kot kdaj koli prej!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako majhen, a tako močan! Ta očarljiva masažna glava znamke Dorcel skriva presenetljivo močan motor, ki deluje zelo tiho in diskretno ter vam ponuja 8 hitrosti vibriranja in 20 načinov. Zahvaljujoč gibljivemu vratu lahko greste z glavo čisto kamorkoli in lahko ugajate tako klitorisu kot utrujenim mišicam kjerkoli na telesu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Majhen, kompakten, močan in kreativen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Ta razkošna masažna glava ne bo razveselila le vaših intimnih predelov ali napetih mišic, temveč tudi oči, saj je okrašena s čudovitim kristalom Swarovski. Pillow Talk Cheeky je skrbno oblikovana očarljiva erotična igrača, ki ni daljša od 20 cm, ima pa zmogljiv motor in njena glava je narejena iz najbolj udobnega silikona. Pustite se razvajati s to veličastno masažno glavo in z njo doživite trenutke užitka, sprostitve, vznemirjenja in tudi čudovitih orgazmov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Power Head Dual Stimulation Wand Massager Head Black

    Svoj vibrator s čarobno paličico za zunanjo uporabo enostavno spremenite v masažni aparat za intimno in notranjo uporabo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 285 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.