×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Najbolje prodajano

Elementi 97 do 128 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Hrepenite po samodejni mojstrovini in ljubezni na prvi pogled? HiSmith je blagovna znamka, specializirana za jebene stroje, ta njihov nov izdelek pa skriva še močnejši motor in je opremljen tudi z digitalnim zaslonom na krmilniku. 4.0 Sex Machine je bil zgrajen tako, da je večnamenski, kreativen, močan in tih. Pustite domišljiji oživeti in na svoj mobilnik namestite aplikacijo, ki vam bo omogočila upravljanje stroja z drugega konca sveta!

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nekaj več kot preprost masturbator? Handy je najnaprednejše interaktivno spolno orodje, kar jih je svet kdaj videl! Sledi filozofiji spolne pozitivnosti in prinaša nove neverjetne možnosti užitka. Prilagodite ga svojim željam, prilagodite oprijem in dolžino udarca točno tako kot potrebujete in želite!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 100ml

    pjur® Woman je bil zasnovan posebej za ženske, prilagojen njihovemu udobju, užitku in čutnosti.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Zdaj z več valji in teksturami za še večjo ekstazo! Naj Super Milker Deluxe Stroker Machine opravi vse težko delo namesto vas! Ta ljubezenski stroj je posebej zasnovan za samodejno božanje in sesanje, s skupno 4 valji za različne občutke. V tem večhitrostnem stroju je vse, kar potrebujete, diskretno shranjeno v zgornjem delu ohišja, ki se zapira.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Predstavljajte si, da samo sedite in pustite, da masturbator naredi vse namesto vas! Brez zibanja gor in dol, samo sprostitev in užitek hkrati. Ali želite, da je tako? Ta edinstven masturbator bo naredil prav to namesto vas! Vrti se in premika gor in dol, da vam zagotovi čudovito stimulacijo in neverjeten končni vrhunec!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Iščete pravega, se ne morete odločiti in morda ne veste, kaj storiti? Razvrstili vas bomo - to je ON! Na prvi pogled je popolnoma ljubek in lepo vijoličen. Ob prvi uporabi vas bodo presenetili čutni in pristni sunki, vznemirljive vibracije in sesanje klitorisa. To je trio še bolj mamljiv kot 3 orehi za Pepelko!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pasante Mix for Every Occasion - 30 Condoms Pasante + Heart Shaped Condom As a Gift

    Pasante Mix za vsako priložnost - 30 Pasante kondomov + srčni kondom za darilo.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pjur med Soft Glide 100ml

    Posebej razvita sestava za suhe in občutljive membrane genitalnih predelov. Poleg tega je visoko koncentrirana sestava najkakovostnejših silikonskih komponent obogatena z jojobinim oljem.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Elite 100 pack

    Zelo fini, izjemno tanki kondomi za večjo občutljivost in povečano lubrikacijo.

    95,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hismith HS18-APP Pro Travel Mini Sex Machine with App and Remote

    Kaj je seksualni stroj? To je pripomoček, ki uporabniku prinaša užitek, najpogosteje takrat, ko drugih ni v bližini. Zdaj si priskrbite ta Pro Traveler, ki bo zadovoljil vaše fantazije o globokem vrtanju. Ponaša se s 3 vzorci hitrosti in 8 vzorci potiskanja, zato boste zagotovo našli nastavitev, ki vas bo zadovoljila. Odstranite pokrovček l​o​r​e​m in Kliclok na vibratorju, nato privijte napravo na podstavek.

    549 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Pleasuremax 50 pack

    S tem vrhunskim kondomom je vsakdo zmagovalec.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Elite 50 pack

    Zelo fini, izjemno tanki kondomi za večjo občutljivost in povečano lubrikacijo.

    57,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vitalis Premium Natural 100 pack

    Standardni kondomi nemške znamke Vitalis. 100% elektronsko testirano. Vrhunska kakovost MADE IN NEMČIJA.

