×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotične sladkarije

Elementi 1 do 32 od 44 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Candy G-String

  Sladke sladkarije g-string.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Succulent Willie Lollipop 35g

  Izvirno darilo, sladka roza lizika v obliki penisa z pentljo.

  4,99 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Candy Love Rings - Sweet Cock Ring 3pc

  Penis prstan Candy Love Rings bo oralni seks naredil izjemno okusno.

  3,79 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Candy Nipple Tassels

  Uspešnica med erotičnimi dobrotami! Ti okraski za bradavice so narejeni iz bonbonov s sadnim okusom, ki smo jih imeli radi kot otroci. Zdaj jih bomo kot odrasli imeli radi na nekoliko drugačen način. Okrasite bradavičke in dajte prostor svoji domišljiji pri tem, kako s sladkarijami nahranite svojega nasprotnika.

  7,90 €

  4,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovers Candy G-String

  Ali vaša draga ljubi sladko? Oblecite si te sladke tangice in pustite, da pregriznejo vaše bonbone do vaše skrivnosti. Ali pa uporabite te sladkorne tangice kot recesivno darilo za zabavo in takoj po razpakiranju vzbudite glasno spodbudo k poskusu. Seksi zabava potrka na vrata.

  10,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Body Painting Aphrodisiac Chocolate 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus čokolade.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Candy Bra - Sweet Bra

  Popolno darilo za vašega partnerja, videli boste, kako navdušeno bo to darilo, modrček je univerzalne velikosti, zato bo pristajal večini žensk.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Candy Lollipop Strawberry

  Slikarji, pisatelji in glasbeniki občudujejo popolnost ženske narave. Da bi se ga lahko dotaknili, so bile sanje fantov že od pubertete. Vaginina lizika bo zato absolutno priljubljena med odraslimi kot najstniki.

  3,79 €

  2,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Candy Posing Pouch

  Presenetite svojega dragega in pojejte njegove tangice – en bonbon naenkrat. Vsekakor bo prijetno erotičnega razpoloženja.

  10,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Jelly Willies - Jelly Penis-Shaped 120g

  Ali poznate želatinaste medvedke? Za vas imamo torej oblikovan penis.

  5,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovers Candy Posing Pouch

  Želite narediti seksi presenečenje za svojega kolega? Gospodje, oblecite si te tangice in naj vaš ljubljeni ugrizne bonbon za sladkarijem v vaš ponos! Dame, oblecite svojega hišnega ljubljenčka v njih in mu pokažite, kako bo vaš pameten otrok ravnal s sladkarijami in samim penisom. Ta večer bo sladko nepozaben!

  10,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovers Candy Bra - Sweet Bra

  Popolno darilo za vašega partnerja. Lahko ga boste izrekli, da ga imate radi, in ji nato povedali, da bi ga jedli z ljubeznijo. Nato lahko počasi ješ njen modrček iz lipovih bonbonov, dokler se ne razkrijejo njene celotne prsi.

  10,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Candy Blow Job Practice

  Pokažite partnerju, kaj mu boste naredili. Jagodna lizika v obliki penisa za trening globokega oralnega zadovoljstva.

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Gummy Kama Sutra

  Želite črpati navdih za svoje intimno življenje na edinstven in okusen način? Gumijasti bonboni Kama Sutra vam bodo pokazali različne spolne položaje, hkrati pa bodo sladka točka za orgazmom. Ali pa jih dajte komu! Videli boste, da boste s tem darilom navdušili in obdarovancu pričarali nasmeh na obraz.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Strawberry Penis Lollipop 30g

  Oblika je pomembna ne glede na vse! Ko boste želeli prigrizniti, boste zagotovo cenili ta sladki penis z okusom jagode v vaši zalogi. Pazite le, da njegovo lizanje ne prebudi v vas drugih želja.

  3,79 €

  2,29 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Gummy Love Rings 3 pack

  Ali imate radi nekaj sladkega in vznemirljivega? Poskusite en erekcijski prstan z okusom češnje! Seveda se ne ujemajo z vašo domišljijo.

