×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Nega oblačil iz lateksa

16 Predmet(i)

 • Pjur Cult Ultra Shine 250ml

  Silikonsko olje v pršilu Pjur Cult Ultra Shine je namenjeno negi in zaščiti pred obrabo gume in lateksa.

  28,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LateX Latex Gloss Spray 100ml

  Nega izdelkov iz lateksa v razpršilu. Enakomerno nanesite na celotno oblačilo, da ohranite njihov sijoč videz. Ščiti pred prezgodnjo obrabo in olajša oblačenje. Je neločljiv pomočnik vsem ljubiteljem oblačil iz lateksa.

  7,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Cult 100ml

  Pjur Cult se uporablja predvsem za ljubitelje fetiša - pomaga nositi oblačila iz lateksa.

  16,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LateX Latex Powder 50g

  Prašek za lažje oblačenje oblačil iz lateksa in gume. Prašek preprečuje lepljenje materiala, hkrati pa ščiti oblačila pred prezgodnjo obrabo.

  5,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LateX Latex Care Set - Kit For the Treatment Of Latex Clothing 3pcs

  Vsak ljubitelj lateksa ve, da njegov najljubši material potrebuje skrbno nego. Da bi vaš lateks še naprej deloval in izgledal kot nov, ne morete brez tega kompleta.

  30,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

  V omari imate res odlične kose iz lateksa, a ko jih oblečete, ste nervozni, da jih boste strgali, tako da jih skoraj ne nosite? Odložite te skrbi za glavo in uživajte v svojih krpah iz lateksa beGLOSSEM Glide Premium v celoti, udobno in kadar koli. Poskrbite jim za potrebno nego in uživajte v udobnem oblačenju in nošenju.

  45,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations Latex Wear Shiner 40ml

  Vaši kosi iz lateksa zahtevajo posebno nego, ki jo bo zagotovil to pršilo. Z njim boste čez nekaj časa dosegli visok sijaj, saj je njegova uporaba zelo enostavna. Enakomerno ga razpršite po oblačilu in pustite delovati. Nič več dolgočasnosti, ampak le ustrezen sijaj z Latex Wear Shiner!

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Special Wash Latex 250ml

  Vaša najljubša oblačila iz lateksa zahtevajo posebno nego, ne pozabite na to! Ta izdelek bo učinkovito očistil vaša oblačila iz gume ali lateksa, odstranil umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitil vaše dodatke iz lateksa pred uničenjem in podaljšal njihovo življenjsko dobo.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Perfect Shine Premium 250ml

  Želite, da vaša oblačila iz lateksa sijejo in sijejo neskončno bolj kot kdaj koli prej? Ne čakajte in zgrabite beGLOSS Perfect Shine Premium, profesionalni izdelek, s katerim boste dosegli briljanten sijaj! Uživajte v vznemirjenju v kombinaciji s popolnim sijajem, a hkrati s popolnoma suho površino, mehkobo in prožnostjo.

  45,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Easy Glide 250ml

  Oblečenje v lateks in slečenje je včasih lahko prav noro. In potem le malo in lahko kar naenkrat strgaš svoja ljubljena oblačila, ki niso ravno najcenejša. Temu se izognite z beGLOOS Easy Glide, s katerim bo oblačenje v lateks veliko bolj udobno in brez nepotrebnih skrbi.

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Wipe Small

  Potrebna krpa za popolno nego vaših draguljev iz lateksa. S to krpo odkrijte povsem novo raven udobja pri negi in ohranjanju svežine lateksa, ki bo razkrila popolnoma novo in celo sijoče vesolje. Brez skrbi – skoraj je čarobno!

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B RUBB Dressing Aid 100ml

  Izdelek na osnovi silikona, ki olajša nošenje oblačil iz lateksa in gume. Mister B Rubb Dressing Aid je svilnato mehka silikonska tekočina, ki se nanese na telo ali na notranjost gumijastega oblačila, ki ga želite nositi. Oblečenje vaših najljubših oblačil bo potem šlo kot po maslu, in ne samo to, zagotovili mu boste tudi potrebno nego in visok sijaj.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Wipe Medium

  Potrebna konoplja za celotno paleto vaših zmajev. V ta namen odkrijte novo raven prefinjenosti na področju sveže in sveže zelenjave, ki bo razgradila nova in cela semena. Brez krikov - skoraj je čarobno!

  34,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Perfect Shine 250ml

  Vaša oblačila iz lateksa zahtevajo popoln sijaj! Podarite mu ga z beGLOSS Perfect Shine, ki bo združil prijetno s koristnim, saj bo vašim najljubšim oblačilom poleg sijaja dal potrebno nego. Z beGLOSS-om bo lateks še bolj lateks, sijoč, mehkejši in bolj prožen!

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • beGLOSS Special Wash Vinyl 250ml

  Vaša najljubša oblačila iz vinila zahtevajo posebno nego, ne pozabite! S tem izdelkom boste učinkovito očistili svoje vinilne in PVC dodatke ter odstranili umazanijo, kožo, ostanke maščobe ali olja ter tako zaščitili svoje dodatke pred uničenjem in jim podaljšali življenjsko dobo.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LateX Special Latex Cleaner 200ml

  Posebno čistilo za oblačila iz lateksa in gume s svežim vonjem. Izdelek ima antibakterijski učinek in odstranjuje tudi trdovratne oljne madeže.

  11,90 €

  7,90 €

  Ni na zalogi

16 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.