0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Čistila za pripomočke

Elementi 1 do 32 od 59 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Fleshlight Renewing Powder 118ml

  Po nekaj časa uporabe lahko nadomestna kartuša Fleshlight začne izgubljati mehkobo. To je zato, ker je "prašek", ki je bil nanešen na podlogo med izdelavo, z uporabo izginil.

  9,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Clean Spray 100ml

  Sestava Pjur med Clean je popolnoma brez alkohola, zaradi česar je idealno razkužilo, primerno za občutljivo kožo. Nežno očisti ne le intimne predele, ampak tudi vaše erotične pripomočke.

  12,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshlight Wash 100ml

  Fleshlight Wash, čistilo za erotične igrače, je nujen za vsakega lastnika Fleshlighta. To čistilo v 100 ml pršilu uporablja močno antibakterijsko snov triklosan.

  9,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EasyGlide Toy Cleaner 150ml

  Pomemben pomočnik za vse, ki se radi igrate z erotičnimi pomočniki. To higiensko čistilo zanesljivo ščiti vaše igrače in se znebi vseh neželenih bakterij, poleg tega je razpršeno, zato je njegova uporaba popolnoma enostavna. Razvajajte svoje erotične igrače tako, kot one razvajajo vas!

  11,90 €

  9,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Toy Clean 100ml

  Če želite v celoti uživati v svojih erotičnih igračah, jim morate zagotoviti potrebno higiensko nego. Pjur Toy Clean vam zagotavlja maksimalno higieno in tudi nego občutljivih materialov, saj ne vsebuje alkohola. Poskrbite za svoje zdravje in svoje erotične igrače, da vam bodo prinesle neprekosljiv užitek in vznemirljiva doživetja.

  17,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Toy Cleaner 60ml

  LELO je antibakterijsko čistilno pršilo, ki vsebuje aktivne protimikrobne snovi, ki dokazano uničijo 99,9 % vseh bakterij.
  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner 150ml

  Antibakterijsko čistilo za igrače Nexus Wash je čistilo za erotične igrače Nexus. Nexus Wash je aktivna mešanica naravnih antibakterijskih sestavin, primernih za občutljivo kožo.

  9,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

  Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • JoyDrops Intimate Hygiene Liquid Cleanser Lotion 275ml

  Čisti in razvaja vaše intimne dele. Ta antibakterijski izdelek za intimno higieno pušča prijeten vonj, poleg tega pa zmanjšuje tveganje za spolno prenosljive bolezni.

  7,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

  Poskrbite za svojo najljubšo erotično igračo in vam bo z ljubeznijo služila dolga dolga leta. Satisfyer Men Cleansing Sprey je namenjen rednemu čiščenju, kar bi moralo biti samoumevno za erotične igrače. To dezinfekcijsko pršilo je celovita zaščita pred bakterijami in virusi, njegova uporaba pa preprečuje neprijetne okužbe in druge bolezni.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

  To edinstveno razkužilo za igrače je sestavljeno iz naravnih čistilnih sestavin, kot so olje čajevca, olje sivke ali antibakterijska naravna sestavina lubja guave pod blagovno znamko podjetja.

  21,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur We-Vibe Clean 100ml

  Razkužilni sprej Pjur We-Vibe Clean je bil posebej razvit za vse erotične pripomočke We-Vibe.

  16,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer Men Renewing Powder 85g

  Vaš Satisfyer Men vas bo zadovoljil do konca življenja, če boste dobro skrbeli zanj. Da ne bi izgubili fleksibilnosti materiala ali se ga prehitro obrabili, je pomembno, da uporabite ta poseben puder, ki bo materialu oskrbel s potrebno prehrano. Poskrbite za edinstven material Satisfyer Men in uživajte v čudovitih izkušnjah, povezanih z njim!

  18,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ToyJoy Toy Cleaner Spray 150ml

  Poskrbite za svoje erotične igrače in tudi za svoje zdravje. S tem čistilnim razpršilom bodo vaša najljubša orodja čista, sveža in takoj pripravljena za uporabo. Vsebuje kakovostne sestavine, zato jih lahko uporabite tudi na najbolj občutljivih materialih. Ubijte vse bakterije in igrajte brez skrbi!

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B CLEAN 200ml

  Razkužilo, primerno za razkuževanje različnih površin, orodij in igrač po kliničnih kriterijih.

  30,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

  Poskrbite za svoje intimne dele in svoje erotične pripomočke hkrati. To čistilo je zelo nežno in primerno za uporabo tako na občutljivi koži kot na igračah iz vseh materialov. Samo poškropite in čez nekaj časa obrišite s krpo ali prtičkom. Najprej poskrbite za higieno in si zagotovite to čistilo prvovrstne blagovne znamke Eros.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Toy Cleaner 150ml

  Higiena je na prvem mestu! Dajte ga svojim erotičnim pripomočkom in se opremite s tem praktičnim razpršilom, ki bo poskrbel, da bodo vaše igrače vedno čiste, sveže in pripravljene za uporabo. S pravilnim čiščenjem svojih erotičnih hišnih ljubljenčkov si boste zagotovili dolgo življenjsko dobo, zato ne pozabite na to.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision Clean'n'Safe 100ml

  Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

  14,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

  Vibratorji Satisfyer so narejeni tako, da vas z nepozabnimi intenzivnimi orgazmi vedno popeljejo v sedma nebesa. Nič čudnega, da si vedno želiš imeti s seboj svoj mali čudež valovanja. Ob takšni porciji zabave morate razmišljati o rednem in temeljitem čiščenju, da bo vaša vedeževalka ostala čim dlje kot nova.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Renewal Powder 60g

  Poskrbite za svoje igrače iz občutljivih materialov, da boste čim dlje srečni. Ta puder ohranja Realistic Skin in druge podobne materiale kot nove, zato ne izgubi mehkobe in svežine. Vse kar morate storiti je, da na čisto in suho igračo nanesete majhno količino, nežno vmasirate in vsa lepljivost bo takoj izginila!

