×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Oprostite, toda Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g je bil ukinjen.

Morda vas zanimajo tudi ti izdelki:

Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack

Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack

14,90 €

13,90 €

Bonnat Noir 100% Cacao 100g

Bonnat Noir 100% Cacao 100g

9,90 €

8,90 €

Bonnat Lait 55% 100g

Bonnat Lait 55% 100g

9,90 €

7,90 €

Bonnat Java 65% 100g

Bonnat Java 65% 100g

9,90 €

7,90 €

Bonnat Grand'Anse 65% 100g

Bonnat Grand'Anse 65% 100g

9,90 €

8,90 €

Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g

Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g

7,90 €

5,90 €

Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g

Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g

Ta fina 65-odstotna čokolada je verjetno najbolj eksotična med plantažnimi čokoladami Michel Cluizel. Začetek je medeno-karamelni, nato se razvije pestra mešanica sadnih in cvetličnih okusov. Cvetni nektar utripa, a če ga tam namerno iščeš, ga ne najdeš. Nežna kislost citrusov, radosten svetel, sončen občutek. Plantation Mangaro se nahaja v dolini reke Sambirano na Madagaskarju in goji kakavova zrna sorte Criollo.

5,90 €

4,99 €

Ni na zalogi

Podrobnosti

Ta fina 65-odstotna čokolada je verjetno najbolj eksotična med plantažnimi čokoladami Michel Cluizel. Začetek je medeno-karamelni, nato se razvije pestra mešanica sadnih in cvetličnih okusov. Cvetni nektar utripa, a če ga tam namerno iščeš, ga ne najdeš. Nežna kislost citrusov, radosten svetel, sončen občutek. Plantation Mangaro se nahaja v dolini reke Sambirano na Madagaskarju in goji kakavova zrna sorte Criollo.

Prejete nagrade na mednarodnih tekmovanjih:

  • prvo mesto, Salon du Chocolat, Pariz, 2003
  • srebrna medalja, Academy of Chocolate, 2006, kategorija "Best fižol to bar"
  • Zlata medalja - Great Taste Award, Združenje Guild of Fine Food, London, 2008

Za

Sestavine: kakav iz nasada Mangaro, kakavovo maslo, trsni sladkor, prava burbonska vanilija. Lahko vsebuje sledi oreščkov, mleka in glutena.

Izjemna kakovost surovin: Michel Cluizel res skrbi za surovine. Patentiral je celo blagovno znamko "Nobles Ingredients" , kar v praksi pomeni, da v svojih izdelkih uporablja:

  • samo čisto kakavovo maslo, brez rastlinskih maščob,
  • trsni sladkor namesto sladkorja pese,
  • naravna burbonska vanilija namesto vanilina,
  • ne uporablja sojinega lecitina ali umetnih arom,
  • in vsi izdelki so 100% brez GSO.

Teža in velikost: 70 g, 161 × 79 × 7 mm

Družinsko vodena tovarna čokolade Michel Cluizel že od leta 1948 proizvaja izjemno čokolado. Nahaja se v Normandiji na severu Francije in za več informacij.

Nagrada "Great Taste Award" je enakovredna oskarjem v svetu gurmanov. Britansko združenje "Guild of Fine Food" jo vsako leto podeljuje najkakovostnejšim in najokusnejšim živilskim izdelkom v ustrezni kategoriji.

Academy of Chocolate je bila ustanovljena v Londonu leta 2005. Poleg ocenjevanja kakovosti čokolade, ki mu sledijo letne nagrade, je njen glavni cilj motivirati proizvajalce čokolade za trajnostno pravično trgovino.

Salon du Chocolate je mednarodna razstava čokolade, ki poteka vsako jesen v Parizu.

Dodatne informacije

Vsebnost kakava 65%
Sestavine cane sugar, cocoa, cocoa butter, genuine bourbon vanilla
Hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost 570 kcal / 2381 kJ
Maščobe 34,26 g
Beljakovine 6,58 g
Ogljikovi hidrati 34,26 g
od tega sladkorji 34,16 g
Blagovna znamka Michel Cluizel
Teža 70 g
Kategorije Temna čokolada

Napiši svoje lastno mnenje

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.