×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Stimulacijski geli za ženske

Elementi 1 do 32 od 117 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

  Durex Intense Orgasmic Gel je revolucionarni gel za stimulacijo klitorisa, ki je namenjen intenzivnejšim orgazmom.

  22,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision EROpharm Spanish Love Cream 40ml

  Španske mušice v kremi za moške in ženske za spodbujanje občutljivosti in občutljivosti na erotične občutke in tako za intenzivnejši orgazem.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth INTENSE Clitoral Stimulating Gel 2ml

  Odličen orgazem v praktičnem 2ml pakiranju za enkratno uporabo kanadskega podjetja Intimate Earth™. INTENSE različica z višjo koncentracijo naravnih učinkovin.

  3,79 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth GENTLE Clitoral Stimulating Gel 30ml

  Kanadsko podjetje Intimate Earth™ brez kompromisov prinaša stimulativni gel na trg! Vsebuje posebno kompozicijo, ki vas bo pripeljala do ekstaze, kakršne še niste doživeli.

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • JoyDrops Enhancement Personal Lubricant Gel 50ml

  JoyDrops Enhancement Personal Lubricant Gel je idealen izdelek za ogrevanje vašega ljubezenskega življenja, ki vam bo prineslo več spolnega užitka in vznemirjenja.
  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth INTENSE Clitoral Stimulating Gel 30ml

  Kanadsko podjetje Intimate Earth™ brez kompromisov prinaša stimulativni gel na trg! Posebna kompozicija, ki vas bo pripeljala do ekstaze, kakršne še niste doživeli. INTENSE različica z višjo koncentracijo naravnih učinkovin.

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 2ml

  Intimate Earth Canada ponuja širok stimulativni gel za ženske, ki povečajo velikost točke G in povečajo njeno občutljivost, kar bo olajšalo iskanje.

  3,79 €

  3,39 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Secret Rain of Love G-spot Arousal Cream 30ml

  Dejstvo, da do mokrih vaginalnih orgazmov pride s stimulacijo G-točke v nožnici, je dobro znano dejstvo in mnogi moški so že poskušali takšen orgazem vzbuditi pri svoji partnerki. Če so mokri orgazem vašega partnerja za zdaj le vaše mokre sanje, ga s tem gelom pretvorite v resničnost! Dež ljubezni bo nato deževal samo za vas in končno bo doživela vrhunske notranje orgazme, o katerih na skrivaj sanja.

  43,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Cosmetiques Aphrodisia Orgasm Enhancer Balm 13ml

  Ta balzam je bil posebej zasnovan za vaš klitoris, okrepi občutke in pripravi telo na močan orgazem. Le nekaj kapljic pred začetkom igre je dovolj, da razkrijete kraljestvo užitka, kjer vlada ženski orgazem.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur myglide 100ml

  Pjur myglide mazalni gel je narejen posebej za ženske. Njegova sestava vsebuje izvleček rastline ginsenga, ima sprejemljivo toploto in kljub temu zelo intenzivno izkušnjo. Uživajte v njih z veliko lepih stvari in vrzite malenkost!

  20,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

  Ta gel bo razveselil vsako žensko na način, ki jo bo v kratkem času pripeljal do intenzivnega orgazma. Vzbudi prijeten oklep, ki krepi občutek zadovoljstva. Njegova učinkovitost je do 45 po nanosu, zato vam bodo njegove popolne lastnosti trajale vso ljubezen. Prijetna je tudi njegova sestava, saj ima uravnotežen pH, je visokokakovostna farmacevtska kakovost na osnovi silikona in ne vsebuje L-arginina ali hormonov. Varno ga lahko uporabljate s kondomi in erotičnimi pripomočki, ki niso iz silikona.

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur myglide 30ml

  Pjur myglide mazalni gel je ustvarjen posebej za ženske. Njegova sestava vsebuje izvleček rastline ginsenga, ima prijeten topel občutek in zato veliko bolj intenzivno izkušnjo. Z njim uživajte v še bolj čutnih občutkih in se vrha dotaknite malo prej!

  7,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovely Lovers LibidoUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

  Intimno pršilo za povečanje libida pri ženskah, več izkušenj in lažji orgazem. Ekskluzivni mazalni sprej za diskretno uporabo.

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Liquid Vibrator Strong 2ml

  Edinstven in super močan gel, ki nosi rotacijsko vibracijo kot pravi - tekoči vibrator. Uporabite pri sprejemljivi stimulaciji, zaprtju, stimulaciji in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo poskrbel tako za ženske kot moške, njegov učinek v treh neverjetnih 20 minutah.

  7,90 €

  2,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • RUF Nymphorgasmic Cream 15ml

  Posebna krema za ženske za povečanje spolne občutljivosti. Zahvaljujoč snovem, iz katerih je izdelan, podpira pretok krvi v klitorisu in ji daje prijetno vznemirljiv dražeč občutek.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

  Kanadsko podjetje Intimate Earth ™ lansira brezkompromisen stimulacijski gel za ženske, ki poveča velikost točke G in poveča njeno občutljivost, kar olajša iskanje.

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

  Temu gelu bi lahko rekli čudežni, saj vam bo povzročil nešteto čudežnih orgazmov! Uporablja se na klitorisu, kjer ga zmasirate, s čimer prekrižite to mesto in ga naredite bolj občutljivega. Takrat boste začeli dosegati nove višine, odkrivati nove občutke in novo raven užitka.

