×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 65 do 96 od 653 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Almond Oil 125ml

    Je eno najbolj dragocenih in najbolj razširjenih rastlinskih olj. Primerno za vse tipe kože, tudi za problematično in za občutljivo otroško kožo od prvih dni po rojstvu.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Grapeseed Oil 1000ml

    Primeren je za pripravo masažnih in nežnih regeneracijskih olj. Priporoča se za normalno in mastno kožo, pri kateri se dobro vpije in ne pušča mastnega občutka.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate o močni in stalni stimulaciji? Ali o vibracijski sili, ki bo sprostila vaše mišice eno za drugo? Ta vibrirajoča glava iz Bodywanda je dokazana klasika, ki nima konkurence! Ponuja močne vibracije, preprosto upravljanje in nesmrten dizajn. Zaupajte kakovosti, ki je ni treba preverjati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Europe Magic Wand Vintage Touch Spare Part

    Vaša ljubljena evropska čarobna palica bo z vami živela vse življenje. Je kakovostna in trpežna, in če se na njej kaj obrabi, bo to najbolj mehak silikonski tulec na končni glavi. Vendar ne obupajte, ta rokav lahko kupite in znova uživate v vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Strawberry Massage Oil 150ml

    Očarljiv učinek visokokakovostnega recepta se čuti takoj in je zelo prijeten. Različne dišave vas bodo prav tako spravile v razpoloženje, ko boste dali prosto pot svoji domišljiji.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Seduction Clove Orange Lavender 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Oil Seduction Clove Orange Lavender 75ml

    To ni samo masažno olje. Je profesionalno masažno olje in hkrati naravni zeliščni afrodiziak, saj vsebuje nežna, skrbno izbrana eterična rastlinska olja s čudovitim vonjem. Prebudite svoje čute in uživajte v romantični masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Masažne glave ni, kot je masažna glava! Ta je res poseben, saj vam ponuja 3 neverjetne lastnosti! Okrogla glava iz prijetnega materiala lahko na eni strani čutno sesa klitoris, na drugi strani pa je stimulator z 10 funkcijami intenzivnega pulziranja. In to še ni vse! Oprijem bojne glave nadzoruje zmožnost udarca, in to tudi z neverjetnimi 10 načini.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Slastno masažno olje z dišečo čokolado. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili dejstvo, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Nuru 250ml

    Nuru masažni gel nemške znamke Eros. Nuru masaža je edinstveno doživetje, v katerem se združijo vsi vaši čuti in niso samo vaše roke, ampak celotno telo, ki ga tako uživate svojemu partnerju, da ga ni mogoče niti opisati ... preprosto imate doživeti to.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Akumulatorski masažni pripomoček s 5 močnimi hitrostmi in 10 vibracijskimi vzorci za globinsko masažo vratu in hrbta, PALOQUETH ročni lahki polnilni masažni pripomoček za telo z odstranljivim 360° upogljivim silikonom

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Pillow Case Black

    Lakirana črna prevleka iz debelejšega vinila, ki bo vašo blazino varno zaščitila pred različnimi tekočinami!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vendar na enem koncu, deluje pa tudi kot vibrator. Zaman niso samo mesta in mestna notranja mesta, temveč tudi žrtvena telesa telesa, ki potrebujejo pozornost.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Waterglide 2in1 Massage Gel & Lubricant Guarana 300ml

    Stimulacijski gel, ki vam bo čudovito služil ne le kot klasičen lubrikant, ampak tudi kot masažni gel. Vsebuje izvleček guarane, ki ima blag dražilni učinek. Pridobite en sam gel, ki ga lahko uporabite za masažo utrujenih mišic in hkrati v intimnih trenutkih v spalnici. Je na vodni osnovi, je prozorne barve, ne pušča madežev in se ne lepi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Neutral Bio Body and Massage Oil 50ml

    Uravnotežena mešanica hladno stiskanih rastlinskih olj je osnova za mešanje z eteričnimi olji, da ustvarite svojo sestavo - "osebno" olje, ki najbolje ustreza vašim zahtevam in potrebam.

     

    3,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Relax Bio Body and Massage Oil 50ml

    Prinaša sprostitev in umiritev po prevelikem duševnem in telesnem stresu. Sprošča mišice, ustvarja prijetno razpoloženje in podpira spanje.

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bed Sheet Cover PVC Pink

    Ali imate radi mokro igro, a vas skrbi vaša posteljnina in rjuhe? Pokrijte ga s to seksi roza rjuho iz visokokakovostnega PVC-ja. Njegova velika velikost 200 x 220 cm bo odlično zaščitila vašo posteljo. Poleg tega je super gladek in prijeten na dotik ter enostaven za čiščenje z vodo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Oil Divinity Grapefruit Palmarosa Petitgrain 75ml

    Ne gre samo za masažno olje. Je profesionalno masažno olje in bogat naravni afrodiziak, ki vsebuje nežen, pameten izbor eteričnih rastlinskih olj s čudovitim vonjem. Prebudite ušesa in uživajte v romantični masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Ricin Oil 50ml

    Primerno za suho kožo, odlično regenerira in mehča kožo po zaceljenih brazgotinah.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Jasmine Bio Body and Massage Oil 50ml

    Ogreva in sprošča telo, ima afrodiziakalne učinke.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Touché Body Slide Lubricant 80ml

    Lubrikant za celotno telo z nevtralnim PH, izdelan po skrivnem japonskem receptu. Svilnato gladke, nelepljive lastnosti gela so topne v vodi. Odkrijte popolnoma novo izkušnjo erotične masaže s celim telesom in odkrijte moč intimne bližine.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Black

    Črna, gladka in sijajna vinilna posteljnina, s katero lahko uresničite svoje fetišistične sanje. Ne perite v pralnem stroju, ampak očistite z vlažno krpo. Velikost: 200 cm x 230 cm.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje čudovito roza vibrirajočo glavo, ki vam bo pomagala lajšati bolečine v vratu, ramenih in še več. Hkrati pa ne oklevajte in z njim razveselite svoje občutljive predele.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Slastno masažno olje z vonjem manga in breskve. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 653 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.