×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Darila za moške

Elementi 33 do 64 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Red

    7 načinov in zasnova orgazma z enim gumbom: Ta električni masturbator ponuja 7 načinov teleskopske funkcije in vrtljive masažne funkcije, spolna igrača za moške, ki stimulira penis, občutili boste drugačno stimulacijo pri 7 frekvencah vibriranja. Masturbator moški skodelica za prostoročno telefoniranje, oblika orgazma z enim gumbom vam omogoča neprekinjeno stimulacijo, masturbator v najmočnejšem načinu sesanja in načinu vibriranja, tako da sesa, vaš penis sesa in vibrira.

    103,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine

    Milker je zasnovan tako, da vse težko delo opravi namesto vas, saj je ta ljubezenski stroj posebej zasnovan za samodejno božanje in sesanje, z dvema valjema za različne občutke.

    1.149 €

    849 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer p​h​a​r​e​t​r​a Men Heat Vibration ima inovativno funkcijo toplote, ki poskrbi, da je vaš užitek osupljivo realističen. Toplotno funkcijo lahko nastavite s tremi stopnjami do 40 stopinj Celzija in pustite, da vas prijetna toplota v mehkem in gladkem ljubezenskem tunelu popolnoma očara. Če v ekstazi, polni užitka, zaprete oči in se prepustite le temu, da vas popelje do vrhunca užitka, boste v trenutku pozabili, da ste prišli do tega z igračo! Ne verjamete? Potem jo preizkusite!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10 pack

    Silikonski hipoalergenski mazalni gel za izjemno dolgotrajno in žametno mehko mazanje. pjur® med je nabor pjur maziv, primernih za alergike. Vsebuje le najkakovostnejše naravne sestavine.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Masturbator Lifelike Pocket Pussy Brown

    Kaj pa, če bi vas dan za dnem, večer za večerom doma čakala ljubka mala nožnica, ki bi komaj čakala na vaš penis? Ali bi želela, da jo zgrabiš, potisneš svoj trup vanjo in jo jahaš gor in dol, dokler je ne preplavijo tvoji sokovi užitka? In kaj, če je bil z vagino tudi tesen anal? Ni časa za izgubljanje, ta zapeljiva muca iz Paloquetha bo to razburljivo fantazijo spremenila v čudovito resničnost!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men One

    Ste pod stresom v službi? Sprostite se s Satisfyer Men. Z napravo Satisfyer Men preprosto sami nastavite raven pritiska. Inovativni notranji regulator tlaka ustvari močan ali nežen podtlak, odvisno od tega, kako vam je všeč. Seksi učinek: Satisfyer Men praktično pogoltne vaš penis. Občutek, ki vas bo pripeljal do intenzivnega vrhunca.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Ring

    Ta avreola ljubeče boža tvojo moškost, a to, kar počneš z njo, je vse prej kot nedolžno! Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, ki vam in vašemu partnerju zagotavlja dolgotrajno mravljinčenje in prijeten občutek. Ta mali prinašalec radosti je odličen za skupno uporabo in bo vašemu ljubezenskemu življenju dodal veliko radostnih doživetij!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! 100ml

    pjur® analyse me! glide - njegova inovativna silikonska formula z naravnimi aktivnimi sestavinami je bila razvita posebej za uporabo pri analnem spolnem odnosu in zagotavlja sproščen užitek.

    21,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Ta futuristični masturbator za moške deluje s fiksnim priključkom na 220 V in vsebuje različne funkcije, ki vam zagotavljajo neverjetno intenziven orgazem. Temu izdelku sta priložena 2 različna rokava, napajalni kabel 220 V z adapterjem in steklenička parfuma.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Premium Glide 100ml

    Pjur med Premium mazalni gel vsebuje samo visokokakovostne silikone, čistost sestavin pa zagotavlja mehko drsenje tudi za najbolj mehko in občutljivo kožo.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Cecilia 9kg Realistic Cute Sex Ass

    Obožujete velike debele zadnjice? Se počutite osamljene in nimate kaj početi? Ste odgovorili z "da"? Potem ste prišli na pravo mesto! Z veseljem vam predstavljamo mamljive spodnjice Tantalus, ki bodo izpolnile vaše spolne fantazije! Izdelane so iz mehkega in kakovostnega TPE materiala, ki je užitek na dotik. Zato ne čakajte več in ujemite svojo zadnjico za čohanje, božanje, božanje in božanje!

    429 €

    349 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Karen Sex Doll 5.5kg

    Trpite za osamljenostjo in noč za nočjo sanjarite o prožni vagini in predanem anusu kot domu za vaš zapuščeni penis? Potem hrepenijo po paru popolnih oprsij, med katerimi bi lahko božali, mečkali ali celo poganjali penis? Da in da? To je Karen, tvoja nova ljubica, katere edina naloga je tvoje maksimalno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anita Sex Doll 6.5kg

    Trpite za osamljenostjo in noč za nočjo sanjarite o prožni vagini in predanem anusu kot domu za vaš zapuščeni penis? Uresničite svoje sanje s tem realističnim masturbatorjem. Je neverjetno mehak del ženskega telesa z vaginalno in analno odprtino za vaše maksimalno zadovoljstvo. Torej, kaj še čakaš?