    57,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pasante Sensual Strawberry 75ml

    Lubrikant Pasante z okusom divje jagode je formula na vodni osnovi za nežno mazanje. Čista, sadna in mamljiva, nemastna in ne pušča madežev.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Basic Waterbased 100ml

    Pjur Basic Waterbased je vsestranski mazalni gel na vodni osnovi za izjemne občutke.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    Ali želite imeti svojo erekcijo in velikost pod nadzorom? Ta avtomatska vakuumska črpalka vam bo pri tem pomagala! Ponudil vam bo 5 močnih stopenj sesanja, med katerimi boste, upajmo, preklapljali s pomočjo gumba. Velika prednost je, da paket vsebuje 2 različna tesnilna obroča in tudi erekcijski obroč, s katerim si boste podaljšali erekcijo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Znamka številka ena masturbatorjev F-Machime pravkar prihaja na trg z novostjo Tremblr, ki je še boljša od vseh svojih predhodnikov in jo zahvaljujoč Bluetoothu enostavno upravljate preko aplikacije na telefonu. Vaš penis se lahko veseli popolnega in neskončnega sesanja, absolutno najboljše stimulacije in intenzivnega vrhunca.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 250ml

    Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit ločeno pod intenzivnim analnim seksom. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Uporabite v mazivu z zelo nizko vsebnostjo maščob brez lepljenja!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Zadovoljite svojo željo po največji izpolnitvi z Dick-Spandom! Je očarljiv silikonski dildo, ki prilagodi svojo velikost vašim zahtevam, željam in željam. Dovolj bo nekaj pritiskov na balon in realistične krivulje dilda bodo zrasle v ogromne oblike! Uživajte v dotiku luksuznega silikona in raztegnite svojo luknjo preko trenutnih meja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Le s tem masturbatorjem bodo vaši trenutki zase nepozabni in popolnoma popolni! Delovalo vam bo, zato si bodo roke zagotovo spočile. Udarci, sesanje in vibracije, to je kombinacija, ki vam bo zatresla kolena. Trenutno gledate eksploziv, zaradi katerega bo vaš penis dobesedno eksplodiral.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Extreme Bondage Table

    Kaj pa če bi erotične vezi dvignili na višjo raven? Extreme Bondage Table je unikaten ležalnik/mizica, zasnovana prav za nagajivo BDSM zabavo. Ima dve odprtini, eno za obraz in drugo za mednožje. Na splošno je miza zelo prijetna, oblazinjena in gladka. Izkoristite vse priložnosti, ki vam jih ponuja!

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Basic Silicone 100ml

    Priljubljena izbira za nove uporabnike silikonskih lubrikantov, ki med nežnimi in čutnimi masažami odkrijejo prednosti, ki jih ponujajo silikonski lubrikanti.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MOI Submission The BDSM Sex Chair 2.0

    Ali še vedno nekaj pogrešate, da bi vaše BDSM igre postale 100 % profesionalne? To je zagotovo ta luksuzni stol nove generacije! Izdelki MOI so priljubljeni po vsem svetu in seveda tudi ta stol. Z njim boste izkusili popolno vezanost in zahvaljujoč prilagodljivosti se bo prilagodil vašim razmerjem. Uživajte v kakovostnem usnjenem izdelku in dovolite, da se vaše fantazije uresničijo.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 1,5ml 10 pack

    Pjur Woman - je visoko koncentriran, lahek silikonski mazalni gel, primeren za vsakodnevno uporabo. Zasnovan je bil tako, da je še posebej občutljiv in ženstven. Pri nas bo vse na prvem mestu!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pasante Regular 1000 pack

    Standardni kondomi, ki zagotavljajo dodatno zaščito.

    379 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Alex Neo 2

    Gospodje, se želite potruditi in narediti vsako svojo samozadovoljevanje nepozabno izkušnjo? Novejša različica priljubljenega masturbatorja Alex Dark Blue bo s svojim realistično mehkim materialom vsrkala vaš penis, ga intenzivno potiskala in vas popeljala v svet uresničenih fantazij. In to še ni vse! Najnovejša izboljšava je sodoben nadzor prek aplikacije, ki omogoča zabavne interaktivne funkcije.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Vam primanjkuje intenzivnih spolnih izkušenj, ki bi vas zadovoljile? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunsko jebeno mašino Hismith, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Gre za pametno nadgradnjo z neverjetno močjo, ki bo prisluhnila vašim željam in jih takoj izpolnila, spoznajte več o njem!

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HS29-APP Hismith & Wildolo Design Premium Sex Machine Black

    Potrebujete nekaj res močnega za izpolnitev svojih spolnih potreb? Ta sex aparat z največjo močjo 100 W in dolžino giba 2,5 - 15 cm bo postal vaš zvesti služabnik. Izžareva moč, navdušenje in seveda zadovoljstvo!

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.