  5,90 €

  3,39 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Boobie Pop

  Radi sesate usnje, a trenutno nimate nobenega, ki bi ga lahko razvajali? S to liziko bo vaš problem rešen in še vedno boste uživali! Ali pa ga podari kot darilo, zagotovo te bo razveselilo.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Peppermint Nipples

  Podarite svojemu prijatelju za počitnice te slastne bradavičke, osvežilni dih tip 2. Vedno je dobro imeti pri roki osvežilni bonbonček, kaj pa sladkarije v obliki ženskih bradavic? Bradavičke imajo okus po mentolu in vsak moški jih bo rad sesal. Mentoli v obliki bradavice so idealno darilo za moške.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Candy Cuffs

  Imate okus za seks, vezanost in sladkarije? Povežite svoje želje s temi bonboni lisicami, s katerimi bodo vaši strastni apetiti in brbončice prišli prav. Odlične so tudi kot domiselno in seksi darilo!

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus šampanjca in jagod.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Horny Jelly Men 150g

  Ali poznate želatinaste medvedke? Tukaj imamo za vas v obliki pohotnih moških.

  5,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

  Se vam ali vašemu partnerju zgodi, da včasih ne marate oralnega seksa? S tem sprejem ne bo izgovorov! Je prijetnega okusa po meti in ga morate le poškropiti v usta. Dober tek!

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood After Sex Mints

  Nekdo da cigareto po prijetnem ljubljenju s svojo ljubeznijo, lahko poskusite te mentolne antibisere po seksu. To so slastni bonboni z okusom mentola, ki vam bodo prišli prav za vsako priložnost v postelji, ko se boste ljubili. Mentolni antipersle po seksu so izvirno darilo za pare.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Chocolate Body Pen

  Nehajte brnenje peti pesmi o slikanju vaših dlani, vroče od ljubezni, in te besede enkrat za vselej spremenite v resničnost. S tem čokoladnim peresom boste na telesu svojega dvojnika ustvarili umetnine, nato pa jih boste lahko čutno lizali. Naj bo plamen v očeh!

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Candy Pussy Lollipop

  Lizika, ki je še niste obliznili in priporočamo, da jo poskusite. Izvirna lizika, ki bo zagotovo ugajala in zabavala vse in je ne smete zamuditi na nobeni pravi zabavi!

  5,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in dajte tem igram okus čokolade in vanilije.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Gummy Condoms

  Ste kdaj zares uživali v kondomih? Ta pristna škatla vsebuje 10 okusnih kondomov v obliki bonbonov. Vonjajo in okušajo jagode in verjamejo, da mu boste, ko jih boste komu podarili, zagotovo pričarali nasmeh na obraz!

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Jelly Super Sperms Pina Colada Flavour

  Ali sanjate, da bi imelo seme kremastega okusa Piña Colada? Torej, zdaj se vaše sanje uresničujejo! Obstajajo bonboni iz sperme z okusnim okusom vaše najljubše pijače. Podarite jim vsakogar, ki napihne nos ob okusu sperme ali komu samo želite narediti zabavno darilo.

  7,90 €

  4,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Milk Chocolate Flavoured Cum Pops

  Ali morate vaditi oralno ali globoko grlo? Preizkušanje na vibratorju je nesmisel, ko lahko dobiš to pristno in sladko liziko v obliki penisa za trening! Ima slasten okus mlečne čokolade in je idealen kot smešno in izvirno darilo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Strawberry Pussy Lollipop 30g

  Oblika je pomembna ne glede na vse! Ko boste želeli prigrizniti, boste zagotovo cenili to vaginalno sladilo z okusom jagode v vaši zalogi. Pazite le, da njeno lizanje ne prebudi v vas drugih želja.

  3,79 €

  2,29 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Box Edible Body Powder Sweet Strawberry & Feather Fuchsia

  Ali radi povezujete razburljivo s slastnim? Doživite sladek jagodni okus pudra za telo v očarljivi škatlici, ki jo boste nanesli s peresnim aplikatorjem. Ko nežno in strastno prebujate njegove čute, vam bodo šle kurja koža po telesu. Ne zamudite te igre in jo preizkusite.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Jelly Pussies Raspberry Flavour

  Uživajte v vaginah z okusom češnje! Bodo prijeten dodatek vsakemu dolgočasnemu dnevu in jih kot darilo zelo razveselili. To ni vagina kot vagina!

  7,90 €

  4,99 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 44 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.