×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 97 do 128 od 647 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Cocos & Rum 150ml

    Odkrijte nove vznemirljive višine in se prepustite čutnim masažam! Dotiki vašega nasprotnika, njihova izjemna mehkoba in čisto veselje, je točno to, kar vas čaka s tem razkošnim masažnim oljem, ki je primerno tudi kot lubrikant za najlepše ljubljenje. Aroma kokosa in ruma čudovito očara in prebudi poredne misli. Naj te zapeljejo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    S tem nastavkom na masažni glavi Kink Power Wand uživajte v samozadovoljevanju nekoliko drugače in veliko bolj intenzivno. Je prijetno ozka, prožna in teksturirana, da prebudi osupljive orgazme. Njegova prozorna barva vam omogoča, da opazujete, kaj se dogaja v notranjosti, odprti konci pa vam omogočajo izbiro, s katere strani boste prodrli v nastavek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    S to mini vibrirajočo glavo uživajte v pomirjujočih vibracijah, kamor koli greste. Ima manjše razpone in je idealen ne samo za potovanja! Poganja ga tih motor in bo razveselila ne le vaše intimne kraje, ampak tudi mišice po celem telesu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Tranquility Spearmint Rose Orange 50ml

    Uživajte v čutnosti! Ta neverjetna masažna sveča iz Šveda bo podprla romantično vzdušje in vam pomagala pripraviti najboljšo predigro. Sestavljen je iz afrodiziačne zeliščne osnove na osnovi naravnih voskov, masla, olj in izvlečkov. Obstajajo tudi rahlo dišeča čista eterična olja. Prižgite svečko, se prepustite omamnemu vonju in, ko se ta spremeni v olje, privoščite svoji dragi polovici edinstveno grelno masažo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Ricin Oil 250ml

    Primerno za suho kožo, odlično regeneracijo in mehko kožo po celotni negi kože.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenutki strasti bodo oviti v čarobnost karibske noči, če izberete masažni gel 2 v 1 z vonjem južnoameriškega sadja. Povzroča občutek dobrega počutja, miru in ravnovesja, ima pa tudi neverjetne vlažilne in mazalne učinke. Primerna je za čutne masaže vseh predelov telesa, ki vas bodo razvajale s svojo mehko in svilnato teksturo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubili se boste v 100 % naravno ter mazalno in masažno olje v enem že ob prvi uporabi. Med masažo kožo globoko navlaži in na varen način naredi ljubezen prijetnejše za telo. Njegova naravna sestava bo razvajala vaše telo in predvsem njegove intimne dele. Svoj užitek zaupajte kakovostnemu naravnemu izdelku, ki vas ne bo razočaral.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavek za masažno glavo Le Wand za ponovno polnjenje. S tem nastavkom dodajte novo dimenzijo svoji najljubši napravi in uživajte v očarljivih občutkih, ki vam jih bo prinesla stimulacija tako občutljive točke G ali P.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Apricot Oil 125ml

    Zelo hranljivo in masažno olje za kožo, primerno za vse tipe kože. Primeren je za nego občutljive, zelo občutljive kože, najboljši je za otroško kožo, primeren za dojenčke in malčke.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Si želite svoje trenutke strasti prebuditi z novo energijo? Preizkusite masažni gel 2 v 1 s sladkim vonjem madagaskarske vanilije in očarljivim grelnim učinkom. Povzroča občutek dobrega počutja, miru in ravnovesja, ima pa tudi neverjetne vlažilne in mazalne učinke. Primerna je za čutne masaže vseh predelov telesa, ki vas bodo razvajale s svojo mehko in svilnato teksturo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Beetle Massager

