×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Izdelki za vaginalno učvrstitev

26 Predmet(i)

 • HOT Ero Vagina Tightening XXS Cream 30ml

  Da bo vaše ljubezensko življenje še bolj zanimivo. Za tesnejše in intenzivnejše občutke med naslednjo ljubezensko avanturo.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Always Virgin 2ml

  Imate enake izkušnje kot takrat, ko ste bili prvi? Gel Always Virgin vam bo izpolnil želje. Razvit je iz naravnih sestavin in prispeva k želji po vaginalnem urinu ter zmanjšuje korist herpesa in okužb.

  7,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Secret Hold Me Tight Organic Female Tightening Gel 30ml

  Ta gel je narejen iz naravnih sestavin, ki so priznane kot sredstvo za zategovanje. Po nanosu omogoča partnerjema, da bolje začutita svoj objem.

  40,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • JoyDrops Vagina Tightener Cream 100ml

  Učinkovito pomaga obnoviti naravno strukturo ženskih genitalij, ko jih obrabijo ali deformirajo, ter tako ženskam omogoči več užitka pri spolnem odnosu.

  9,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Organics EMBRACE Tightening Pleasure Gel 3ml

  Intimate Organics™ pomeni spremembo v ženski nožnici po porodu. Se vam zdi, da ne čutite enakega »oprijema in povezanosti«, kot ste ga nekoč doživeli?

  3,79 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth EMBRACE Tightening Pleasure Gel 30ml

  Intimate Earth™ pomeni spremembo v ženski nožnici po porodu. Se vam zdi, da ne čutite enakega »oprijema in povezanosti«, kot ste ga nekoč doživeli?

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

  Francoska vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo radi tesnejši stik med spolnim odnosom. Za dosego želenega učinka vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

  Edinstven gel za lažji orgazem. Učinek zožitve nožnice zaradi krepitve in izboljšanja prožnosti nožnice, kar vodi v povečan libido in večji užitek.

  26,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

  Kdo je rekel, da s starostjo vaša vagina ne bo več mlada? Lezi kot stolp! Ta gel učinkovito povrne naravno vaginalno vlago in elastičnost. Vaša nožnica bo nenadoma trdna kot devica. Uživajte v pomlajevanju in znova odkrijte izgubljeno strast, povezano z vašo vitko vagino.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Always Virgin 15ml

  Ali hrepenite po isti izkušnji kot takrat, ko ste bili prvič? Gel Always Virgin vam bo izpolnil želje. Razvit je iz naravnih sestavin in prispeva k želeni vaginalni moči ter okrepi užitek zanj in zanjo.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

  Ta gel vam bo pomagal pri krčenju vaginalnih mišic in tako imeli nekoliko ožjo nožnico, ki jo med spolnim odnosom ne bo čutil le vaš partner, ampak se lahko veselite bolj vznemirljivih in intenzivnih izkušenj. Vaginalni adstringent Orgie Tighten vsebuje naravne učinkovine in je tudi naravni lubrikant.

  18,90 €

  14 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

  Ali hrepeniš po ožji in močnejši nožnici? Pravijo, da močnejše mišice medeničnega dna prinašajo intenzivnejše orgazme in jih lahko dosežete ne le s krepitvijo, ampak vam lahko pomaga tudi ta gel. Vsak dan ga vmasirajte v kožo nožnice in se veselite njegovega učinka, ki naj bi se pojavil kmalu po redni uporabi. Ne odrekajte si boljših orgazmov!

  22,90 €

  12,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

  Intimno pršilo za lažji orgazem. Učinek zožitve nožnice zaradi krepitve in izboljšanja prožnosti nožnice, kar vodi v povečan libido in večji užitek.

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

  Gel za izboljšanje elastičnosti vaginalne stene in predvsem za njeno zategovanje. Z redno uporabo si boste pomagali pridobiti trdnejšo, a hkrati ožjo nožnico, ki prinaša tudi bonuse za hladne in intenzivnejše erotične izkušnje. Preizkusite ta učinkovit in cenovno ugoden izdelek in svoji lupini dodajte iskrico in mladost!

