×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Smešna darila

Elementi 65 do 96 od 260 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Willy Ice Tray

    Svojo pijačo lahko specializirate s pladnjem za led v obliki penisa. S to rožnato skledo z vdolbinicami v obliki penisa bo vaša zabava izvirna.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Pasta 200g

    Odlične italijanske zdrobove testenine iz najboljše trde pšenice v obliki moške narave. Izdelano v Italiji.

    8,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Dice Whats Next

    Pravijo, da ima oseba le določeno število odločitev za en dan. Svojo odločitev shranite na zalogo v postelji in uporabite to praktično kocko, ki bo določila, kateri drug položaj boste naredili. 12 robov, 12 položajev, brez odločitev, samo strast, seks in navdušenje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fullips

    Končno orodje za polnejše in bolj zdrave ustnice brez injekcij ali kemikalij. Dovolj majhen, da ga lahko nosite v kozmetični torbici, preprosto uporabite Lip Enhancer, preden nanesete šminko ali bleščilo za ustnice.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cards Kamasutra

    Obožujete seks in igranje kart hkrati? Te karte so samo za vas! Poleg igranja pokra ali kanaste z njimi vas bodo navdihnili zabavno prikazani spolni položaji. Je tudi odlično zabavno in navihano darilo.

    4,59 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Lucky Love Dice

    Neskončne možnosti za vaše igre. Tri kocke, ki bodo določile, kaj se bo zgodilo. Kocke določajo dele telesa, kjer naj bi se to zgodilo in kaj je treba storiti. Vrzite kocko in uživajte.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kheper Games Good Times Here We Cum English Version

    Dajmo, gospod, igrajmo se! Igro bomo igrali kot uvod, ki bo dosegel vrhunec z intenzivnimi orgazmi. Zavrtimo kolo, opravimo nalogo in dobimo kartico, ki nam bo povedala, kako lahko še bolj uživamo drug v drugem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Ali nimate sreče v igri? Torej ga boste v tej igri zagotovo imeli! Ni zmagovalcev in poražencev, uživali boste v vznemirjenju v vseh okoliščinah. Eksperimentirajte in vrzite kocke, da določite svoj del telesa, aktivnost in lokacijo!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Rainbow Cock Sock

    Je vaša najljubša barva mavrice? Morda iščete tudi mavrično spodnje perilo, ki bo veselo, igrivo, barvito in hkrati čudovito zapeljivo. Ta nogavica za penis bo razveselila in zabavala ter je tudi idealno božično darilo! Je prijeten, udoben in primeren za delavnike in posebne priložnosti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoversPremium Dice Game Kinky

    Igrajte nagajivo in zabavno igro v dvoje! Samo vrzite kocke in pustite, da odločajo o vaši erotični usodi. Zelena kocka določa del telesa, bela lokacijo in črna dejanje. Podajte se na skupno pot znanja.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Out Of The Blue Squeeze Ball Boob XL

    Stres je civilizacijska bolezen, ki včasih prizadene vsakega od nas. Kako se ga znebiti? Poskusite s stiskalno terapijo in stisnite tisto, kar vam je najbolj všeč – dojko. Ta antistresna dojka se bo udobno prilegala vaši roki in bo vaš partner v zahtevnih dneh. Podarite ga vsem, ki jim želite narediti življenje prijetnejše.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocka je vržena in vaša erotična usoda je zapečatena! Ta par kock vam bo pomagal raziskati vaše malce nenavadne erotične sanje in fantazije. Z njimi boste zanetili novo iskrico in se navdušili nad novimi idejami. Vrzite torej kocke in se odločite, kaj in kje boste počeli.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Strawberry Pussy Lollipop 30g

    Oblika je pomembna ne glede na vse! Ko boste želeli prigrizniti, boste zagotovo cenili to vaginalno sladilo z okusom jagode v vaši zalogi. Pazite le, da njeno lizanje ne prebudi v vas drugih želja.

    3,79 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Plush Pillow Breasts

    Bi se radi vsak večer ulegli na mehke prsi? Vaša želja je bila uslišana! Ta mehka blazina s prijetnimi oprsji bo vedno pripravljena, da jo bo vaš obraz potolažil in razveselil. Vsak večer si privoščite pravi počitek in počitek na plišastem doprsju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Gummy Condoms

    Ste kdaj zares uživali v kondomih? Ta pristna škatla vsebuje 10 okusnih kondomov v obliki bonbonov. Vonjajo in okušajo jagode in verjamejo, da mu boste, ko jih boste komu podarili, zagotovo pričarali nasmeh na obraz!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Jelly Super Sperms Pina Colada Flavour

    Ali sanjate, da bi imelo seme kremastega okusa Piña Colada? Torej, zdaj se vaše sanje uresničujejo! Obstajajo bonboni iz sperme z okusnim okusom vaše najljubše pijače. Podarite jim vsakogar, ki napihne nos ob okusu sperme ali komu samo želite narediti zabavno darilo.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Divoké kostky

    Drzna erotična igra s kockami je namenjena partnerjem, pa tudi pogumni skupini ljudi, ki se ne bojijo ničesar!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Glowing Balls

