×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

O nas

Zakaj SuperLove?

Prizadevamo si zagotavljati najboljše storitve, smo v koraku s časom, skrbimo za želje naših strank in cenimo njihove predloge. Naš pristop, ki temelji na stranki, ni ostal neopažen. Štejemo si v veliko čast, da smo prejeli pet nagrad v kategoriji "najboljša erotična spletna trgovina" na letnemu tekmovanju ShopRoku. Hvaležni smo vsem našim strankam, da so nam s svojimi glasovi izkazale podporo.

Naše skladišče je polno založeno. Vsi izdelki so lahko nemudoma odposlani. Poskrebli bomo, da ne boste prikrajšani za zadovoljstvo in užitek.

Naša embalaža nikoli ne bo razkrilo logotipa, slike, etikete ali česarkoli drugega, kar bi lahko razkrilo kaj se skriva v paketu. Naša embalaža je preprosta in diskretna, tako razen vas, nihče ne bo vedel kaj se skriva v paketu ali od koga je.

Včasih izdelki ne izpolnijo vaših pričakovanj ali pa se vam spodnje perilo ne prilega. Če z nakupom niste 100 % zadovoljni, ga lahko v 14 dneh vrnete v originalnem, nepoškodovanem stanju - brez kakršnih koli pojasnil. Vsi izdelki imajo popolno garancijo, in v primeru težav bomo vedno naklonjeni interesom strank.

Dobro se zavedamo konkurence (in jo spoštujemo), vendar vedno stremimo k boljši storitvi in, kar je najpomembnejše, nižjim cenam. Spremljamo cene izdelkov drugih spletnih trgovin in jih nato prilagajamo, da so naše cene bolj konkurenčne, naši izdelki pa bolj dostopni. Poleg tega vsaka naša stranka prejme kodo za popust za naslednji nakup.

Zavedamo se, da želite paket prejeti v čim krajšem času! Izdelke pošljemo naslednji ali še isti dan, ko oddate naročilo (za naročila oddana do 14. ure). Pošiljamo s kurirskimi službami GLS, DPD in Pošto Slovenije.

Cene dostave lahko najdete tukaj. Dostava je brezplačna za naročila nad 50 €.

Na zalogi imamo samo originalne in pristne izdelke. Kupujemo neposredno od proizvajalcev ali ekskluzivnih distributerjev. Ne prodajamo ponaredkov in sodelujemo le z uglednimi in uveljavljenimi podjetji ter blagovnimi znamkami, ki jim zaupamo.

Prizadevamo si za najboljšo oskrbo strank v vseh pogledih, pri individualnem svetovanju pa se vedno potrudimo, da zagotovimo najboljšo rešitev za vse vaše specifične želje in potrebe. Odprti smo za kakršnekoli predloge in konstruktivne kritike, ki bi nam pomagale izboljšati storitve za stranke.

Naša ekipa ni velika, vendar imamo odlično dinamično okolje. Uživamo v tem, kar počnemo, navdušeni smo nad novimi izdelki, z veseljem odkrivamo nove možnosti užitka in predvsem želimo svoje znanje deliti z vami. Imamo miselnost, ki temelji na stranki, in pozitiven odnos do dela v tej panogi. Ohranjamo harmonično in zdravo delovno mesto, polno nasmehov in občasnih umazanih pogovorov.

Ves čas svojega obstoja sodelujemo s tujimi distributerji in proizvajalci. Od njih črpamo navdih, se učimo, obiskujemo in sklepamo prijateljstva. Odnose z njimi cenimo tako kot odnose z svojimi strankami.

Zavedamo se, da nismo bili vsi zajci v prejšnjem življenju, zato imajo kondomi, ki jih naročite pri nas rok uporabe nekje v daljni prihodnosti.

Od same ustanovitve, leta 2010, vam zagotavljamo največjo izbiro erotičnega blaga po najnižjih cenah. Vsi naši izdelki izpolnjujejo evropske standarde ter so 100 % neškodljivi in varni za uporabo.

Trenutno ponujamo več kot 25.000 skrbno izbranih kondomov (in z njimi povezanih izdelkov), lubrikantov, masažnih olj, erotičnih pripomočkov in igrač ter spodnjega perila. Sledimo sodobnim modnim trendom in v svojo zalogo nenehno dodajamo vroče novosti, pa tudi vselej priljubljene in netradicionalne izdelke in izdelke, ki jih je sicer nemogoče dobiti.

Vsako naročilo je nagrajeno z darilom. Ob vsakem naročilu vam bomo poslali tudi popust za naslednji nakup. Če se na naši spletni strani registrirate, vas bomo o aktualnih popustih in novostih obveščali po elektronski pošti. Tako ne boste nikoli več ničesar zamudili!

Naša služba za pomoč strankam vam bo z veseljem pomagala pri vseh poizvedbah in vam strokovno svetovala. Tu smo za vas, zato ne oklevajte in stopite v stik z nami.

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.