×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
Satisfyer Pro 3 Vibration
 • video360
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration
 • Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer Pro 3 Vibration

Kot eleganten panter v lovu za drugim vrhuncem - zaspan in poln moči - se ta skrivnostna vedeževalka v svilnato mat dizajnu plazi skozi noč. Njegov cilj: tvoja pizda. Ko je plen prezračen, mu ni pobegniti. On je lačen! Z 11 klasičnimi nivoji tlačnih valov Satisfyer in dodatno funkcijo vibracij potrpežljivo preži, dokler ne pride pravi trenutek. Nato te strastno zgrabi, nežno pritisne na tvoje najbolj občutljivo mesto in te navduši z nepozabnimi orgazmi – temu užitku nimaš možnosti ubežati. Ob tem zadovoljno sedi kot krotka mačka, vi pa se ga v ekstazi oklepate in pozabite na svet okoli sebe.

Proizvajalec

Satisfyer

91,90 €

30,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Kot eleganten panter v lovu za drugim vrhuncem - zaspan in poln moči - se ta skrivnostna vedeževalka v svilnato mat dizajnu plazi skozi noč. Njegov cilj: tvoja pizda. Ko je plen prezračen, mu ni pobegniti. On je lačen! Z 11 klasičnimi stopnjami intenzivnosti tlačnega valovanja Satisfyer in dodatno funkcijo vibracij potrpežljivo preži, dokler ne pride pravi trenutek. Nato te strastno zgrabi, nežno pritisne na tvoje najbolj občutljivo mesto in te navduši z nepozabnimi orgazmi – temu užitku nimaš možnosti ubežati. Ob tem zadovoljno sedi kot krotka mačka, vi pa se ga v ekstazi oklepate in pozabite na svet okoli sebe.

Z novim Satisfy Pro 3 Vibration se bodo vaše najmočnejše sanje uresničile!

Ta naslednik priljubljenih vibracijskih vibratorjev Satisfyer ima novo obliko in dodatno funkcijo vibracij. Tako združuje intenzivno brezkontaktno stimulacijo klitorisa s tlačnimi valovi s čutno vibrirajočo aplikacijsko glavo. Medtem ko znotraj svilnato gladkega silikonskega obroča hiter prehod med sesalnimi in tlačnimi impulzi pri 11 stopnjah intenzivnosti povzroči eksplozijo občutkov, ki spominjajo na oralni seks, vas prstan masira s približno 10 vznemirljivimi vibracijami. Funkcije je mogoče nadzorovati neodvisno, kar pomeni, da skupno 110 različnih kombinacij čaka na vaše odkritje – a pozor: tukaj so predprogramirani nepozabni orgazmi, predvsem zahvaljujoč ekstra mehki Supersoft kapici, ki se nežno pritisne na vašo piko.

MATERIAL

Nanosna glava je izdelana iz svilnato gladkega medicinskega silikona. Mehki nastavek se ergonomsko prilagaja vašemu klitorisu in ga nežno in natančno obdaja. Pripomoček lahko enostavno sperete z mlačno vodo in milom. Zaradi optimalne higiene priporočamo tudi uporabo malega dezinfekcijskega čistila za erotične pripomočke.

 • 2 v 1 - vakuum in vibracije
 • neodvisno nadzorovani programi
 • 2 motorja
 • vodotesen
 • material: silikon in ABS plastika
 • polnjenje, priložen USB kabel za polnjenje


Približne dimenzije:
Dolžina: 14,5 cm

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za ženske
Stimulacija klitoris
Vibracijski vibracijski
Lastnosti predvsem za ženske, pressure waves, stimulativno, vibracijski, vodoodporen
Barva črna
Material plastika, silikon
Površina gladko
Dolžina 14,5 cm
Baterije polnilna
Kategorije Klitoralni vibratorji, Najbolje prodajano, Darila za ženske, Ženskar, BLACK FRIDAY, TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.