×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
  • video360
  • Satisfyer Men Heat Vibration
  • Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration je opremljen z inovativno funkcijo ogrevanja, ki vam bo omogočila neverjetno realistično izkušnjo. Funkcijo ogrevanja lahko nastavite v 3 korakih na temperaturo do 40 stopinj Celzija in se prepustite prijetni toplini v tunelu ljubezni na valovih užitka. Ko v ekstazi zapreš oči in se pustiš voditi na sam vrh užitka, boš v trenutku pozabil, da je to le orodje! Ne verjameš? Zato poskusite!

Proizvajalec

Satisfyer

91,90 €

45,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Satisfyer Men Heat Vibration je opremljen z inovativno funkcijo ogrevanja, ki vam bo omogočila neverjetno realistično izkušnjo. Funkcijo ogrevanja lahko nastavite na temperaturo do 40 stopinj Celzija v 3 korakih in se prepustite prijetni toplini v tunelu ljubezni na valovih užitka. Ko v ekstazi zapreš oči in se pustiš voditi na sam vrh užitka, boš v trenutku pozabil, da je to le orodje! Ne verjameš? Zato poskusite!

BOLJE KOT VROČA JABOLČNA TORTA

Zaradi moškega dizajna v razkošnem črnem dizajnu je ta vroči masturbator stilsko orodje za sodobne moške. Zahvaljujoč svoji idealni velikosti se popolnoma prilega vaši roki in omogoča udobno upravljanje tudi v bolj strastnih situacijah. Zahvaljujoč baterijam za ponovno polnjenje naprava ne dela dobro samo za vas, ampak tudi za okolje. Če vaši napravi zmanjka energije, jo preprosto napolnite s priloženim magnetnim USB kablom in divja vožnja se lahko nadaljuje.

  • vodoodporen (IPX7)
  • 70 programov vibracij
  • s funkcijo ogrevanja
  • silikon prijeten na dotik
  • polnjenje s priloženim kablom USB

Iščete orodje, ki vam bo dalo enak občutek kot vroč seks? Potem je vašega iskanja konec, ker so bile vaše želje uslišane: Predstavljamo vam novi Satisfyer Men Heat Vibration.

MATERIAL

Mehak silikon, ki je prijeten na dotik, je neverjetno gladek, se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi in je idealno dopolnjen z neverjetno trdovratno ABS plastiko. Za optimalno užitek priporočamo uporabo lubrikantov na vodni osnovi, ki so popolnoma prilagojene Satisfyer Men izdelkov: Izbirate lahko med Nevtralno , hlajenje in Warming variante. Lubrikant na vodni osnovi ščiti material naprave in ohranja njeno površino lepo gladko. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko napravo temeljito operete z mlačno vodo in blagim milom. Nato lahko za temeljito higieno uporabite antibakterijski razkužilni sprej Satisfyer Men.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za moške
Stimulacija penis
Vibracijski vibracijski
Lastnosti luksuzno, ogrevan, stimulativno, vibracijski, vodoodporen
Barva črna
Material plastika, silikon
Površina gladko
Dolžina 8,3 cm
Širina 7,8 cm
Teža 193 g
Baterije polnilna
Kategorije Samodejni masturbatorji, Najbolje prodajano, Darila za moške, TOP 20 prodajnih uspešnic za MOŠKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.