×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Darila za ženske

Elementi 33 do 64 od 98 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Uživate v tlačnih valovih svojega Satisfyerja, vendar pogrešate čutne vibracije klasičnega vibratorja? Novi Satisfyer Pro Plus Vibration združuje zaželene, stimulativne tlačne valove s čutnimi vibracijami, kar vam omogoča neprimerljivo izkušnjo užitka!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Sanjate o pošastni komunalni koristi? Zagotovite si večni užitek z visokokakovostnim Hismith vibrirajočim Monster Dildom, ki ga lahko upravljate tudi preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten dizajnerski kos, ki bo ustrezal vašim željam in takoj izpolnil vaše sanje, pridite in izvedite več o njem!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi te vrste: Sizzling Simon je brez primere, saj so E-Stim Vibes prve in edine igrače, pri katerih lahko hkrati uživate v vibracijah in električni stimulaciji - in za to sploh ne potrebujejo kompleta za stimulacijo živcev.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Coconut Oil 125ml

    Sestava bio kokosovega olja je odlična za masaže, ko bo njegova nežna eksotična aroma okrepila sproščujočo izkušnjo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro Traveler

    Ne glede na to, ali ste svetovni popotnik ali pa ste srečni doma: praktični pokrovček ima magnetno zapiranje, zato je vaš prijatelj užitka diskreten in higieničen spremljevalec. Zaradi kompaktne velikosti lahko Satisfyer Pro Traveler hitro pospravite v torbo. Zaradi svoje elegantne oblike in osupljive notranje tehnologije je to pripomoček življenjskega sloga, brez katerega ne bi smela biti nobena zbirka igrač.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Odkrijte vibrator, ki vam bo vzel dih! Imenuje se Gravity in na trg prihaja iz svetovno priljubljene znamke Lovense! Gravity vas bo naravnost navdušila s svojimi samodejnimi udarci in tresljaji, ki jih lahko nadzirate prek aplikacije. Zahvaljujoč močnemu končnemu prisesku se oprime vsake gladke površine in se vam prilagodi za popolno izkušnjo med samostojnimi igrami, odličen pa bo tudi kot partner v trojčku!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ta nosljivi vibrator z osnovo v obliki metulja ima tudi popolno oblikovano obliko in se prilagaja vašim oblinam s svojo ergonomsko zasnovo, emulirana tekstura pa je jasno vidna. Udoben silikonski material vam omogoča boljšo izkušnjo. Oblika vložka pa ga ohranja na mestu v spodnjicah.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Ali je mogoče, da je najboljši še boljši? No ja! F-Machine Pro 4 je še boljši od svojih predhodnikov! Pred vami je nova raven odličnosti v kakovosti, gladkem, tihem in zanesljivem delovanju, ki mu lahko zaupate in zaupate svoj užitek.

    1.539 €

    849 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Chrome

    Ali je masturbacija povezana s prhanjem in brcanjem? Ste začeli odkrivati svojo uporabnost v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše črnilo spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in jo uporablja Womanizer. In tuja je - tuš glava za dobrobit žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Ste naveličani realističnih dildojev in iščete nekaj malo drugačnega? Ta dildo nenavadne zvite oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in tudi prijetno mehko površino. Uživajte v svojem potovanju z njim in uporabite njegov zadnji priseski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Louisiana Lounger

    Jebeni stroj Louisiana Lounger zagotavlja močan užitek, kadar koli želite. Napihljiv anatomsko oblikovan ležalnik z možnostjo priključitve enega od 3 vibratorjev ponuja številne možnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Hrepenite po samodejni mojstrovini in ljubezni na prvi pogled? HiSmith je blagovna znamka, specializirana za jebene stroje, ta njihov nov izdelek pa skriva še močnejši motor in je opremljen tudi z digitalnim zaslonom na krmilniku. 4.0 Sex Machine je bil zgrajen tako, da je večnamenski, kreativen, močan in tih. Pustite domišljiji oživeti in na svoj mobilnik namestite aplikacijo, ki vam bo omogočila upravljanje stroja z drugega konca sveta!

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith je integrirano podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem, razvojem in proizvodnjo. osredotočamo se na oblikovanje in proizvodnjo vrhunskih spolnih strojev. Naš cilj je pomagati našim strankam pri doseganju vrhunskega užitka v zasebnem življenju. Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate o pošastni komunalni koristi? Zagotovite si večni užitek z visokokakovostnim Hismith vibrirajočim Monster Dildom, ki ga lahko upravljate tudi preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten dizajnerski kos, ki bo ustrezal vašim željam in takoj izpolnil vaše sanje, pridite in izvedite več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Pheromone Allure pro Women 2ml

    Edinstvena sestava serije feromonov MAGNETIFICO za ženske je bila zasnovana tako, da pomaga povečati spolno privlačnost žensk z vidika moških. Vsebuje sestavine, namenjene podzavestnemu povečanju "spolne kemije". Zasnovani so tako, da vam pomagajo ne le povečati vašo spolno privlačnost, ampak tudi med razgovorom za službo, v šoli med izpiti ali na poslovnem sestanku.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson in Motorbunny sta združila glave in skupaj ustvarila ta sedlasti vibrator, ki je edini na svetu, ki ga lahko dodaja in je združljiv s patentirano tehnologijo Vac-U-Lock. Uživajte v nezgrešljivi moči Motorbunnyja, pustite se, da vas razstavijo vibracije, in ne pozabite povabiti svojega najljubšega dilda Vac-U-Lock.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Sex Machine

    Solo in vožnja v paru, natančen nadzor in z drugega konca sveta, to je prekleti stroj iz Lovensa. Njegovo stabilno, robustno konstrukcijo je enostavno sestaviti, stroj pa je med uporabo čudovito tih, tako da je vaša zasebnost ohranjena. Poleg tega je tudi prvi seks stroj na svetu, ki ima dva konca, tako da ga lahko uporabljata dve osebi hkrati. Pridi odkriti več podrobnosti.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Mešani vrhunci - Vibrator vse v enem zadovolji vse vaše občutljive točke - Mešani vrhunec pomeni stimulacijo več kot ene erogene cone hkrati. MHYNNR G-točkovni vibrator s potisnim in vibrirajočim drogom, gibljivim jezikom za lizanje in inovativnimi 360° vrtljivimi kroglicami lahko stimulira celotno vagino --- G-točka, A-točka, vaginalna odprtina. Medtem, ne le na klitorisu, 3 plasti jezikov na zajčjem koncu ponujajo najboljšo zunanjo stimulacijo vulve in sramnih ustnic.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Ta dildo nenavadne živalske oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Uživajte v svojem užitku z njim in uporabite njegovo končno prisesek.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx I Love Pink Gift Box

    Presenetite svojo najdražjo s tem sladkim roza kompletom, polnim ljubezni, romantike in navdušenja! Našli boste 5 luksuznih igrač, ki bodo v vašo spalnico vnesle neustavljivo strast. Tako zaljubljenim damam kot zaljubljenim parom bo všeč komplet I Love Pink, ki odkriva nove možnosti za draženje in ljubezen. Dajte užitek, darujte I Love Pink danes!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratorja C-Shape za iskalce užitka, ki iščejo popolno prileganje. Zunanja roka je naslonjena na klitoris, medtem ko se prožna notranja roka v obliki črke O udobno prilega nožnici in zagotavlja, da vibracije ostanejo tam, kjer jih želite. Edinstvena inovacija We-Vibe v obliki črke C omogoča enostavno, prostoročno stimulacijo, ki nudi varne, okusne vibracije, v katerih lahko uživata oba partnerja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 98 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.