×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 1 do 32 od 211 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

  Tvoja neprijetna erotika je zanič in vizije postanejo običajne. Trg ima vibrator, ki združuje vibracije in električno stimulacijo brez neželenih jeder in kablov v zelo elegantni napravi.

  149 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

  Tvoja neprijetna erotika je zanič in vizije postanejo običajne. Trg ima vibrator, ki združuje vibracije in električno stimulacijo brez neželenih jeder in kablov v zelo elegantni napravi.

  149 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit

  Z mehkim električnim impulzom lahko spodbudite ali močno vzburite skoraj vse dele telesa. Kakor vam je všeč!

  189 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

  Shock Therapy je spolni stimulator, ki se uporablja za ustvarjanje električnih impulzov, ki se prenašajo na kateri koli del telesa, vključno z intimnimi deli. Primeren je za začetnike.

  64,90 €

  34,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Celostna kletka Enemy No 2 ima prozorno barvo in ima elektrostimulativne funkcije. Zaklenite partnerjevo burno željo, omejite njegovo svobodo, preprečite erekcijo in se sami odločite, kdaj ga boste spustili ven in predvsem koliko elektrostimulacijskih šokov bo prejel danes. Kletka ima 3 odstranljive prevodne površine, od katerih sta 2 stranski, tretja pa v obliki sondiranja, torej majhnega dilatatorja, ki se vstavi v sečnico.

  149 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Rodeo Robin

  Komplet trakov, primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod. Vzbuja tremo in čuten užitek, ki lahko doseže res nepričakovane višine. Zahvaljujoč nastavljivim naramnicam udobno obkrožajo koren penisa, želod ali moda.

  53,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

  Blagovna znamka Anal Fantasy izpolni vaše analne sanje! Zdaj je na voljo s tem stimulatorjem prostate, ki ne le strastno vibrira za vas, ampak vas bo tudi božal z vznemirljivimi električnimi šoki. Oblika stimulatorja je prijetno ergonomska, silikonski material je svilnato mehak, e-stimulacija je neverjetno močna in najboljši orgazem je končno na dosegu roke.

  109 €

  68,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za preudarne: s štiriindvajsetkaratno pozlačeno sečnico in dvema zlatima kroglicama Plunging Pete stimulirajo tako znotraj kot zunaj.

  95,90 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

  Edinstvena in zelo priljubljena naprava z rdečim žarkom, ki generira električni udar po vsej površini kože. Vzbuja nenavadne in vznemirljive občutke, ki jih lahko uporabite z elektriko, da se nadzorujete in uživate glede na to, kar vam je najbolj všeč.

  229 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

  Mystim Pure Vibes je analogni vir, zasnovan za neskončno odkrivanje prijetnih občutkov, ki jih povzroča elektrostimulacija. Začnite z mehkimi udarci, nadaljujte skozi ritmične utripe in eksplodirajte s čutno močnim oklepom.

  169 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

  Obožujete elektrostimulacijo? S tem kompletom boste dali vznemirljive električne šoke na sečnico od znotraj in tudi na penis od zunaj. Vključuje uni-kovinski dilatator in trak za penis. To bo res eksploziven užitek in morda celo bolečina, upajte si!

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

  Elektrostimulacijski vibrator vam bo omogočil, da boste hkrati uživali v vznemirljivi elektrostimulaciji v kombinaciji s klasičnimi vibracijami in tako resnično božali vse živčne končiče vaših intimnih delov. Ne boste potrebovali več kablov ali napajalnikov, saj bo Mystim Daring Danny kar sam trepetal za vas. Ima učinkovita prevodna področja in vas bo stimulirala tako v vagini kot na klitorisu v enem samem trenutku.

  169 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim John e-stim butt plug

  Poznaš Janeza? John je bolj kot playboy izven države, kar ni res. Johny je eleganten, njegov kamin iz poliranega aluminija ima polno obliko. Pri Johnu sta uporabila vnetljivo elektrostimulacijo v analnem delu in od vas bo odvisno, ali bodo dovolili rahlo mravljinčenje ali potem, ko so sprostili ritmično bolečino urina. Odkrijte orgazmično vrečko z gorečim Johnom!

  149 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

  95,90 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • E-Stim E-Box Series 2B Kit

  Res zmogljiv in vsestranski napajalnik za vse zahtevne ljubitelje elektroseksa in stimulacije. 2B je na vrhu namišljenega seznama napajalnikov, razvitih za ta razburljiv namen. Njegova funkcija in moč vas bosta popolnoma presenetila.

