×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dildoti

Elementi 1 do 32 od 1077 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

  Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar Squirt vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Hkrati lahko ta vibrator pristno brizga tekočino, ki jo vanje vbrizgate z brizgo. Uživajte v užitku nenavadne oblike zmaja in sperme!

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Clone A Willy The Original

  Naredite popolno vibrirajočo kopijo svojega penisa! Clone A Willy je popoln komplet, ki bo vsakemu moškemu omogočil, da naredi natančno, neverjetno podrobno kopijo svojega penisa.

  53,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Njoy Pure Wand

  Iščete luksuzni dildo, ki bi vam zdržal vse življenje? Izberite Njoy Pure Wand iz prvovrstnega nerjavnega jekla. Privoščil vam bo popoln užitek in z njim boste božali tako točko G kot prostato. Ima popolno ukrivljenost, uživate lahko v paru ali sami.

  189 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

  Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z zmogljivo funkcijo vibracij. Na površini je dildo prijetno mehak in kar kliče po crkljanju, v notranjosti pa je čvrst kot najtrša erekcija. Izpolnite svoje najgloblje sanje, strasti in želje z realističnim sanjskim dildom!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Flesh

  Uporabite realističen dildo z obešalnikom. To igro, namesto da bi kopirali penis in zadeli peni, lahko pritrdite na katero koli površino. Dolžina 24 cm in premer 5 cm.

  45,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LoveToy Skinlike Soft Cock 7.5" Flesh

  Ali sanjate o realističnem dildu, ki bo tako resničen, da ga boste morda celo zamenjali s pravim penisom? Skinlike Soft Cock se odlikuje z dvoslojno obdelavo, kjer je v notranjosti trd in čvrst kot najbolj vzbujen penis, njegova površina pa mehka in mehka kot mehka kožica. Uživajte v njegovi prožnosti in uživajte kot pravi penis!

  37,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Monstar Dildo Beast 61 Glow in the Dark

  Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

  87,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN All Black AB22 Terminator Mega Dildo 43cm

  Terminator med brutalnimi dildoji! Njegova dolžina 43 cm in premer 9 cm ga uvrščata med največje brutalne dildoje na evropskem trgu!

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • RealRock Curved Realistic Dildo Balls Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

  Iščete nekaj resničnega? Ko boste prvič pobožali ta RealRock dildo, boste vedeli, da ste ga našli. Je neverjetno realistična, skrbno in podrobno modelirana, ima koničasto glavo, sive žile in očarljiva moda zadaj. Uživajte v njeni čvrstosti in mehkobi hkrati, močnem sesanju in še posebej vznemirljivih izkušnjah!

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

  Najboljši realističen petelin na trgu! King Cock Plus Triple Density je dildo, ki je podrobno modeliran iz neverjetno pristnega materiala. Površina je mehka kot človeška koža, v notranjosti pa čvrsta kot kamnita erekcija in zaključena s super močnim priseskom. King Cock Plus Triple Density nima konkurence, uživajte!

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • SilexD Model 1 7" Flesh

  Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, zahvaljujoč kateremu bo dildo ostal ukrivljen, ko ga nastavite. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN All Black AB21 Hand with Arm 37cm

  Včasih dve roki nista dovolj in potrebuješ tretjo, ki se potopi globoko v tvoj analni del in ti pokaže najboljše pesti vseh časov. Ali se strinjaš? Pretresite svoj novi ročaj in ga nato potisnite v rit!

  49,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN All Black AB23 Dildo 33.5cm

  Razburljiva igrača iz zmehčanega lateksa in gladke površine. XXL črni dildo z želodom, kožico in modi je zasnovan za izkušene ljubitelje. Zahvaljujoč podstavku je mogoče doživeti užitek na tleh.

  84,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Flesh

  Ali sanjate o resnično pristnih izkušnjah, vključno s cumshoti? Ta čudovit dildo bo z veseljem izpolnil vaše želje! Navdušil vas bo ne le z možnostjo škropljenja katere koli tekočine, temveč tudi z vsako svojo natančno oblikovano žilico za žilo in veličastnim želodom. Vaše fantazije bodo nenadoma zaživele! Dildo je močan, a tudi prilagodljiv glede na vaše potrebe in je končan z močnim priseskom. Predaj se mu in ne bo ti žal.

  41,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Clone A Willy Glow in the Dark Pink

  Naredite popolno žarečo vibrirajočo kopijo svojega penisa! To bo vznemirljiva intimno-kreativna zabava, v kateri boste uživali s svojim dvojnikom, rezultat pa bo popolnoma realistična kopija vaše moškosti. Hkrati bo vibrirala, tako da se bo vaš partner lahko igral z njo po dolgih samotnih večerih. V kompletu je vse potrebno, zato pridite narediti kopijo svojega penisa in jo komu podariti.

  64,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth Realistic Ultra-soft Dildo Skin

  Potrebujete kvaliteten in kratek dildo? Paloqueth Realistic ne bi smel biti pozoren na vas! Je sprejemljivo mehko in mehko, fleksibilno, zakonito in predelano iz kuhanega in zelo sprejemljivega TPE materiala. Končni urin nanesite na blazinice v kopalnici in uživajte na vseh svojih najljubših mestih!

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiotos Monstar Dildo Beast 43

  Ste sestavljeni iz dildojev, ki se res spominjajo penisa in sesalcev zaradi nečesa rane? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raju. Gre za serijo neverjetno impresivnih dildojev, od katerih boste očarani s svojo obliko, ki jo lahko vidite kot kos hrane. Namestitev v škarje ali anus je velika prednost, vendar ne pozabite.