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ z močnim sesalnim delovanjem povzdigne raven masturbacije in poskrbi za vrhunsko izkušnjo božanja. To je popoln vihar občutkov za okrepljene seanse solo seksa, ki jih lahko prilagodite svojemu osebnemu razpoloženju! Pripravite se na eksplozivno vibriranje brez uporabe rok, ki bo vaše kroglice obkrožilo z vrstami in vrstami mehkih blagodejnih konic. Vaša vrhunska masturbacijska izkušnja je pripravljena, ko ste vi!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Scarlett 7kg Cute Youthful Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabi Scarlett domov in pridobi seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Lisa Sex Doll 2.2kg

    Trpite za osamljenostjo in noč za nočjo sanjarite o prožni vagini in predanem anusu kot domu za vaš zapuščeni penis? Uresničite svoje sanje s tem realističnim masturbatorjem. Je neverjetno mehak del ženskega telesa z vaginalno in analno odprtino za vaše maksimalno zadovoljstvo. Torej, kaj še čakaš?

    87,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pamela Doll - The Inflatable Doll

    Lutka s 3 odprtinami, seksi ustnicami in svetlimi lasmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Napihljiv vibracijski penis z izpustom zraka in 7 zmogljivimi funkcijami, vodoodporen. Razširi se na več kot dvakratno velikost.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Suck-O-Mat 2.0

    Sistematičen nadaljnji razvoj sistema SUCK-O-MAT 1.1!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Strong

    Odkrijte občutek aerostimulacije. Po številnih povratnih informacijah potrošnikov in trgovcev je podjetje TENGA končno zasnovalo higieničen masturbator za večkratno uporabo v slogu CUP!

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Margaret Sex Doll 7.7kg

    Žensko telo kot živo! Da, to je ona, Margaret, tvoje novo dekle, ki že ve, kaj hočeš in najbolj potrebuješ. Komaj čaka, da odkrije vaše strastne želje in skupaj preživita divje trenutke. Prepustite se njenemu čudovitemu telesu!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Morgpie domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Samo s tem masturbatorjem se bo vaše življenje spremenilo do neprepoznavnosti! Vsak dan se boste lahko prepustili izjemnemu zadovoljstvu in realnim občutkom. Čakajo vas opojna funkcija vrtenja in pristni udarci. Zato odložite svoj najljubši lubrikant na vodni osnovi in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Ali prsi in rit res niso vaša stvar? Ne skrbite, tudi mi mislimo na vas in predstavljamo težko pričakovano novost v naši ponudbi – nogo za samozadovoljevanje! Je očarljivo realistična, svilnato mehka, ima lepo modelirane prste in nekaj ekstra - vagino na stopalu. Prodirajte globoko v stopalo in vdihnite življenje svojim fetiš fantazijam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Ali sanjate o neverjetnih užitkih, povezanih s popolno samozadovoljevanjem? Ima masturbatorja, ki vam lahko spremeni življenje! Ima edinstveno tehnologijo, ki vas bo zajela! Poleg tega boste skozi prozorno okno spremljali celoten dogodek in na lastne oči boste videli, kako deluje 10 načinov vibriranja in 7 vrtljivih krožnih funkcij, ki jih poganja praktičen in zmogljiv polnilni motor.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodje, iščete sodobnega in priročnega pomočnika za svoje trenutke ljubezni do sebe? Blagovna znamka Svakom prinaša ta inovativni masturbator Sam Neo z nadzorom prek aplikacije, ki vam bo ponudil razburljiv sesalni učinek v kombinaciji z močnimi vibracijami! Izvedi več!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblika peščene ure v skodelici Deep Throat CUP zagotavlja izjemno tesnost. Posebni ventili ustvarijo navidezni vakuum v skodelici CUP in zagotavljajo neverjeten občutek sesanja.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Poznate tudi tiste dolge samotne večere, ko pogrešate dotik ljubezni in partnerja, ki bi ga lahko nežno božali in strastno poljubljali? Nehajte s tem in naredite nekaj za svojo srečo in zadovoljstvo. Povabite Nicole domov in pridobite seksi ljubimca in razumevajočega partnerja. Je tako živa, tako pristna in zapeljiva. Ima popolna razmerja, mehko kožo, živahne prsi ter vznemirljivo vagino in anus. To bo ljubezen na prvi pogled in morda celo življenje.

    1.149 €

    879 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet Right

    Ali prsi v rit resu niso vaša stvar? Ne skrbite, tudi mi mislimo na vas in predstavljamo dolgo pričakovano novost v naši ponudbi – čudovito realistično nogo! Je neustavljivo svilnato mehka, ima lepo oblikovan prstek in kar kliče po poljubu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Penis Vacuum Pump

    Kaj negativni tlak naredi vašemu penisu? Spodbudila bo, razgibala, povečala in podprla njegovo erekcijo. Je to tisto, kar bi lahko izboljšalo vaše spolno življenje? Zato ne čakajte in se opremite s to praktično vakuumsko črpalko!Njen prozoren valj s skalo vam omogoča spremljanje vašega napredka, zahvaljujoč manometru pa lahko nadzirate količino pritiska. Doživite veselje ob opazovanju rasti in večanja svojega člana!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.