×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Penis in kroglice

Elementi 1 do 32 od 39 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Malesation Cock Ring Set

  Niste prepričani, kako velik erekcijski prstan izbrati? Ta komplet je kot nalašč za vas! Vsebuje 3 obroče različnih velikosti iz visoko kakovostnega silikonskega materiala. Ponašajo se z nemško kakovostjo in če želite, jih lahko nosite vse naenkrat.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Silicone Dilators Set 3pcs

  Set 3 valovitih in zelo fleksibilnih dilatatorjev različnih premerov. Zaključeni so z brezšivno okroglo konico, ki olajša njihovo vstavljanje. Imajo privlačno temno modro barvo in so izdelane iz silikona. Ni le prijetno mehka in praktično prožna, ampak tudi popolnoma varna za telo, saj ne vsebuje ftalatov in je v skladu z uredbo EU REACH.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

  Uživajte v razkošju s tem jeklenim nosilcem kroglic. Tehta 195 g in je priljubljeno orodje, ki se uporablja za ločevanje mod od penisa in jih hkrati rahlo raztegne. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki držita vijak skupaj, ki ga po uporabi trdno zategnete s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uživajte v delovanju gravitacije, polni teži prstana, slastnih občutkih napetosti, zibanja, vlečenja… In ko vam je dovolj, preprosto znova sedite.

  49,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Rodeo Robin

  Komplet trakov, primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod. Vzbuja tremo in čuten užitek, ki lahko doseže res nepričakovane višine. Zahvaljujoč nastavljivim naramnicam udobno obkrožajo koren penisa, želod ali moda.

  53,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za preudarne: s štiriindvajsetkaratno pozlačeno sečnico in dvema zlatima kroglicama Plunging Pete stimulirajo tako znotraj kot zunaj.

  95,90 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

  Uporabite v slaščičarstvu s tem steklenim krokodilskim nosilcem. Teh 195 g je uporabljenih in orodja, ki se uporabljajo za obdelavo penisa, so uporabljena in hitrost je zelo hitra. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki ju drži vijak, ki se po uporabi trdno prilega s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uporabite pri delovanju gravitacije, terenskih uteži, občutljivih napetosti, dvigovanju, vleki ... Kadar koli lahko, se samo usedite.

  53,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

  95,90 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dolg in nežno valovit dilatator za posebno stimulacijo penisa od znotraj, kar imenujemo sondiranje. Če ste ljubitelj zvoka, vsekakor ne smete zamuditi priložnosti, da z intenzivnimi električnimi udarci in udarci dražite sečnico.

  129 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sport Fucker Silicone Cock Plug Black

  Spoznajte Cock Plug od šampionov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in mu dajte novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Steel Dilators Set 3pcs

  Za njegova in njena občutljiva področja. Set 3 rahlo ukrivljenih dilatatorjev z gladko konico za enostavno vstavljanje. Izdelane so iz nerjavne cinkove zlitine in od vas je odvisno, ali jih boste uporabili za stimulacijo sečnice od znotraj ali za nežno draženje nožnice.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation 8 Ring

  Ali želite zagotoviti večjo zmogljivost? Ogrejte se s tem dvojnim erekcijskim prstanom! Zahvaljujoč njemu bosta s partnerjem uživala v trdnejši erekciji in daljši vzdržljivosti, zakaj ne bi poskusila?

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Silicone Dilator Urethra Vibrator Black

  Črni dilator s 7 stopnjami vibracij znamke You2Toys. Izdelana je iz udobnega in predvsem upogljivega silikona ter poliuretanske prevleke, ki je popolnoma higienska in vam zagotavlja enostavno in udobno rokovanje. Baterije so priložene.

  34,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Power Ring M

  Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Diamond Cock Ring Set

  Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 8mm

  Elegantna in moderna ptica, ki je sanjala o zvoku. Izdelek je izdelan iz visokokakovostne rude, je moker in ima rebrasto površino, ki bo spodbudila vaš odsek. Dip Stick je zasnovan tako, da je njen rok uporabnosti tako dolg, kot je in ponuja poln lonec za kuhanje za telo. Rastite svoje telo z montažnimi jeklenimi dodatki podjetja Steel Power Tools.

  30,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Dip Stick Ribbed 6mm

  Eleganten in sodoben vtič, zasnovan za zvok. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je močan in ima rebrasto površino, ki bo strastno stimulirala vašo sečnico. Dip Stick je zasnovan tako, da je njegova življenjska doba čim daljša in je hkrati popolnoma varna za telo. Raziščite svoje telo s prefinjenimi jeklenimi dodatki podjetja Steel Power Tools.

  26,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

  Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

  49,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Power Ring L

  Ali niso našli samega pravega erektilnega tkiva, ki bi vam pomagalo popraviti in podaljšati erekcijo ter skrajšati leglo? Dajte Malesationu pridih inovativne ergonomije in najvišje kakovosti silikona!

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Metal Ring Professional 48

  Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,8 cm

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

  Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Penisstick

  Trden in stabilen izdelek z zanko, ki omogoča enostavno odstranjevanje. Njegova rebrasta silhueta bo prijetno razdražila vaša občutljiva področja in poskrbela za intenzivno stimulacijo.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

  Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

  95,90 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 50mm

  Blagovna znamka Steel Power Tools je znana po svetovno znani blagovni znamki. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Metal Ring Professional 38

  Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 3,8 cm

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

  Jeklena električna orodja odlikuje elegantna in moderna oblika ter visokokakovostno neobdelano jeklo. Je široka, dolžina ter dolžina in kakovost vaših erekcij. Skratka, za telo je popolnoma kuhan in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Ustvarite svoj erotični jezik z jeklenimi električnimi orodji.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

  Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Malesation Metal Ring Professional 44

  Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 4,4 cm

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Donut Cockring 50mm

  Jeklena električna orodja odlikuje elegantna in sodobna oblika ter visokokakovostno, neobdelano jeklo. Je široka, dolžina ter dolžina in kakovost vaših erekcij. Skratka, za telo je popolnoma kuhan in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Ustvarite svoj erotični jezik z jeklenimi električnimi orodji.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pure Pete Corona Strap

  Pure Pete prinaša mravljinčenje električnih impulzov na konico penisa, objame celoten želod in se z njim odlično igra. Očara najbolj občutljive točke na moškem telesu, njegova velikost pa je popolnoma nastavljiva, tako da pristaja čisto vsem.

  87,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

  Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

  Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

  49,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Steel Power Tools Donut Cockring 40mm

  Obroček za krofe znamke Steel Power Tools se odlikuje z elegantnim in modernim dizajnom ter tudi z visokokakovostnim nerjavnim jeklom, iz katerega je izdelan. Je širok, čvrst in poveča dolžino in kakovost vaše erekcije. Hkrati je tudi popolnoma varen za telo in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Raziščite svoj erotični jaz z orodji podjetja Steel Power Tools.

  30,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 39 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.