×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • video360
  • Satisfyer Men Heat Vibration
  • Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer p​h​a​r​e​t​r​a Men Heat Vibration ima inovativno funkcijo toplote, ki poskrbi, da je vaš užitek osupljivo realističen. Toplotno funkcijo lahko nastavite s tremi stopnjami do 40 stopinj Celzija in pustite, da vas prijetna toplota v mehkem in gladkem ljubezenskem tunelu popolnoma očara. Če v ekstazi, polni užitka, zaprete oči in se prepustite le temu, da vas popelje do vrhunca užitka, boste v trenutku pozabili, da ste prišli do tega z igračo! Ne verjamete? Potem jo preizkusite!

Proizvajalec

Satisfyer

91,90 €

45,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Satisfyer Men Heat Vibration ima inovativno funkcijo toplote, ki poskrbi, da je vaš užitek osupljivo realističen. Toplotno funkcijo lahko nastavite s tremi stopnjami do 40 stopinj Celzija in pustite, da vas prijetna toplota v mehkem in gladkem ljubezenskem tunelu popolnoma očara. Če v ekstazi, polni užitka, zaprete oči in se prepustite le temu, da vas popelje do vrhunca užitka, boste v trenutku pozabili, da ste prišli do tega z igračo! Ne verjamete? Potem jo preizkusite!

 

BOLJŠI OD TOPLE JABOLČNE PITE

Zaradi moške oblike v elegantni črni barvi je masturbator eleganten igralni pripomoček za sodobne moške. Njegova idealna velikost se odlično prilega roki in zagotavlja prijetno delovanje, tudi ko stvari postanejo divje. Zahvaljujoč akumulatorskim baterijam igrača ni le dobra za vas, temveč dela uslugo tudi okolju. Če vaš soigralec potrebuje več energije, ga lahko preprosto napolnite s priloženim magnetnim kablom USB in nora turneja sperme se lahko začne znova.

  • Vodoodporen (IPX7).
  • 70 vibracijskih programov
  • s funkcijo segrevanja
  • koži prijazen silikon
  • možnost polnjenja, vključno s polnilnim kablom USB

 

Iščete igračo, ki se počuti enako dobro kot zares vroč seks? Vaše iskanje se je končalo, saj so vaše želje izpolnjene: Zdaj je na voljo Satisfyer Men Heat Vibration.

Material

Mehak in koži prijazen silikon je čudovito prožen, hitro se prilagodi temperaturi vašega telesa in se odlično dopolnjuje z vznemirljivo nepopustljivo plastiko ABS. Za optimalno uživanje priporočamo lubrikante na vodni osnovi, ki so idealno primerni za izdelke Satisfyer Men: Tu lahko izbirate med nevtralnim, hladilnim in grelnim. Lubrikant na vodni osnovi ščiti material in ohranja površino lepo in gladko. Zahvaljujoč vodoodpornemu zaključku (IPX7) lahko igračo temeljito očistite z mlačno vodo in blagim milom, nato pa za celovito čiščenje uporabite antibakterijski razkužilni sprej Satisfyer Men.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za moške
Stimulacija penis
Vibracijski vibracijski
Lastnosti luksuzno, ogrevan, stimulativno, vibracijski, vodoodporen
Barva črna
Material plastika, silikon
Površina gladko
Dolžina 8,3 cm
Širina 7,8 cm
Teža 193 g
Baterije polnilna
Kategorije Samodejni masturbatorji, Najbolje prodajano, Darila za moške, TOP 20 prodajnih uspešnic za MOŠKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.