×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotične knjige

31 Predmet(i)

 • Orální sex - Best For Her - Sonia Borg Czech Version

  Ne glede na to, ali iščete nove tehnike ali zagotovljena sredstva, da jo pripeljete do orgazma (ali dva ... ali tri), ta vodnik vsebuje vse, kar morate vedeti, da ji omogočite neverjetno lizanje.

  26,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orální sex - Best For Him - Sonia Borg Czech Version

  52 edinstvenih ustnih izkušenj, opisanih od začetka do konca. Naučili se boste gibov ust, gibov rok, zapeljevanja, kako kombinirati položaje, katere erotične pripomočke uporabiti in kako prilagoditi svoje okolje, da bodo vaše izkušnje z oralnim seksom prvovrstne.

  26,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Kamasutra Sex Positions Book English Version

  To knjigo boste želeli zvečer znova in znova vzeti s seboj v posteljo. Morda ste se navadili na svojo spolno rutino in vas ne moti več poskusiti nekaj novega. Imate tako dobro počutje in morda ne veste, da ravno zaradi tega izgubljate iskrico ne le v postelji, ampak tudi v vajinem odnosu. Izstopite iz rutine in poskusite nekaj novega, da vaš plamen ljubezni ne ugasne!

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Jóga a sex - Elisabeth Haichová Czech Version

  O seksu ni toliko neresnic in mitov kot o seksu in nič ni vezano na toliko tabujev in obremenjeno s takšnimi nesporazumi. Naš »zahodni« svet se na eni strani nagiba k temu, da seks degradira na golo nezavezujoč užitek, po drugi strani pa ga obravnava kot grešnega. Vendar pa vzhodne kulture že dolgo vedo, da je ravno nasprotno, ker je resnica naravnost šokantna.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Multiorgasmická žena - Objevte svou vášeň, životní sílu a radost ze sexu - Mantak Chia

  Korak za korakom se boste naučili tehnik, ki vam bodo omogočile izkusiti spolni užitek in ozdravitev, za katero morda niste niti mislili, da je možna. Ta ilustrirani vodnik ženskam vseh starosti omogoča, da obvladajo svojo spolno energijo in jo uporabijo za nego svojega telesa, uma in duše.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantra: Milování duší - Somananda Moses Maimon

  Tantra navdušuje milijone ljudi po vsem svetu zaradi svojega globokega in svetega pristopa k spolnosti, ki spoštuje indijsko in tibetansko tradicijo. Priznani učitelj tantre Somananda Moses Maimon v tej knjigi razkriva skrivnosti tantričnega seksa, ki vam bodo vzele dih.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Jak používat erotogenní zóny: Atlas erotogenních zón - Frédéric Ploton

  Kaj človek zares ljubi? S celotnim telesom, natančneje s celotno njegovo občutljivo površino, kožo in sluznicami.Seveda vsi poznajo izraz »erogene cone«, vendar je treba priznati, da jih redki znajo poimenovati, postaviti, kaj šele stimulirati. na najbolj učinkovit in primeren način.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantrický sex a masáže - Michaels Mark A., Johnsonová Patricia

  Tantra je mistična veda, ki nam omogoča, da povežemo modrost našega notranjega jaza s kozmosom, v katerega smo potopljeni. Hkrati pa nam pomaga doseči EKSTAZ. Je potovanje iskanja v dvoje, potovanje združevanja občutljivosti, umetnosti, spolnosti, iznajdljivosti, duhovnosti in užitka. Na tem potovanju uporabljamo vse naše čute, globoko in aktivno notranjo meditacijo. Na koncu pa čaka intenzivno doživetje SEDANJŠEGA TRENUTKA.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantrická masáž - Kalashatra Govinda

  Za tantrične masaže so značilni čutni dotiki in skrbne vaje. S preprostimi tehnikami boste izkusili novo obliko intimnosti in se potopili v čarobnost erotično zapeljivega trenutka. Poleg čaker stimulira še druge energetske cone, ki povečujejo vitalnost in pospešujejo ugodje. Ajurvedska uporaba zagotavlja ekskluzivno vzdušje in prostor za predajo in nežnost.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantra - Vysoká škola spirituální erotiky - Kalashatra Govinda

  Odkrivamo duhovno razsežnost erotike. Tantra harmonizira telo, um in dušo in nam lahko celo pomaga doseči razsvetljenje. S pomočjo tega staroindijskega učenja lahko povečamo tudi svojo spolno energijo in se naučimo visoke umetnosti ljubezni.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Emma Scharkez: Život s vůní lubrikantu

  Ko uspešna menedžerka Klára možu obljubi, da si bo našla mirnejšo in bolj normalno službo, ji niti ne sluti, da ji je usoda pripravila trgovino z erotičnimi pripomočki. Kot regionalna direktorica mreže sex shopov se seznanja s svojimi zaposlenimi in bolj ali manj običajnim blagom, stalnimi in VIP strankami ter delovanjem lokalov. Hitro bo razumel, da tega bolj normalnega in mirnejšega dela zagotovo ne bo. Četudi jo kakšne situacije, na primer poln kovček vibratorjev med policijskim pregledom, vznemirijo, skuša vsega obravnavati profesionalno.

