0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Izdelki za oralni seks

Elementi 1 do 32 od 81 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Vanilla Strawberry Whipped Cream 125ml

  Želite doživeti ne le razburljivo, ampak tudi okusno predigro? Stimul8 Dessert gel bo prava izbira! Njegova sestava vsebuje samo visokokakovostne sestavine, zato je obetavna in užitna. Zahvaljujoč segrevalnemu učinku ga uživajte kot ljubezensko mazivo, masažo namesto olja, igrice lizanja ali ogrevalno intimno masažo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Throat Relaxing Spray Chocolate Mint 30ml

  Vaš partner vas bo obvestil, da ste uporabili ta poseben dež, ki bo osvobodil miško v vašem jerebu in vam s tehniko "deep grave" pomagal pokazati najboljši oralni seks v njenem življenju.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Chocolate Salted Caramel Lava Cake 125ml

  Želiš živeti brez eksploziva, je tudi ti okusen? Stimul8 Dessert gel bo takoj! Njegova sestava vsebuje samo visokokakovostne sestavine, vendar je požrtvovalna in uporabna. Uporabite kot lubrikant, masažo namesto olja, igre z lizanjem ali toplo intimno masažo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Throat Relaxing Spray Cinnamon 30ml

  Vaš partner vas bo obvestil, da ste uporabili ta poseben dež, ki bo razbremenil miško v vašem grobu in vam s tehniko "deep grave" pomagal pokazati najboljši oralni seks v njenem življenju.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Tropical Pina Colada Slush 125ml

  Ali želite živeti brez eksploziva, imate tudi okus? Stimul8 Dessert gel bo pravi! Njegova sestava vsebuje samo visokokakovostne sestavine, vendar je požrtvovalna in uporabna. Uporabite kot lubrikant, masažo namesto olja, igre z lizanjem ali toplo intimno masažo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Indiscrets Oral Pleasure Mints Mint

  Popolna blaženost bo prevzela vaše čute in povzdignila ustni užitek v še bolj intenzivno izkušnjo. Sladkorji z okusom mete brez sladkorja s pridihom poželenja, ki bodo navdušili tudi najbolj izkušene ljubitelje, saj zatrejo okus po genitalijah.

  5,90 €

  3,39 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Cosmetiques Oral Sex Lip Gloss 13ml

  Nanesite sijaj za ustnice in pustite delovati nekaj sekund. Ob stiku z intimnimi deli bo vaš partner občutil nekonvencionalen občutek, ki bo okrepil njegov vrhunec.

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Throat Relaxing Spray Butter Rum 30ml

  Vaš partner vas bo oboževal, ko boste uporabljali to posebno pršilo, ki sprosti mišice v vašem grlu in mu s tehniko "globokega grla" pomaga pokazati najboljši oralni seks v njegovem življenju.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Coconut 75ml

  Enostavno se ne morete zaljubiti v čudovit vonj kokosa tega lubrikanta na vodni osnovi! Še več – ne le lepo diši, ampak ima tudi čudovit okus. Tako lahko vaš oralni seks dobi nov sladko vznemirljiv okus, v katerem bosta uživala oba partnerja! Ste še vedno oklevani? daj no…

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orgie Orgasm Drops Kissable 30ml

  Kaj pa dotakniti se neba? Te kapljice vas bodo popeljale v razburljive višine. Nanesejo se neposredno na klitoris in zaradi svojih učinkovitih stimulativnih sestavin v vas vzbujajo strastne in dražilne občutke segrevanja. Pridi igrat!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lick-it Cherry 50ml

  Ženske imajo radi sladkarije, zdaj pa lahko vaš penis postane tudi poslastica z okusom češnje. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lick-it White Chocolate 50ml

  Ženske imajo radi sladkarije in zdaj lahko vaš penis zanje postane sladka poslastica z okusom čokolade. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

  Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

  Ali vam včasih niso všeč ustne igre ali pa želite, da so malo slajše in zabavnejše? Poskusite s System Jo Oral gelom z okusom jagode. Poleg čudovitega vonja deluje tudi hladilno, ki bo razveselila njega in njene genitalije. Zato pridite in uživajte ob dobrem kadilcu ali lizanju!