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Vivify Tightening & Rejuvenation Gel 50ml

  Poživljajoč in pomlajevalni gel za ženske iz naravnih in zdravih sestavin, s katerim boste veliko bolj trdno in udobneje uživali v prodoru.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

  Dvojna moč v eni vaginalni kremi! Vaša roža si to zasluži, saj jo učinkovito krepi in tudi upočasnjuje njeno staranje ter ji tako zagotavlja večno mladost. Vsebuje kofein, a tudi lipopeptide, ki spodbujajo krvni obtok in povečajo občutljivost genitalij.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Vaginal Tightening Serum Vaginal Toning & Tightening Cream 50ml

  Želite, da je vaša vagina spet mlada? Ta serum zategne in hkrati navlaži vaginalno tkivo v nekaj minutah po nanosu. Ima kremasto teksturo in vsebuje posebne sestavine, ki prinašajo udobne občutke ter nežno hlajenje s pridihom.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Virgin Tight 30ml

  Vznemirljiva vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo rade tesnejši stik med spolnim odnosom. Da dosežete želeni učinek, vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic. Ljubljenje bo še bolj prijetno, tako za vas kot za vašega partnerja!

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma ViaTight Tightening Gel 50ml

  Poskrbite za kožo občutljivih predelov! ViaTight vsebuje hranilne sestavine, ki negujejo vagino in prispevajo k želeni zategnjenosti. Hkrati je gel vlažilni, z redno uporabo pa se lahko veselite naravne učvrstitve. Zagotovite si več spolnega užitka in samozavesti!

  37,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

  Pripravljamo etiketo Ali želite izgubljene mlade vrniti svoji roži? Preizkusite ta pomlajevalni vaginalni gel z edinstveno sestavo. Vsebuje redke in učinkovite rdeče alge in druge čudežne taninske tanine, ki krepijo to občutljivo področje.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shiatsu Vagina Tightening Spray 30ml

  Če želite, da se vaša vagina v mladosti zoži, potrebujete malo pomoči. Idealno je na primer to praktično pršilo, ki vsebuje aktivne adstringentne sestavine za intenzivne občutke. Uživajte v še intenzivnejših izkušnjah z njim med svojo ljubečo avanturo.

  34,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Amoréane Tightening Gel 30ml

  Vaše vaginalne mišice niso več tako močne, kot so bile in se sprašujete, kaj storiti? Niste sami, veliko žensk trpi za to težavo. Rešitev je lahko ta gel z učvrstitvenim učinkom, ki vam bo dal učinek začasne čvrstosti in zahvaljujoč njemu boste dosegli večjo občutljivost med ljubljenjem. Nanesite 5-10 pred načrtovano spolno aktivnostjo in uživajte v vsakem vznemirljivem občutku!

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Starwhite 50ml

  Posebna krema za posvetlitev tonov kože na intimnih predelih. Učinkovito odstranjuje pigmentne madeže in je posebej razvit, da je njegova uporaba na občutljivi koži popolnoma varna.

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Virginia Female Tighten Gel 50ml

  Edinstveni Virginia Female Tighten Gel vsebuje hranljive sestavine, ki negujejo kožo nožnice in hkrati pripomorejo k njeni zategovanju. Gel vlaži in neguje kožo na in okoli nožnice ter jo ob redni uporabi naravno krepi in napne. Na ta način vam bo Virginia Female Tighten Gel prinesel dodatno samozavest in večji spolni užitek.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma 2seduce Female Gel Tightening 50ml

  Ali želite svoji vulvi zagotoviti najboljšo nego? Ta gel vsebuje negovalne sestavine, ki neverjetno negujejo in celo pomagajo napeti kožo na teh intimnih predelih. Privoščite si naravno učvrstitev, s katero se boste počutile bolj seksi in samozavestne.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shiatsu Vagina Tightening Gel 30ml

  Da bo vaša vagina v mladosti ožja in bolj prožna, potrebujete malo pomoči. Idealen bo na primer ta gel, ki vsebuje aktivno adstringentno sestavino za intenzivne občutke. Poleg podpore elastičnosti bo učinkovito deloval tudi proti vaginalni suhosti, tako da boste potem lahko čim bolj uživali v svojih ljubečih užitkih. Najdi ne le izgubljeno mladost, ampak tudi intimnost in samozavest!

  34,90 €

  9,90 €

  Ni na zalogi

  Akcija

26 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.