  18,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sexuální praktiky Quodoushka - Amara Charles

  Sistem Quodoushka, ki temelji na naukih starodavnih Majev, Olmekov in Toltekov in se prenaša skozi generacije starešin nagualov z zvitimi lasmi Poti sladke medicine Sundance, ponuja praktične napotke glede spolnosti, intimnosti in odnosov ter kako doseči višje ravni. orgazma in spolne ekstaze.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Proč muži jsou tak rychle hotoví a ženy to jen předstírají - Anne West

  Publikacija govori o razlikah med moškimi in ženskami v ljubezni, erotiki in seksu. Kar zadeva razmišljanje, so razlike med moškimi in ženskimi glavami precej majhne, v ljubezni pa neskončno velike.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fit pro sex - Jutta Wellmann

  Kdo si ne bi želel najti partnerja za vse življenje? Ko se končno zaiskri in se zaljubiva, se nama zdi, da bo skupna sreča neskončna in najina ljubezen ne bo nikoli zbledela. Ne pristajamo na to, da se v vsako zvezo čez nekaj časa prikradeta dolgčas in stereotip.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantra - Duchovní objevy prostřednictvím sexuality - Mahasatvaa Ma Anda Sarita PhD

  Erotični vidiki tantre se poučujejo v tem spolnem priročniku, ki razkriva transformativne vpoglede in metode za vse ravni izkušenj.

  34,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sexuální dohody - Amara Charles

  Spolnost in odnosi sta dve najpomembnejši stvari v našem življenju. Za tiste, ki želijo ponovno razmisliti o svojem pristopu do lastne spolnosti in odnosov ter spremeniti njihovo strukturo, je ta knjiga odličen vir informacij.

  12,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Astrologie kundaliní čakry - Barbara Hand Clowová

  Knjiga Liquid Light of Sex ponuja novo teorijo o idealnem času človekovega potovanja v odraslost, ki temelji na načelih astrološke vzročnosti. Raziskuje naraščajočo energijo kundalini kot ključno dinamično silo, ki se aktivira, ko telo dozoreva in se dviguje z gibanjem planetov.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantrická joni jóga - Gaby Brandl, Kalashatra Govinda

  Odkrivamo duhovno dimenzijo ženske spolnosti! Na anatomski ravni se sanskrtski izraz »yoni« nanaša na zunanje in notranje ženske spolne organe. V širšem smislu »yoni« predstavlja predvsem duhovno skrivnost, povezano s spolno energijo ženske, s sprejemanjem moči, predanosti, ugodja, ugodja in ljubezni.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Anatomie vzrušení ženy - Tajné mapy k hluboko uložené rozkoši - Sheri Winston

  Naša spolnost je bila dolga stoletja potlačena in ta prastara potlačenost močno vpliva na nas tudi v sedanjosti, ki se zdi spolno svobodna. Na žalost večina med nami nosi sledi sramu, notranje zakrčenosti, strahu in občutka neustreznosti kot sled represivne vzgoje.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Posvátná sexuální jednota - Anaiya Sophia

  Jezus in Marija Magdalena, Rumi in Šams, kralj Salomon in kraljica iz Sabe, Izida in Oziris - v teh svetih zvezah enosti lahko vidimo ne le zlitje dvojnih plamenov, ampak tudi združitev zaljubljencev z Božanskim. V Sveti spolni enotnosti Anayia Sophia pokaže, da sveta poroka – popolna ponovna povezava s svojim plamenom dvojčkom in Bogom – ni skrivnost, rezervirana samo za posvečene, ali dolgo izgubljena tradicija. Je močna, živa, duhovna pot, ki omogoča dvema partnerjema, da izkusita prvotno stanje, v katerem sta bila ustvarjena kot ena duša in blagoslovljena z božansko svetlobo in ljubeznijo Stvarnika.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantra pro ženy - Mantak Chia