    Ste navdušen kolesar in želite svojemu kolesu dodati nekaj sijaja? Zagotavljamo vam, da bo s temi svetlečimi varletami vaše kolo dobilo vročo preobleko in zagotovo ne bo spregledano med večernimi vožnjami. Ne le elegantne, ampak tudi zabavne, te svetleče kroglice bodo popestrile tudi najtemnejše ulice!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Horse Mask

    Vas mika, da bi spremenili svojo identiteto, ste radi v središču pozornosti ali pa vas preprosto navdušuje občutek, da imate na vratu to pristno konjsko glavo? Karkoli že je, s to neverjetno masko se lahko uresničijo vaše sanje o vsaki konjski glavi. Pripravite se na zabavno in seksi ježo, v kateri ne boste vi jezdec, ampak konj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Erotic Game Miluj mě dobrě Czech Version

    Erotične igre so odličen način, da popestrite igre s svojim partnerjem. Igra Love Me well vas bo napolnila z željo in strastjo. To bo idealno darilo za valentinovo ali obletnico. Preživite nepozabno noč in uživajte ne le v zabavi, ampak tudi v navdušenju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shots S-Line Penis Plushie Rainbow 30cm

    Mehak penis pogosto ni ravno zaželena dobrina v postelji, a vedno obstajajo izjeme, ki potrjujejo pravilo. V tem primeru je to Plushie, mehak in ljubek plišast mavrični penis s srčkanim nasmehom na ustnicah in ljubečim izrazom. Vedno te bo zvesto čakal, dokler se ne bosta ljubeče stisnila k njemu in v skupnem objemu zaspala. Ne čakajte predolgo, Plushie se v našem skladišču ne ogreje preveč, da ne bo prepozno...

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Milk Chocolate Flavoured Cum Pops

    Ali morate vaditi oralno ali globoko grlo? Preizkušanje na vibratorju je nesmisel, ko lahko dobiš to pristno in sladko liziko v obliki penisa za trening! Ima slasten okus mlečne čokolade in je idealen kot smešno in izvirno darilo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Chronomasutra Play

    Ali poznate odličen občutek biti na pravem mestu ob pravem času? In kaj če bi bil ob pravem času na pravem mestu! Kombinirajte kocko s 6 vznemirljivimi položaji in peščeno uro, tako da je zmagovalec prvi, ki bo nastal.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Domin8 Master Edition English Version

    Ali vas vznemirja, da imate svojega partnerja pod vašim popolnim nadzorom? Vas pritegneta njegova predanost in pripravljenost narediti, kar želite? V tej igri želje postanejo red. Domim8 Castle v angleščini vam bo pokazal novo dimenzijo užitka, vznemirljivih aktivnosti, scenarijev, v paketu pa so tudi vsa nepogrešljiva orodja za lahek BDSM.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Truth or Dare English Version

    Pripravljamo etiketo Resnica ali izziv? V tej igri se boste odlično spoznali! Igrajte ga s svojim partnerjem ali morda z več ljudmi in uživali boste v pikantni zabavi? Drzni se, vse je dovoljeno.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Willy Bath Fizzer Pink

    Za razburljivo, sadno, penečo kopel - sami ali s partnerjem!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Out Of The Blue Rose With Red G-String

    Ženske imajo radi rože in tudi spodnje perilo. Kaj to pomeni? Vsaki ženski bodo všeč te seksi čipkaste tangice, zavite v vrtnico! Bodite izvirni in podarite rožo z dodano vrednostjo, v kateri lahko tudi uživate. Ni dvoma, da vas bo nadarjena dama takoj želela pokazati v tangicah.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creative Conceptions Sexy 6 Dice Sex Edition English Version

    Se naveličate svojega spolnega življenja? Vrzi kocko! Teh 6 kock narekuje vašo spolno prihodnost! 720 možnih kombinacij vam ne bo nikoli dolgčas. Bodite spontani, strastni in uživajte v tej igri.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Albi Hříšné kostky

    Ali pogrešate navdihujočo strast? Vrzite grešno kocko in v hipu boste imeli seksi načrt. Prva kocka bo določila vašo lokacijo, druga pa kraj, kjer boste uživali v skupnih ljubezenskih užitkih.

    3,79 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Battle in the Bed

    Kdo to zmore? Ta zapeljiva družabna igra je idealna predvsem za na novo zaljubljene pare, ki želijo odkriti nekaj novega. Igra se začne s preprostimi nalogami za ogrevanje, druge naloge pa se bodo verjetno končale z ljubeznijo, saj se bo spolna želja povečala neverjetno hitro. Toda pozor, nihče ne sme doseči orgazma pred koncem igre ali izgubiti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Egg Fryer

    Jajčni kalup v obliki jajca lahko ustvari zelo izviren zajtrk. Za popolno šalo potrebujete samo dve jajci.

    6,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Kinky Dice for Couples

    Ali hrepeniš po erotičnem odkritju? Pri tem vam bo pomagal ta trio kock! Vrzite in igrajte igro po navdihu romana Petdeset odtenkov sive, ki vas in vašega ljubimca popelje na čutno potovanje, namenjeno odkrivanju, vznemirjanju in uresničevanju želja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 260 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.