0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti za analni seks

Elementi 1 do 32 od 161 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Durex Originals Silicone Lubricant 50ml

  Iščete zanesljivo in dolgo obstojno mazivo? Durex Originals Silicone je pravi! Zagotavlja svilnato gladko izkušnjo, ki bo trajala dolgo in jo boste cenili med predigro in ljubljenjem. Zahvaljujoč silikonski podlagi bo le kapljica stremela k največjemu zadovoljstvu, seks pa bo gladek in nemoten.

  8,90 €

  4,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • JoyDrops set of samples Lubricants 10 pack

  Set vzorcev mazalnih gelov – če ne veste, katero paleto mazalnih gelov JoyDrops izbrati, poskusite enega od vsakega, da ugotovite, kateri vam najbolj ustreza.

  3,79 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 100ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, ki se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolj priljubljeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja prijeten, dolgotrajen občutek spolzkosti in lepo zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je še posebej bogat in je prava izbira za trenutke vznemirjenja.

  17,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Glide4you 100ml

  Najbolj prodajan mazalni gel na osnovi silikona pri nas! Njegova posebna sestava odpravlja lepljivost ali kakršno koli drgnjenje. Uživajte v svojih najljubših igrah s tem univerzalnim mazivom za zdravje na osnovi silikona nove generacije – pH nevtralen.

  13,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur vzorky Best Selling Gels 10 pack

  Paket vključuje: Analiziraj me! 1,5 ml, analiziraj me! Water Anal Glide 2ml, Aqua 2ml, BACK DOOR 1,5ml, BACK DOOR Serum 1,5ml, BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml, Original 1,5ml, Serum Superhero 1,5ml, Woman 1,5ml, Woman Nude 2ml.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med vzorky Best Selling Gels 6 pack

  Paket vsebuje: pjur med Natural Glide 2ml, pjur med Repair Glide 2ml, pjur med Premium Glide 1,5ml in nov pjur med Vegan Glide 2ml, pjur med Sensitive Glide 2ml, pjur med Soft Glide 1,5ml.

  4,59 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Durex Play Real Feel Pleasure Gel 50ml

  Durex Play Real Feel mazalni gel na osnovi silikona je svilnato gladek in topel na dotik ter tako zagotavlja bolj naravno izkušnjo za vas in vašega partnerja. Na voljo izključno pri nas!

  14,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 100ml

  Vas skrbi napetost in morda bolečina med analnim seksom? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej razvit za analno uporabo. Njegova sestava učinkovito sprošča anus in vsa analna igra z njo je veliko enostavnejša in prijetnejša.

  19,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 100ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za težje analne sekse. Z dodatkom dragocene hialuronske kisline, za katero je značilno, da zelo dobro veže vlago in ustvarja majhne vodne blazinice, ki podpirajo mazalni učinek. Za Pjur BACK DOOR je značilen izjemno dolgotrajen mazalni učinek proti sprijemanju.

  21,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Just Glide Anal 200ml

  Obstojno lubrikant na vodni osnovi, ki se odlikuje po svojih drsnih lastnostih, pa tudi v dodanih snoveh, ki pomagajo zagotoviti varen analni seks. Je nepogrešljiv pripomoček za vse začetnike analnih ljubiteljev in izkušenih poznavalcev.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Premium Glide 100ml

  Pjur med Premium mazalni gel vsebuje samo visokokakovostne silikone, čistost sestavin pa zagotavlja mehko drsenje tudi za najbolj mehko in občutljivo kožo.

  17,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • J-Lube 295ml

  Iščete cenovno ugodno mazivo, ki bi ga uporabljali tudi za igre z večjimi igračami? J-Lube ne sme uiti vaši pozornosti! Je visokokakovostno koncentrirano mazivo v obliki prahu, ki postane neverjetno gladko in čudovito spolzko, če ga pomešamo z vodo. Dajte mu priložnost in ne bo vam žal!

  45,90 €

  28,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Premium Glide 1,5ml 10 pack

  Silikonski hipoalergenski mazalni gel za izjemno dolgotrajno in žametno mehko mazanje. pjur® med je nabor pjur maziv, primernih za alergike. Vsebuje le najkakovostnejše naravne sestavine.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! 100ml

  Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne snovi, ki je bil posebej razvit za analno uporabo. Zahvaljujoč dodatku redkega izvlečka jojobe ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno spolzkost med analnim seksom brez neprijetnih občutkov ali pekočega občutka. Druga odlična lastnost jojobe je, da se absorbira skozi kožo in sprosti napetost v anusu (anusu). Prijetne sanje se uresničijo!

  21,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 250ml

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej uporabljen za analno uporabo. Njena postavitev je anus, analna igra pa je veliko bolj prefinjena in sprejemljiva.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 10 pack

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit posebej za zahtevne analne skrivnosti. Poleg tega odcedna hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in tvorbe blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Extreme Lube 500ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridni mazalni žele, primeren za zahtevnejše igranje na primer z večjimi igračami.

  34,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Überlube Vial 3.7ml

  Najmanjši razpoložljiv paket priljubljenega Überlube, ki ga lahko skrijete popolnoma kamor koli, tako da ga boste imeli pri roki, ko ga boste potrebovali.

  2,69 €

  1,09 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Pjur BACK DOOR 1,5ml 10 pack

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej uporabljen za analno uporabo. Njena postavitev je anus, zaradi česar je bolj zabavno in udobno.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 100ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit posebej za intenziven analni seks. Z dodatkom dragocene hialuronske kisline, za katero je značilno, da zelo dobro veže vlago in ustvarja majhne vodne blazinice, ki podpirajo mazalni učinek. Uživajte v izjemno dolgotrajnem mazalnem učinku brez lepljenja!

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 1000ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  139 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Flutschi Anal 80ml

  Flutschi Anal je mazalni gel, posebej zasnovan za analno uporabo. Je fine kremaste konsistence, brez okusa in ponuja vonj priljubljenega jantarja.

  12,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 30ml

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej razvit za analgetično uporabo. Njena postavitev je anus, analna igra pa je veliko bolj prefinjena in sprejemljiva.

  8,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Extreme Lube 200ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridna mast, primerna za intenzivnejše igre na srečo s temeljnim premazom za več igralcev.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 250ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit predvsem pod težo analnega dela. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur med Soft Glide 100ml

  Posebej razvita sestava za suhe in občutljive membrane genitalnih predelov. Poleg tega je visoko koncentrirana sestava najkakovostnejših silikonskih komponent obogatena z jojobinim oljem.

  17,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics Lube Tube 2 pack

  Uživajte v vznemirjenju in popolnoma čutnem zadovoljstvu z Lube Tube. Te posebej oblikovane brizge služijo kot aplikatorji za natančno doziranje maziva. So zelo enostavni za uporabo, lahki, prodajajo se v parih in jih lahko uporabljate večkrat, saj jih je zelo enostavno očistiti in polniti.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 1,5ml 10 pack

  pjur® ORIGINAL je najboljše iskreče in najbolje prodajano silikonsko mazivo na svetu.

  5,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 250ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  39,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision BIOglide Anal 80ml

  BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Za gel je značilno zelo dobro prenašanje, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega intimnega okolja.

  12,90 €

  8,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Relax Woman 30ml

  Privoščite si sproščen in hkrati blagodejen analni seks. EROS Relax analni sprej, ki je bil takrat razvit za potrebe žensk, zagotavlja nego kože in seveda prijetno sprostitev v kratkem času.

  14,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Lube 500ml

  Mister B FIRST je hibridni mazalni žele, primeren za zahtevnejše igranje na primer z večjimi igračami.

  26,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 161 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.