Prijavni obrazec
Registracija
Vaši podatki
Podatki za prijavo
ali prijava
Podrobnosti
Visok odstotek - 45% - mlečna čokolada s koščki slane karamele (18%) s slanim maslom (0,02%). Kanček slane karamele presenetljivo poudari subtilno sladkobo te gladke, žametne čokolade. Res zanimiva poslastica!
Mlečna čokolada Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale - s koščki slane maslene karamele
Na mednarodnih tekmovanjih prejeli nagrade:
zlata medalja, Academy of Chocolate, London , 2013, kategorija "Best Flavored Milk Chocolate Bar"
bronasta medalja, International Chocolate Awards, 2014, kategorija "Mlečne čokoladne tablice, aromatizirane z vključki ali koščki"
Sestavine : sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, koščki karamele 18% (sladkor, visoko maslo, polnomastno mleko v prahu, manj mastno mleko v prahu, sol), kakavova zrna, prava burbonska vanilija. Lahko vsebuje sledi oreščkov in glutena.
Izjemna kakovost : Michel Cluizel tesno sodeluje s kmeti in jih podpira pri ohranjanju tradicionalnih metod gojenja kakavovih zrn in njihove fermentacije. Zagotavlja poštene pogoje za kmetijstvo in življenje. Za ohranitev specifičnih okusov Michel Cluizel uporablja dolgotrajno praženje pri nizkih temperaturah. Da bi dosegel neprimerljive okuse svojih čokolad, je Cluizel pogosto testiral več kot 20 kombinacij metod fermentacije in praženja. Dejansko praženje, mletje in mešanje kakavovih zrn že poteka v Franciji v Voironu.
Ko gre za sestavine, Michel Cluizel res skrbi. Blagovno znamko Nobles Ingredients je celo patentiral, kar v praksi pomeni, da v svojih izdelkih uporablja:
samo čisto kakavovo maslo, brez primesi rastlinskih maščob,
naravna burbonska vanilija namesto vanilina,
ne uporablja sojinega lecitina ali umetnih arom.
Podjetje tudi zagotavlja, da nobene surovine niso bile obsevane ali ionizirane.
Teža in velikost: 100 g, 161×79×10 mm
Akademija za čokolado je bila ustanovljena v Londonu leta 2005. Poleg ocenjevanja kakovosti čokolad in letnih nagrad je njen glavni cilj motivirati proizvajalce čokolade za trajnostno pravično trgovino.
International Chocolate Awards je neodvisno mednarodno tekmovanje, ki vsako leto ocenjuje najboljše, kar je bilo ustvarjeno v svetu kakovostne čokolade. Njegov namen je podpreti inovativne čokoladnice in kmete, ki pridelujejo kakavova zrna izjemne kakovosti.
Dodatne informacije
Blagovna znamka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorije | Čokolada z okusom, Mlečna čokolada, Michel Cluizel |