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

  Želite, da vam erotični pripomočki služijo čim dlje? Zagotovite jim higieno, ki jo potrebujejo s tem čistilom Eros. Idealen je za občutljive površine, saj njegova sestava ne vsebuje alkohola in je še vedno izjemno učinkovita. Vaše igrače vam bodo hvaležne.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

  Vaši ljubljeni erotični pripomočki si zaslužijo vašo skrb, tako kot vi zaslužite njihove vznemirljive funkcije. To higiensko čistilo v razpršilu je čudovito nežno in primerno tudi za občutljive površine. Ne vsebuje alkohola in njegova redna uporaba bo bistveno podaljšala življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Boners Penis Cleaner 150ml

  Higiena vam mora biti vedno na prvem mestu, zato morate biti pozorni ne le na čistočo svojih erotičnih pripomočkov, temveč tudi na čistočo in svežino vašega penisa. S tem izdelkom si boste zagotovili čisto lilijo kot lilija. Poleg tega Boners Penis Cleaner kožo neguje. Je zelo enostaven za uporabo, nanesite ga na penis in ga vtrite, lahko ga uporabite tudi namesto intimnega mila.

  18,90 €

  17,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joyboxx Hygienic Storage System Black

  Želite, da vaše erotične igrače ostanejo higiensko varne in vam lahko služijo čim dlje? Pridite in spoznajte patentirani Joyboxx. Je prva škatla za shranjevanje erotičnih pripomočkov, ki vam ponuja uniseks dizajn, prostor za shranjevanje več igrač brez dotikanja, ključavnico in luknjo za polnilni kabel. To ni samo škatla!

  80,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml

  Čistilni sprej za roke z naravnim izpiranjem, kjer koli že ste. Osnova je visok odstotek alkohola (70%) z protimikrobnim učinkom. Skupaj s 100 % naravno esenco litsea cubeba kožo odišavi s prijetnim, poživljajočim vonjem citrusov.

  11,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision Clean'n'Safe 200ml

  Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

  30,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

  Poseben puder, zasnovan za izdelavo materiala vaših najljubših Ultraskyn igrač, bi bil še vedno mehak in udoben. Sestavljen je iz naravnih sestavin, ne samo, da bo površina vaše igrače spet svilnato mehka, ampak bo tudi podaljšala življenjsko dobo izdelka. Je enostaven za nanašanje in daje občutek, da je prvič z vašo igračo.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 100ml

  Čistilni sprej za leta z naravnim čiščenjem, kjer koli že ste. Učni načrt je visoka vsebnost alkohola (70 %) z protimikrobnim učinkom. Skupaj s 100 % naravno lenteo kožo pusti prijeten, hranljiv vonj po citrusih.

  14,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Lavender 100ml

  Ali želite, da so vaši erotični pripomočki higiensko čisti, razkuženi in dišeči? Ta hitro delujoči sprej je udoben za uporabo doma in na poti, enostaven za uporabo in njegovi učinki so učinkoviti. Poskrbite za čistočo svojih najljubših igrač in jim podaljšajte življenjsko dobo. Nagradilo vas bo!

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • SterToy Sterilizer Germicidal Bactericide Ultraviolet

  Čudežna škatla za higiensko čistočo vaših erotičnih igrač in drugih dodatkov. Niso bili sterilizatorji! Stertoy bo poskrbel za sterilizacijo vseh vaših erotičnih igrač, pa tudi osebnih stvari in vsega, kar trenutno potrebujete za sterilizacijo. Uporablja najsodobnejše ultravijolične žarnice, ki v trenutku uničijo strukturo DNK bakterij. Pomislite na svoje zdravje in ne razkužite samo svojih erotičnih igrač v Stertoy!

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate Anal Clean 100ml

  Prvo čistilo erotičnih pripomočkov na svetu, ki je zasnovano posebej za analne igrače. Blagovna znamka Bathmate prihaja na trg in lahko ste prepričani, da bo varno odstranila vse bakterije in iztrebke iz vaših igrač.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • b-Vibe UV Sterilizer Pouch

  Čiščenje erotičnih pripomočkov je verjetno pomembnejše, kot veste, in samo umivanje z vodo preprosto ni dovolj. Bakterije, ki jih povzročajo telesne tekočine, se zlahka ujamejo na igrače, voda jih ne opere in se množijo in razmnožujejo. Uniči jih! Sprašuješ kako? Priskrbite svojim igračam to UV sterilizacijsko vrečko, ki bo učinkovito uničila do 99,9 % škodljivih bakterij in nevarnih patogenov v samo 3 minutah!

  149 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 59 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.