×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink
 • Satisfyer Hug Me Pink

Satisfyer Hug Me Pink

Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

Proizvajalec

Satisfyer

76,90 €

45,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo . Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

 • dvojni stimulacijski vibrator
 • 2 motorja
 • vodoodporen IPX7
 • kakovosten koži prijazen silikon
 • nadzor preko aplikacije

Kaj je aplikacija Satisfyer Connect?  

»Nova aplikacija Satisfyer Connect je mejnik za sodobno ljubezensko življenje! Nove erotične naprave Satisfyer je mogoče povezati s to brezplačno aplikacijo prek Bluetooth. Naša spremljevalna platforma omogoča komunikacijo in interakcijo prek interneta ter v kombinaciji z vznemirljivo funkcijo pretakanja. S to revolucionarno nadgradnjo se lahko pari podajo v odkrivanje tridimenzionalnega sveta vznemirljivih ljubezenskih iger in spremenijo svoje ljubezensko življenje na doslej nesluten način. Pri oblikovanju aplikacije smo dali velik poudarek intuitivnemu delovanju, da bi se uporabniki lahko osredotočili na tisto, kar je zares pomembno. S pomočjo občutljivega upravljanja na dotik je mogoče ustvariti posamezne, fino stopnjevane ritme in vzorce vibracij – poleg že obstoječih. Naša aplikacija je na voljo za naprave Apple, Android, tablice in Apple Watch, poleg mesečnih posodobitev pa ponuja tudi redno ponudbo novih funkcij.«

Varnost  

Nihče si ne želi, da bi se njegovi zasebni in intimni podatki kakor koli dodatno obdelovali, tega se Satisfyer dobro zaveda. Tako vsa dejanja v aplikaciji izpolnjujejo najstrožje zahteve glede varstva podatkov. V varnost ste lahko 100% prepričani.

Nadzor nad prihodnostjo  

Ne glede na to, ali uporabljate svoj mobilni telefon ali Apple Watch, bosta oba zelo udobna in intuitivna. Upravljanje deluje preko Bluetooth ali prek interneta prek klepeta v aplikaciji. Najboljši del je, da lahko ustvarite svoje lastne vibracijske vzorce in se dejansko kreativno zadovoljite, dobesedno.

Ljubitelji glasbe in diktatorji  

Povežite aplikacijo s svojim računom Spotify in jo spravite v utrip. Verjamemo, da so vsi ljubitelji glasbe pravkar zadržali dih! Lahko pa vklopite mikrofon in jasno narekujete raven stimulacije.

Neskončne možnosti  

Aplikacija se bo razvijala z roko v roki z razvojem tehnologije, zato vas bodo vsak mesec čakale presenetljive novice. Ni zaman, da je Satisfyer Connect ponosen na prestižno nagrado CES Twice Picks.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za ženske
Stimulacija dvojna stimulacija, G-točka, klitoris, vagina
Nadziranje preko aplikacije nadzorovati preko aplikacije
Vibracijski vibracijski
Lastnosti 2 v 1, glasovno upravljanje, poseben, stimulativno, vaginal, vibracijski, vodoodporen
Barva roza
Material silikon
Površina gladko
Dolžina 20 cm
Uporabna dolžina 8 cm
Premer 4 cm
Baterije polnilna
Kategorije Rabbit vibratorji, Darila za ženske, TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.