×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Veganski kondomi

Elementi 1 do 32 od 62 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Glyde Ultra - Premium Vegan Condoms 20 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE iz čistega naravnega lateksa. Paket vsebuje 20 kondomov, ki so med izdelavo neverjetno tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez vonja, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared Original - Fair Trade Vegan Condoms 10 pack

  Naravni lateks, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja iz pravične trgovine. Kondomi Fair Squared so zaradi neuporabe kazeina primerni tudi za vegane.

  11,90 €

  8,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Slimfit - Premium Vegan Condoms 10 pack

  GLYDE Slimfit premium veganski kondomi krajše dolžine. Paket vsebuje 10 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Slimfit Strawberry - Premium Vegan Condoms 10 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE rdeče barve z okusnim vonjem po jagodah. Paket vsebuje 10 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared Original - Fair Trade Vegan Condoms 50 pack

  Naravni jezik, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja tudi s pravega trga. Kondomi Fair Squared tudi ne uporabljajo primernega etuija za vegane.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared Sensitive Dry - Fair Trade Vegan Condoms 50 pack

  Naravni jezik, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja tudi s pravega trga. Kondomi Fair Squared tudi ne uporabljajo primernega etuija za vegane.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared Xtra Fair Trade Vegan Condoms 1 pack

  Potrebujete dodatno zaščito? Ta izjemno močan kondom Xtra vam bo prišel prav! Praznujte ljubezen s kondomi iz naravnega kavčuka Fair Squared, izdelanimi pod poštenimi pogoji! Zaljubili se boste v njegovo dodatno debelino in zagotovili maksimalno varnost. Kondomi so veganski, njihova papirnata embalaža pa prihrani veliko plastike v primerjavi s klasičnimi folijami.

  3,79 €

  1,09 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 20 pack

  Veganski kondomi GLYDE Maxi premium. Paket vsebuje 20 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Ultra - Premium Vegan Condoms 10 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE iz čistega naravnega lateksa. Paket vsebuje 10 kondomov, ki so med izdelavo neverjetno tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez vonja, brez parabenov in glicerina.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared Sensitive Dry - Fair Trade Vegan Condoms 100 pack

  Naravni jezik, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja tudi s pravega trga. Kondomi Fair Squared tudi ne uporabljajo primernega etuija za vegane.

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Ultra - Premium Vegan Condoms 50 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE iz čistega naravnega lateksa. Paket vsebuje 50 kosov kondomov, ki so med izdelavo neverjetno tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez vonja, brez parabenov in glicerina.

  45,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Super Max - Premium Vegan Condoms 20 pack

  Premium veganski kondomi GLYDE Super max Paket vsebuje 20 kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med proizvodnjo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Super Max - Premium Vegan Condoms 10 pack

  Premium veganski kondomi GLYDE Super max Paket vsebuje 10 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Ultra - Premium Vegan Condoms 100 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE iz čistega naravnega lateksa. Paket vsebuje 100 kosov kondomov, ki so med izdelavo neverjetno tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez vonja, brez parabenov in glicerina.

  76,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 100 pack

  Veganski kondomi GLYDE Maxi premium. Paket vsebuje 100 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  76,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mein Kondom Sensitive Fair & Vegan Box 100 pack

  Se želite počutiti dobro ne samo zaradi svoje strasti, ampak tudi glede uporabe kondomov pravične trgovine? Mein Condom Sensitive vas ne bodo prikrajšali za ljubezenske zaznave, imajo idealno obliko in so prijetno tanki, tako da niso v škodo ljubezni, ampak koristni. Izberite kondome Fair Trade in dajte prednost pravični trgovini ter boljšim delovnim in življenjskim pogojem.

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 10 pack

  Veganski kondomi GLYDE Maxi premium. Paket vsebuje 10 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  11,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared XL 60 - Fair Trade Vegan Condoms 8 pack

  Naravni lateks, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja iz pravične trgovine. Kondomi Fair Squared so zaradi neuporabe kazeina primerni tudi za vegane. Kazein je glavna beljakovina v kravjem mleku in se uporablja po vsem svetu pri izdelavi kondomov. Kondomi Fair Squared so izdelani v Nemčiji z uporabo najboljših tehnologij in nudijo naravno in učinkovito zaščito pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Slimfit - Premium Vegan Condoms 20 pack

  GLYDE Slimfit premium veganski kondomi krajše dolžine. Paket vsebuje 20 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  BLACK FRIDAY
 • Glyde Vanilla - Premium Vegan Condoms 20 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE, barvani z naravnimi barvili in slastnim vonjem vanilije. Paket vsebuje 20 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  BLACK FRIDAY
 • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 20 pack

  Vrhunski veganski kondomi GLYDE barvani z naravnimi barvili s slastno aromo gozdnih jagod. Paket vsebuje 20 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, fino namazan s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  BLACK FRIDAY
 • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 50 pack

  Veganski kondomi GLYDE Maxi premium. Paket vsebuje 50 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo obstojni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  45,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fair Squared XXL 64 Fair Trade Vegan Condoms 20 pack

  Naravni jezik, ki se uporablja za kondome Fair Squared, prihaja tudi s pravega trga. Kondomi Fair Squared tudi ne uporabljajo primernega etuija za vegane. Kazein je glavno mleko v prahu v kravjem mleku in se uporablja po vsem svetu pri proizvodnji kondomov. Kondomi Fair Squared so izdelani v Nemčiji z uporabo najboljših tehnologij in nudijo naravno in učinkovito zaščito pred neželeno uporabo in skupno prenosljivimi bolečinami.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Glyde Super Max - Premium Vegan Condoms 50 pack

  Premium veganski kondomi GLYDE Super max Paket vsebuje 50 kosov kondomov iz čistega naravnega lateksa, zahvaljujoč dvojnemu potapljanju med izdelavo so tanki, a hkrati zelo trpežni. Brez uporabe škodljivih snovi in kemikalij, brez arome, nežno namazano s 100% silikonskim oljem, brez parabenov in glicerina.

  45,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 62 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.