  Tantra za ženske razkriva tradicionalne taoistične prakse, skozi katere lahko ženska razvije in obogati svojo spolno energijo tako, da jo usmeri v ustvarjalno moč, zdravilno moč in duhovno moč.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spřízněné duše a posvátná sexualita - Yael Powell

  Tukaj govorimo o medsebojnem povezovanju v Ljubezni, ko se tvoje srce tako odpre, da se zdi, kot da bo počilo. Kjer med vama tečejo valovi ljubezni. Ko ste napolnjeni z željo, da bi vaš partner vedel, kako zelo ga imate radi. Ko se združita, meje med vama izginejo in postaneta eno telo in ena duša.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Grafologie pro zdraví, sex a vztahy - Romana Kolaříková

  Revolucionarna uporaba grafologije pri zdravljenju človeškega telesa in duše. Vsak človek v življenju dela napake, doživlja neuspehe, težave ... Logično išče izhode in odgovore na vprašanja »zakaj se to dogaja ravno meni in kaj lahko glede tega naredim?« Knjiga obravnava človeške teme, kot so npr. kot odnosi, spolnost, zdravje in ljubezen na nekoliko drugačen način kot običajno.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alchymie sexuální energie - Mantak Chia

  Naučili se boste, kako pretvoriti odvečno spolno energijo (qi ying chi) v zdravilno energijo, ki vam bo pomagala pri zdravljenju. Avtor predstavlja kozmične zdravilne qigong tehnike, ki mobilizirajo neomejene vire kozmičnega qija za namene zdravljenja. Zelo nazorno opisuje, kako lahko zaradi odpiranja šestih tan-čienov v šest smeri svojo osebno zavest neposredno povežemo z višjimi viri energije.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Erotic masáž - Hathaway Charla Czech Version

  Od naelektrenih masaž boste prešli na vrtoglavo božanje z usti, nakar vas bo avtorica in odlična "profesorica" seksa Charla Hathaway naučila prebuditi ne le lastne centre užitka, ampak seveda tudi partnerja.

  14,90 €

  9,90 €

  Ni na zalogi

 • Sex - Inspirativní průvodce - Susan Crain Bakosová Czech Version

  Oznaka v pripravi Ta knjiga bo postala vaš vodnik po neverjetnih poteh erotike. Zahvaljujoč temu boste ljubezenske igre doživljali veliko intenzivneje in nove razburljive tehnike, ki jih boste spoznali, bodo privedle do neverjetnih rezultatov. Ko boste prebrali do zadnje strani, bo vsak božanje, dotik, ščip, ugriz in poljub dobil nov pomen – in v vašem partnerju vzbudil nebrzdano strast.

  30,90 €

  26,90 €

  Ni na zalogi

 • Kámasútra expert 2. vydání

  Ta razburljiva knjiga vas bo korak za korakom vodila skozi vse čutne položaje, da dosežete neskončno zadovoljstvo. Priložene so tudi ilustrativne fotografije in podrobni opisi posamezne lokacije ter nasveti in nasveti za še globlje doživetje.

  30,90 €

  18,90 €

  Ni na zalogi

 • Humorné historky o sexu - Sex očima psychiatra - František Křivák

  Zdravniki pišejo primere, ki so poročila o bolezni in zdravljenju. Običajno so takšni, da jih običajno lahko napiše nekdo drug. Vendar tiste, ki jih je napisal MUDr. František Křivák, samo on je znal pisati. Z leti je postavil temelje literarni zvrsti, ki jo je poimenoval vzročne kratke zgodbe.

  18,90 €

  9,90 €

  Ni na zalogi

 • Tajemství análního sexu - Tristan Taorminová Czech Version

  Mislite, da to ni nič za vas? Da je celo nekaj, kar je malo umazano, malo sprevrženo? Da ne bo pomote. Knjiga, ki je pred vami, vas bo prepričala, da ni nič narobe z užitkom dveh ljubečih ljudi. Nasprotno. Nov pristop lahko prinese nove, nepričakovane izkušnje.

  18,90 €

  14,90 €

  Ni na zalogi

 • Sex ve třech - Lainie Speiserová Czech Version

  Igre za radovedne in zelo pogumne ... Priznajte, ste kdaj pomislili, da ne bi bilo slabo poskusiti seksa v treh?

  14,90 €

  9,90 €

  Ni na zalogi

 • Rychlovka - Joel D. Block Czech Version

  Fantastičen fenomen fofru ali Vedno in povsod ... Zabavni "učbenik" osredotočen na spontane vroče trenutke, ki jih v življenju nikoli ni dovolj.

  14,90 €

  9,90 €

  Ni na zalogi

31 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.