    Ta ljubek sedemsedež se bo usedel na vaš hrbet, vrat ali ramena in jih bo neskončno masiral z nogami. Sprostite se, stisnite pikapolonici nos in se prepustite razvajanju. Pikapolonica bo tudi čudovito darilo. Postavite tega masažnega hrošča v svojega hrošča, na primer pod drevo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Fist It Ultra Glide Body Slide z napihljivimi stranicami lahko postavite na vrh postelje ali na tla za nebrzdano igro lubrikacije! Priložena je steklenička zgoščenega lubrikanta, ki v mešanici z vodo zagotavlja kar 5 litrov lubrikanta!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih vod, kar jih je jug kdaj videl na svetu. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja številne načine za uporabo njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoj erogeni stožec in jih nahranite z orgazmom, z njimi lahko tudi masirate nadloge ali vneto grlo, lajšate pa lahko tudi napetost in bolečine. To bo v veliko pomoč ženskam, pa tudi moškim.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Ricin Oil 1000ml

    Primerno za suho kožo, odlično regeneracijo in mehko kožo po celotni negi kože.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision SexMax WetGAMES Sheet White

    Prepustite se seksualnim ustvarjalnim sokovom in jih zaščitite pred preprogo z vodoodporno rjuho JoyDivision Sex Max Wet Games.

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factoryjev VIM izstopa na več načinov. Dalo vam bo čisto moč, ki je lahko hkrati brenčeče dražeča in nežno nežna. VIM se ponaša s tehnično naprednim zmogljivim motorjem in komaj čaka, da lahko okusite njegove bučne vibracije. Izvedite več o tej igrači!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate o močnih vibracijah? To vibrirajočo glavo prestižne blagovne znamke Bodywand vam jo bodo z veseljem podarili! Je močan, natančen in njegova glava je super gladka, zato je na otip videti čudovito razkošno. Zelo dolga vtičnica vas ne bo razočarala, tako kot fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bed Sheet Cover Thin Black

    Ali imate radi mokro igro, a vas skrbi vaša posteljnina in rjuhe? Pokrijte ga s to posebno tanko folijo iz visokokakovostnega PVC-ja. Njegova velikost 200 x 130 cm odlično ščiti vašo posteljo pred tekočinami, vlago, mazivi in olji. Poleg tega je super gladek in prijeten na dotik ter enostaven za čiščenje z vodo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Caramel Massage Oil 150ml

    Očarljiv učinek visokokakovostnega recepta se čuti takoj in je zelo prijeten. Različne dišave vas bodo prav tako spravile v razpoloženje, ko boste dali prosto pot svoji domišljiji.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel vam ponovno ponuja nov izdelek, o katerem boste govorili in ob katerem boste kričali od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Naš nagrajeni vibracijski masažni aparat za polnjenje je pravkar dobil nadgradnjo. Rechargeable Vibrating Massager Le Wand Die Cast je zmogljiva, vsestranska palica z ojačanim kovinskim drogom za težke in močno ropotanje. Ta eleganten in eleganten masažni aparat z 10 hitrostmi vibriranja in 20 vzorci vibriranja je kot nalašč za tiste, ki želite svojemu uživanju dodati še nekaj več.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Macadamia Oil 125ml

    Izjemno hranljivo rastlinsko olje z visoko vsebnostjo palmitoleinske kisline. Je sestavni del najkakovostnejših osnovnih masažnih mešanic.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativna sestava masažne lube HotUP 150 ml vam zaradi edinstvene sestave omogoča združitev prednosti treh izdelkov v enem! Zasnovan je za vse, ki želijo popestriti intimno vzdušje v spalnici.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Nuru Gel 500ml

    Se želite odpraviti v eksotični raj? In kdo ne bi! V ta Nuru gel z edinstveno konsistenco se boste zaljubili! Je bistveno debelejša od večine drugih masažnih gelov in olj ter je tudi čudovito gladka in spolzka. Z njim uživajte v vznemirljivi masaži telesa ob telesu in vstopite v raj.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Ta pridna igrača je močno vibrirajoča palica na enem koncu in zadovoljiva sesalna igrača na drugem. Uživajte v 10 hitrostih in vzorcih vibriranja v okrogli, teksturirani glavi palice, ki se premika skupaj s telesom na njenem prožnem vratu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Liquid Blocker Play Mat Black 200x160cm

    Velikost igralne podloge je 200 cm (D) x 160 cm (Š), ki se prilega na vrh velike ali večje postelje. Priložena je tudi napihljiva ljubezenska blazina s snemljivimi manšetami. Enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 647 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.