×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 129 do 160 od 653 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NMC Liquid Blocker Play Mat Black 200x160cm

    Velikost igralne podloge je 200 cm (D) x 160 cm (Š), ki se prilega na vrh velike ali večje postelje. Priložena je tudi napihljiva ljubezenska blazina s snemljivimi manšetami. Enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Rose Bio Body and Massage Oil 50ml

    Razkošno olje za telo naredi kožo žametno, kot cvetni lističi vrtnic.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Cherry Massage Oil 150ml

    Očarljiv učinek visokokakovostnega recepta se čuti takoj in je zelo prijeten. Različne dišave vas bodo prav tako spravile v razpoloženje, ko boste dali prosto pot svoji domišljiji.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Okusno masažno olje z vonjem po jagodah in rabarbari. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Extra bio Rosehip Oil 20ml

    Posebno organsko olje z visoko vsebnostjo karotenoidov za luksuzno nego zrele kože. Odličen za gube, zaceljene brazgotine in opekline, odlično vlaži in izboljša zdrav videz kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Rose Petals 150ml

    Odkrijte nove vznemirljive višine in se prepustite čutnim masažam! Dotiki vašega nasprotnika, njihova izjemna mehkoba in čisto veselje, je točno to, kar vas čaka s tem razkošnim masažnim oljem, ki je primerno tudi kot lubrikant za najlepše ljubljenje. Vonj romantičnih vrtnic je čudovito očarljiv in prebuja nežnost. Zabavajte se in igrajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Delujte čarobno. Povečali smo intenzivnost klasičnega masažnega pripomočka v obliki palčke in ga na novo oblikovali v barvah, ki so značilne za Kink.com, da bo moč v vaših rokah. Z vsestranskimi silikonskimi nastavki za zunanjo in notranjo stimulacijo ter številnimi hitrostmi in funkcijami je Kink by Doc Johnson Power Wand pripravljen na vsako zadovoljivo solo seanso ali draženje zvezanega partnerja.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Konec koncev, nesrečno verjamete olju svojega kolega, koristno je!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Nuru 500ml

    Nuru masažni gel nemške znamke Eros. Nure masaža je vseživljenjsko življenje, ki združuje vsa vaša očala in ne samo vaša leta, pa tudi celotno telo, ki ga uporabljate za svojega partnerja, da jih ne zna opisati ... to morate samo živeti.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Oil Tranquility Spearmint Rose Orange 75ml

    To ni samo masažno olje. Je profesionalno masažno olje in hkrati naravni zeliščni afrodiziak, saj vsebuje nežna, skrbno izbrana eterična rastlinska olja s čudovitim vonjem. Prebudite svoje čute in uživajte v romantični masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Celulinie Bio Body and Massage Oil 50ml

    Učinkovit pomočnik v boju proti celulitu, kadar sta motena krvni in limfni obtok.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Potopite se globoko v noč s tem čarobnim masažnim aparatom znamke Pretty Love. Njegove čarobne vibracije bodo zmasirale vaš klitoris v hipnotični trans, ki bo napolnjen z neverjetnimi orgazmičnimi občutki, ki se jih ne boste mogli naveličati. Še več, priložena sta tudi 2 nastavka, tako da lahko svoje ljubimce menjavate poljubno.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Vas boli šele po slastni intimni masaži, pa tudi po spuščanju miši po telesu? Masažna glava Paloqueth je zasnovana tako, da uresniči vse vaše masažne pakete. Njegova zelo mehka glava vam ponuja 5 mokrih hitrosti in 10 načinov vibriranja. Po napornem dnevu boste svobodni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Massage Candle Pheremone Scented 100g

    Prižgite to svečo Ouch in se potopite v vznemirljivo erotično vzdušje, ki ga ustvarja. Takoj, ko se sveča spremeni v toplo, slastno dišeče masažno olje, jo začnite kapljati na telo svojega ljubljenega dvojnika in mu privoščite vročo, strastno masažo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover Black

    Lakirana črna prevleka iz debelejšega vinila, ki bo vašo odejo varno zaščitila pred različnimi tekočinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Intense Dark Chocolate 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Končno naredite čokolado s svojim kolegom, ki je uporaben!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 motorji, 2 funkciji, velika moč: spoznajte Satisfyer Triple Lover! Čudovito ljubezenski igralec lahko uporabi kot zajčji vibrator za intenzivno stimulacijo G-točk in klitorisa ali kot masažer za čutno masažo celega telesa.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Oil Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 75ml

    Ne gre samo za masažno olje. Je profesionalno masažno olje in bogat naravni afrodiziak, ki vsebuje nežen, pameten izbor eteričnih rastlinskih olj s čudovitim vonjem. Prebudite ušesa in uživajte v romantični masaži.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus šampanjca in jagod.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokakovostni masažni in mazalni gel v enem. Ima neverjetno dolgotrajne mazalne lastnosti, hkrati pa je zelo prijeten in pusti kožo žametno mehko in navlaženo. Poleg tega se ne lepi in ne pušča madežev. In preprosto se ne morete upreti njegovemu svilnatemu dotiku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Ste pripravljeni na zabavo? To vinorodno območje bo vašo posteljo nenadoma spremenilo v zabavno igrišče! Cenili bi nenehno čiščenje, ne glede na to, kje polnite. Ali imate radi olje, peno, litre maziva ali ubijalsko spermo? Daj no!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Si hrepeniš po erotični masaži z omamno mističnim vonjem? Poskusite Magoog Indian Love Oil, katerega vonj vas bo očaral in prebudil vaše čute. Topen je v vodi in se zlahka spere, ima bistro barvo in vsebina viale je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Vibrato Opal

    Z vibratom dosežete visoke tone užitka. Ta vibrirajoča palica z dvojnim koncem ima zaobljeno, teksturirano glavo s super prilagodljivim vratom, ki se z lahkoto vrti po telesu za poživljajočo zunanjo stimulacijo. Teksturirano podnožje palice, ki dokazuje svojo zvezdniško moč, se lahko uporablja za vibriranje in vrtenje notranje stimulacije. Raziščite različne nastavitve in načine igranja, s katerimi boste peti z zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 500ml

    Sprošča obremenitve in obremenitve ter vzgaja sprejemljive medosebne sosede.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Argan Oil 20ml

    Zelo redko olje z antioksidativnimi učinki vsebuje največ vitamina E, ki ščiti kožo pred preprostimi radikali.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 653 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.