  43,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Liquid Vibrator 2ml

  Edinstven gel, ki se obnaša točno tako, kot mu pravijo - tekoči vibrator. Uživajte v prijetni stimulaciji, oklepu, valovih vznemirjenja in orgazmičnih eksplozijah. Gel Liquid Vibrator bo ugajal tako ženskam kot moškim, njegov učinek pa traja neverjetnih 20 minut.

  7,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Prorino Black Line Clitoris Cream for Women 50ml

  Krema za klitoris, ki vsebuje formulo z zelo močnim krvnim obtokom in stimulativnim učinkom. Močno spodbuja ljubezensko izkušnjo z eksplozivnim vrhuncem.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orgie Orgasm Drops Kissable 30ml

  Kaj pa dotakniti se neba? Te kapljice vas bodo popeljale v razburljive višine. Nanesejo se neposredno na klitoris in zaradi svojih učinkovitih stimulativnih sestavin v vas vzbujajo strastne in dražilne občutke segrevanja. Pridi igrat!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

  Samo ena kapljica na klitoris in tla bodo padla pod vami! AquaGlide Stimulating Gel blagovne znamke Joy Division je stimulacijski gel, razvit posebej za povečanje užitka pri ženskah. Prinaša takojšnje rezultate v podobno intenzivno vznemirljivih občutkih. Je na vodni osnovi, ne pušča madežev, je brez maščob in ima uravnotežen PH, primeren za ženske intimne zabave.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml

  Edinstvena kombinacija sestavin deluje stimulativno in bo razvnela vašo spolno domišljijo! pjur myspray je preprosto izbira vsake ženske, ki išče čisto nova, ekstatično doživetje.

  17,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Sensual Intimate Oil Liberté 4ml

  Intimno olje, ki pomaga obnoviti izgubljeni libido in prebudi uspavano spolno željo ter tako krepi odnose in jim daje novo življenje. Je popolna kombinacija zeliščnih sestavin (jojoba, večernica, ognjič, pšenični kalčki, vitamin E) olja ylang ylanga. Čutna aroma afrodiziaka deluje kot naravni dezodorant, hkrati pa olje vlaži, maže in prinaša mehkobo, prožnost, gladkost in dobro počutje v intimno življenje.

  7,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision Clitorisex - Stimulation Gel 25ml

  Stimulacijski gel za ženske na klitorisu. Po drgnjenju stimulacijskega gela boste poživili in razkrvavili klitoris ter intenzivneje občutili spolni užitek.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

  Ali veste, da bi lahko bil vaš užitek še bolj intenziven? Samo podprite razdraženost Lady Gel, ki razume, kaj si ženske želijo. Razvit je bil posebej za povečanje spolnega užitka in občutljivosti. Spodbuja pretok krvi v klitorisalni in vaginalni predel, prinaša prijeten učinek segrevanja in vas popelje do nebeških orgazmov. Ni treba oklevati!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

  Swiss Navy ima par gelov – enega zanj in enega zanjo. Ali hrepeniš po neskončno močnem vznemirjenju? Končno je na dosegu roke! V svoje ljubezensko življenje se boste še bolj zaljubili.

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

  Iščete res intenziven stimulativni lubrikant? Sensuva INSANE vas bo presenetila s svojimi impresivnimi učinki, zaradi katerih boste uživali v čutnih in vznemirljivih izkušnjah. Poskusite znotraj in zunaj in se dotaknite neba, imenovanega orgazem!

  30,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

  Nekaj seksi za tvoj klitoris? Ja! Poskusite Vortex Gel z učinkom segrevanja, ki je bil posebej razvit za povečanje užitka v povezavi z večjo občutljivostjo intimnih delov, povečano željo in pogostnostjo orgazmov. Dame, življenje je prekratko, da ne bi uživali v najbolj smešnih utrinkih.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

  Stimulativno olje iz semen marihuane, ki velja za najučinkovitejše poživilo na trgu z najdaljšimi učinki! Samo ena kapljica na klitoris ali za želod in takoj boste občutili intenziven in zelo vznemirljiv oklep. Drugače je, boljše je, edinstveno!

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

  Se vam zdi, da je danes vaš najslabši dan? To se včasih zgodi vsakomur, vendar ne skrbite, imamo rešitev za vas! Ta balzam za dušo in klitoris vas bo ohladil. Ima mehko teksturo na osnovi kokosovega in mandljevega olja, povečuje pretok krvi v klitorisu in s tem njegovo občutljivost. Nežno ga vmasirajte in uživajte v prijetno vznemirljivi toploti, ki se pretaka v vaše celotno telo in um. Zaslužite si ta sproščujoči trenutek, zakaj ne bi danes naredili nekaj čutnega in smiselnega zase?

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

  Razburljiva stimulacija in še boljše izkušnje za oba? Ja! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant bo v vas prižgal ogenj strasti, saj ima edinstveno sposobnost, da prebudi občutljivost, spodbudi in nenazadnje zadovolji tako njega kot njo. Uživajte v tem edinstvenem gelu za oba hkrati!

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

  Popoln užitek z okusom žvečilnega gumija! Ta gel se ne zaman imenuje "tekoči vibrator", saj lahko povzroči vznemirljive valove segrevanja, utripanja in vibriranja več kot 30 minut. Primeren je zanj in zanjo in z njim lahko uživate v vsem - v ljubezni, samozadovoljevanju ali celo v oralnem seksu.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 117 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.