×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!
Satisfyer Pro 3 Vibration
  • video360
  • Satisfyer Pro 3 Vibration
  • Satisfyer Pro 3 Vibration
  • Satisfyer Pro 3 Vibration
  • Satisfyer Pro 3 Vibration
  • Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer Pro 3 Vibration

Kot eleganten panter na lovu za naslednjim vrhuncem - eleganten in mogočen - ta skrivnostni užitkar v svilnato mat črni barvi drsi skozi noč za vas. Njegov cilj: vaš ljubezenski biser. Ko je enkrat izbral svoj plen, ni pobega, saj je nenasiten! Zahvaljujoč 11 klasičnim intenzivnostim Satisfyerjevih tlačnih valov in dodatni funkciji vibriranja potrpežljivo čaka, da pride popoln trenutek. Nato vas strastno zagrabi, poboža vašo vročo točko in vas preplavlja z nepozabnimi orgazmi - vrhunec je neizogiben. Zadovoljno mrmra kot nežen mačkon, ko se v ekstazi stiskate k njemu in pozabljate na svet okoli sebe.

Proizvajalec

Satisfyer

91,90 €

37,90 €

Na zalogi

Podrobnosti

Kot eleganten panter na lovu za naslednjim vrhuncem - eleganten in mogočen - ta skrivnostni užitkar v svilnato mat črni barvi drsi skozi noč za vas. Njegov cilj: vaš ljubezenski biser. Ko je enkrat izbral svoj plen, ni pobega, saj je nenasiten! Zahvaljujoč 11 klasičnim intenzivnostim Satisfyerjevih tlačnih valov in dodatni funkciji vibriranja potrpežljivo čaka, da pride popoln trenutek. Nato vas strastno zagrabi, poboža vašo vročo točko in vas preplavlja z nepozabnimi orgazmi - vrhunec je neizogiben. Zadovoljno mrmra kot nežen mačkon, ko se v ekstazi stiskate k njemu in pozabite na svet okoli sebe.

Novi Satisfyer Pro 3 Vibration bo uresničil vse vaše sanje o poželenju: naslednik vibratorjev Satisfyer s tlačnim valovanjem, priljubljenih po vsem svetu, Satisfyer Pro 3 Vibration ponuja novo obliko in dodatno funkcijo vibriranja. Združuje intenzivno, brezkontaktno stimulacijo klitorisa s pritiskom in čutno vibrirajočo ležalno glavo: Na notranjem delu svilnato gladek silikonski obroček hitro menja sesalne in tlačne impulze v 11 nastavitvah intenzivnosti, kar ustvarja eksploziven občutek oralnega seksa. Medtem vas rob obroča okoli klitorisa masira z 10 različnimi, mravljinčavimi nastavitvami vibriranja. Obe funkciji lahko upravljate ločeno, kar pomeni, da lahko odkrijete kar 110 možnih kombinacij. Ne glede na izbrano možnost so zagotovljeni nepozabni orgazmi, zlasti zaradi izjemno mehke glavice, ki se zelo nežno prilega vaši ljubezenski kroglici.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Satisfyer
Za za ženske
Stimulacija klitoris
Vibracijski vibracijski
Lastnosti predvsem za ženske, pressure waves, stimulativno, vibracijski, vodoodporen
Barva črna
Material plastika, silikon
Površina gladko
Dolžina 14,5 cm
Baterije polnilna
Kategorije Klitoralni vibratorji, Najbolje prodajano, Darila za ženske, Ženskar, AKCIJA, TOP 20 prodajnih uspešnic za ŽENSKE, Satisfyer

Write Your Own Review

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.