  689 €

  439 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

  Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki pridejo do njega! Poskrbite, da boste prejeli električni impulz nežnih ali nesrečnih lastnosti, potopite svoj penis v super prijazen material in ga uporabite v teksturi, ki si zapomni pravo nožnico. Bonus je preprosto čiščenje in eleganten dizajn.

  149 €

  95,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Electro Play ES Bi-Polar Urtehral

  Čep za e-stimulacijo sečnice od znotraj. Narejena je iz udobnega in za telo varnega silikona ter je bipolarna. Ne pozabite, da izdelek deluje samo v kombinaciji z virom, na katerega mora biti povezan.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

  Edinstvena in zelo priljubljena naprava z vijoličnim žarkom, ki ustvarja električne šoke po vsej površini kože. Vzbuja nenavadne in vznemirljive občutke, ki jih lahko uporabite z elektriko, da se nadzorujete in uživate glede na to, kar vam je najbolj všeč.

  229 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dolg in nežno valovit dilatator za posebno stimulacijo penisa od znotraj, kar imenujemo sondiranje. Če ste ljubitelj zvoka, vsekakor ne smete zamuditi priložnosti, da z intenzivnimi električnimi udarci in udarci dražite sečnico.

  129 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

  Visokokakovosten prevodni gel s čistim 23-karatnim zlatom. Je 100 % varen za uporabo s kondomi iz lateksa, vzdržuje optimalno pH ravnovesje, je pralni z vodo in tudi brez maščobe.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

  Čutno ovalni elektrostimulacijski dildo, primeren za vaginalno in analno uporabo. Njegove gladke krivulje vam dajejo intenzivno stimulacijo, ki se začne z uvedbo prvega ovala. Uživajte v prijetni elektro-vibraciji, s katero vas bo Thello popeljala do nepričakovanega orgazma.

  129 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

  Najboljši orgazmi so zahvaljujoč tako imenovanim keglovim mišicam, jih okrepite, navdušite in odkrijte novo vesolje. Ta stimulator bo vašo nožnico razveselil z notranjimi elektrostimulacijskimi šoki 5 stopenj in tudi čudovitimi vibracijami 7 stopenj, vse je nadzorovano z daljinskim upravljalnikom, ki ga imate vi ali vaš kolega v roki.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

  Twisting Tom je prvi štiripolarni stimulator prostate, narejen iz stoodstotnega visokokakovostnega medicinskega platinastega silikona.

  80,90 €

  68,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim His Ringness The Earl Polished 48mm

  Obroč za penis je izdelan iz 100% kirurškega jekla iz nerjavečega jekla in ni le erotični kos nakita: lahko tudi podaljša in okrepi seks.

  49,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Electro Sex Penis Straps 2pcs

  Obožujete elektrostimulacijo? S tem kompletom boste svoj penis privoščili vznemirljivim električnim šokom. Priloženi sta 2 nastavljivi unipolarni zanki, katerega penis izberete sami. Nato jih samo povežeš z virom in se pustiš odnesti električnim šokom, ki je lahko prijeten, a tudi boleč.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Doc Johnson Kink The Stringer Electro Play Wand

  Želja je lahko v različnih oblikah in vsekakor jo moramo vedno slišati. Ko gre za elektrostimulacijo, ni boljše rešitve, kot da posežete po tej edinstveni palici, s katero lahko uživate v nežnem draženju katerega koli mesta na telesu.

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

  Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

  169 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Electro Contact Gel 250ml

  Electro Contact je mazalni gel na vodni osnovi, ki izboljša izkušnje z elektrostimulacijo. Podpira intenzivnost prenosa šokantnih impulzov med igračo in vami. Poskusite in doživite še več navdušenja s svojimi najljubšimi igračami.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  189 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Vagina + Sultry Sub Set

  Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki pridejo do njega! Poskrbite, da boste prejeli električni impulz nežnih ali nesrečnih lastnosti, potopite svoj penis v super prijazen material in ga uporabite v teksturi, ki si zapomni pravo nožnico. Bonus je preprosto čiščenje in eleganten dizajn.

  249 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Master Series Jolt Electro Puppy Trainer Shock Collar

  Ali morate svojega kužka malo izvzgojiti? Poskusite z ovratnico, ki zagotavlja električni šok!

  169 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 211 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.