  109 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Icicles No. 2

  Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepkov, ki ste jih prejeli. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

  41,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN The Real One Penisdildo 24cm Black

  Izkoristite realističen dildo s priseskom. Ta igrača zvesto kopira penis in se zahvaljujoč priseski lahko pritrdi na katero koli gladko površino. Dolžina 24 cm in premer 5 cm.

  45,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Doc Johnson The Mangina Skin

  Spoznajte Mangino, ki združuje dve najljubši igrači v eno izjemno učinkovito. Idealen je za solo igre obeh partnerjev. Ženske bodo uživale kot dildo iz popolnoma prijetnega materiala, moškim pa bo všeč popolna imitacija analne luknje na zadnji strani dilda. Razbijte stereotipe s tem nekonvencionalnim orodjem.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

  Ali sanjate o popolnoma realističnem in čutno vibrirajočem penisu z dimenzijami, ki so točno za vas? Ta telesni vibrirajoči dildo Lovetoy vas ne bo navdušil ne le s svojo dolžino in intenzivnimi vibracijami, temveč tudi z vsako svojo natančno oblikovano žilo za žilo in veličastnim želodom. Vaše fantazije bodo nenadoma zaživele! Dildo je močan, a tudi prilagodljiv glede na vaše potrebe in je končan z močnim priseskom. Predaj se mu in ne bo ti žal.

  57,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

  Najbolj realističen petelin na trgu! King Cock Plus Triple Density je dildo, ki je podrobno modeliran iz neverjetnega materiala. Površina je mehka kot človeška koža, v četrti četrtini kot kamnita erekcija in zaklenjena s super mokro težo. King Cock Plus Triple Density nima tekmovanja, uživajte!

  149 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

  Je seksist Brent Corrigan vaš skrivni idol ali pa samo iščete kvaliteten seksi dildo za izpolnitev svojih sanj? V obeh primerih bodite pozorni in si dobro oglejte ta dragulj znamke Fleshjack!

  76,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LoveToy Realistic Curved Dildo 9.5" Flesh

  Sanjate o popolnem realističnem penisu z dimenzijami samo za vas? Ta telesni dildo Lovetoy vas bo navdušil z vsako svojo natančno oblikovano žilo za veno in čudovitim želodom. Vaše fantazije bodo nenadoma zaživele! Dildo je močan, a tudi prilagodljiv glede na vaše potrebe in je končan z močnim priseskom. Predaj se mu in ne bo ti žal.

  41,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

  Ste pripravljeni z realističnimi dildoji in nekaterimi malimi srečneži? Ta dildo zadnjega videza je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima čudovito teksturo in tudi lahko mehko površino. Uživajte v potovanju z njo in uporabite njihovo zadnjo možnost.

  109 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

  Naredite zelo vročo vibrirajočo kopijo svojega tiča! To bo spodbudilo intimno in ustvarjalno zabavo, v kateri bi uživali s svojim dvojnikom, rezultat pa bo popolna realistična kopija vaših možnosti. Kmalu bo zavibrirala, da se bo vaš partner lahko igral z njim po dolgem večeru. Vse je potrebno v kompletu, lahko pa dodate kopijo svojega penisa in koga lahko upravljate.

  64,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • X-MAN All Black AB13 Hand 21cm

  Če obožuješ fistiranje in si ga želiš privoščiti sam ali pokazati partnerju – to orodje je popolno. Njegove dimenzije ustrezajo manjšim rokam, zato ga zlahka prenašajo tudi začetniki in fisterzeli. Priseska na dnu omogoča relativno trden oprijem na gladki površini ali ploščicah.

  37,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

  Najboljši realističen petelin na trgu! King Cock Plus Triple Density je dildo, ki je podrobno modeliran iz neverjetno pristnega materiala. Površina je mehka kot človeška koža, v notranjosti pa čvrsta kot kamnita erekcija in zaključena s super močnim priseskom. King Cock Plus Triple Density nima konkurence, uživajte!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Dinoo Primal Bronto Black

  Toda ali imate radi velike igrače? Zate imamo novo življenjsko ljubezen! Ta dildo, tudi iz visokokakovostnega materiala RST, vas bo zadovoljil, tako da boste zlahka ponosni na nas. Vklopite svojo domišljijo in privoščite sebi ali partnerju nekaj pravega, pravi dild!

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LoveToy Realistic Long Dildo 11" Flesh

  Sanjate o popolnem realističnem penisu z dimenzijami samo za vas? Ta telesni dildo Lovetoy vas bo navdušil ne le s svojo dolgo dolžino, temveč tudi z vsako svojo natančno oblikovano žilo za žilo in veličastnim želodom. Vaše fantazije bodo nenadoma zaživele! Dildo je močan, a tudi prilagodljiv glede na vaše potrebe in je končan z močnim priseskom. Predaj se mu in ne bo ti žal.

  41,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • SilexD Model 2 6" Flesh

  Toda ali morate biti srečni in srečni? Spoznajte neverjetno boljši in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, ki vas bo zaščitil, ko jih nastavite. Poleg tega je material prijazen do zmernih temperatur, vendar se pri segrevanju strdi in pri nizkih temperaturah trdi. Dodajte divje ljubezni!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Blush Loverboy The Boy In Blue

  Če se počutite navdušeni, pokličite na pomoč popolnega ljubimca po imenu Loverboy. Pripravljen vam je pomagati in s svojo edinstveno obliko neposredno pobožati g-točko ali prostato. Ima čudovito realistično izdelavo in tudi močan prisesek za prostoročne igre. Naj bo vaš pomočnik pri roki!

  30,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 1077 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica
 1. ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Flesh
 2. Blush Loverboy The Boy In Blue