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • intt Deep Throat Spray 12ml

  Sanjate o globokem grlu, a vam telo ne dovoli priti? Poskusite mu pomagati, da se sprosti s tem praktičnim pršilom. Ima slasten okus po meti in vam bo zagotovil udobje in užitek med oralnimi igrami. Primeren je zanj in zanjo.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lick-it Raspberry 50ml

  Ženske imajo radi sladkarije in zdaj jim lahko celo vaš penis postane sladka poslastica z okusom maline. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Tiramisu 30ml

  Aromatizirani lubrikant na vodni osnovi JO Gelato poveča udobje intimnih iger in jim podari opojni vonj. Njegova edinstvena sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen na ekološki način iz rastlin in druge kakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Čeprav so slastni okusi maziv Jo Gelato izraziti v njihovi vsebini, ne boste našli sladkorja ali parabenov.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

  S tem stimulativnim gelom bodo vaše ustne izkušnje dobile nov sladek jagodni okus in ne boste imeli druge izbire, kot da kadite, kadite in kadite... Ali ližete in ližete in ližete... Popeljite svojega kolega na vrh z okusnim oralnim seksom!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lick-it Strawberry 50ml

  Ženske imajo radi sladkarije in zdaj jim lahko celo vaš penis postane sladka poslastica z okusom jagod. Uporabite to olje za oralne igre ali za seks, oboje bo z njim okusno, dišeče in vznemirljivo.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

  Enostavno se ne morete zaljubiti v čudovit vonj po ananasu tega lubrikanta na vodni osnovi! Še več – ne le lepo diši, ampak ima tudi čudovit okus. Tako lahko vaš oralni seks dobi nov sladko vznemirljiv okus, v katerem bosta uživala oba partnerja! Ste še vedno oklevani? daj no…

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

  Ali mu želite pokazati, kako globoko je vaše grlo? Za vas imamo skrivno orožje, s katerim boste postali druga Linda Lovelace! To je pršilo prijetnega okusa, katerega naloga je omrtvičiti vaš vrat in sprostiti mišice. Poglobite svojo ljubezen!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

  Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

  V ta sijaj za ustnice se boste zaljubili! Je neskončno dišeča in hkrati rahlo vibrira. Ga boš poljubil ali uporabil za ustne igre? Izbira je vaša! Gotovo pa je, da bosta tako poljubljanje kot oralni seks bleščeče vznemirljiva, prijetno mravljinčasta in neskončno vznemirljiva.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry 10ml

  Odkrijte skrivnosti popolnega oralnega užitka! Nanesite sijaj na svoje ustnice ali ustnice svojega ljubimca in doživite veselje ob dajanju in prejemanju božanskih občutkov ustnega užitka.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

  Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Dvojna čokoladna torta, oh!

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

  Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus jagode v beli čokoladi in z njim pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa ga strastno obljubite.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Drunk in Love Foreplay Balm Beer 60ml

  Iščete predalkoholno pijačo in ne pijete? Odkrijte nove intimne balzame z okusnimi (brezalkoholnimi) okusi. Stimulirate lahko svoja vrata, bradavice, erogena področja ali karkoli želite! Dodajte pijačo svoji najljubši pijači svojega partnerja!

  14,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

  Se vam ali vašemu partnerju zgodi, da včasih ne marate oralnega seksa? S tem sprejem ne bo izgovorov! Je prijetnega okusa po meti in ga morate le poškropiti v usta. Dober tek!

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

  Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta hladilni balzam za oralni seks, ki bo v nasprotju z naravno toplino v vaših ustih. Uživajte v še večjem vznemirjenju zaradi oralnega seksa z okusom in aromo kokosa!

  22,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Hazelnut Espresso 30ml

  Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

  Želite dobesedno okusiti strast? Užitni mazalni geli na vodni osnovi kakovostne blagovne znamke Shiatsu bodo vaši popolni spremljevalci ne le pri oralnem seksu. Na primer, poskusite ta svež okus jagode in dodajte razburljivo aromo in okus svojim erotičnim igram.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Gelato Creme Brulee 30ml

  Aromatizirano mazivo na vodni osnovi JO Gelato poveča udobje in intimne igre ter jim podari opojni vonj. Njegova edinstvena sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen na ekološki način iz rastlin in druge kakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Čeprav so slastni okusi maziv Jo Gelato izraziti v njihovi vsebini, ne boste našli sladkorja ali parabenov.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 81 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.