×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • video360
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink
  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

Satisfyer Curvy 2+ Pink

Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite novo Satisfyer Curvy, ki jo lahko uporabite z aplikacijo! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

Proizvajalec

Satisfyer

61,90 €

30,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

Kaj je aplikacija Satisfyer Connect?

»Nova aplikacija Satisfyer Connect je mejnik za sodobno ljubezensko življenje! Nove erotične naprave Satisfyer je mogoče povezati s to brezplačno aplikacijo prek Bluetooth. Naša spremljevalna platforma omogoča komunikacijo in interakcijo prek interneta ter v kombinaciji z vznemirljivo funkcijo pretakanja. S to revolucionarno nadgradnjo se lahko pari podajo v tridimenzionalni svet vznemirljivih ljubezenskih iger in spremenijo svoja ljubezenska življenja na doslej nepredstavljiv način. Pri oblikovanju aplikacije smo dali velik poudarek intuitivnemu delovanju, da bi se uporabniki lahko osredotočili na tisto, kar je zares pomembno. S pomočjo občutljivega upravljanja na dotik je mogoče ustvariti posamezne, fino razvrščene ritme in vzorce vibracij – poleg že obstoječih. Naša aplikacija je na voljo za naprave Apple, Android, tablice in Apple Watch, poleg mesečnih posodobitev pa ponuja tudi redno ponudbo novih funkcij.«

Varnost

Nihče ne želi, da bi se njegovi zasebni in intimni podatki kakor koli obdelovali, tega se Satisfyer dobro zaveda. Tako vsa dejanja v aplikaciji izpolnjujejo najstrožje zahteve glede varstva podatkov. V varnost ste lahko 100% prepričani.

Nadzor nad prihodnostjo

Ne glede na to, ali uporabljate svoj mobilni telefon ali Apple Watch, bosta oboje zelo udobni in intuitivni. Upravljanje deluje prek Bluetooth ali prek interneta prek klepeta v aplikaciji. Najboljši del je, da lahko ustvarite svoje lastne vibrirajoče vzorce in se dejansko kreativno zadovoljite, dobesedno.

Ljubitelji glasbe in diktatorji

Povežite aplikacijo s svojim računom Spotify in naredite to v utripu. Verjamemo, da so vsi ljubitelji glasbe pravkar vzeli sapo! Lahko pa vklopite mikrofon in jasno narekujete raven stimulacije.

Neskončne možnosti

Aplikacija se bo razvijala z roko v roki z razvojem tehnologije, tako da boste vsak mesec našli presenetljive novice. Ni zaman, da je Satisfyer Connect ponosen na svojo prestižno nagrado CES Twice Picks.

Zadovoljiti Curvy

Prevelika in preveč cenovno ugodna, da bi bila realnost, pa vendar je realnost. Njegova ergonomska oblika se udobno prilega vaši roki, njegova funkcija pa pospeši vaš srčni utrip.

Osupljiva orgazmična tehnologija Air Pulse je spravila ženske po vsem svetu na kolena. Pustite tudi, da vaš klitoris sesa valove pritiska in zadiha pod vplivom orgazma, ki se bo pojavil, preden ga sploh pričakujete. Dodate lahko tudi vibracije, ki jih nikoli ni dovolj.

Kakovost brez razlike!

Satisfyer Curvy je cenovno ugoden in hkrati visokokakovosten. Mehki medicinski silikon, zaljubil se boš v eleganten skoraj minimalističen videz. Njegova izdelava ni le impresivna, ampak tudi poštena, ali pa brez klobase ali poceni plastične igrače. K vam bo prišel v očarljivi škatli, ki jo boste z veseljem imeli. Še večje veselje pa bo, če naredite odprtino na klitorisu in vaš biser užitka razvajate s stimulacijo, ki je morda celo boljša od oralnega seksa. Tlačni valovi so prijetni in ljubkovalni. Vibracije so spet seksi in divje. Odpravite se na svoje zasebno potovanje na planet strasti po razpoloženju, danes ste režiser!

V harmoniji z naravo

Odstranljive baterije že dolgo zvonijo. Curvy je polnilni in tako varčuje okolje. Kabel je na eni strani magneten, na drugi strani pa priključek USB, ki ga priključite v katerikoli adapter.

Nega

Prijeten silikon ne le da zdravju ni škodljiv, ampak je tudi zelo enostaven za čiščenje, zadostujeta voda in milo ali v najboljšem primeru poseben izdelek, namenjen razkuževanju erotičnih pripomočkov. Za največji užitek združite igračo z lubrikantom na vodni osnovi.

Svoj užitek zaupajte nekomu, ki mu lahko zaupate. Zaupajte Satisfyerju kot milijoni žensk in moških po vsem svetu.

Se sprašujete, kakšna je razlika med Curvy modeli 1, 2 in 3? Skoraj nobene, samo zasnova in velikost klitorisalne odprtine. Vsak od njih je prava izbira, izberite tistega, ki vam je najbolj všeč :)

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za ženske
Stimulacija klitoris
Nadziranje preko aplikacije nadzorovati preko aplikacije
Brezžično brezžično
Vibracijski vibracijski
Lastnosti predvsem za ženske, pressure waves, stimulativno, večnamenski, vibracijski
Barva roza
Material silikon
Površina gladko
Baterije polnilna
Kategorije Ženskar, Najbolje prodajano, Darila za ženske, BLACK FRIDAY, Pametni vibratorji, Klitoralni vibratorji, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.