0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 1 do 32 od 215 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

  Tvoja neprijetna erotika je zanič in vizije postanejo običajne. Trg ima vibrator, ki združuje vibracije in električno stimulacijo brez neželenih jeder in kablov v zelo elegantni napravi.

  149 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

  Tvoja neprijetna erotika je zanič in vizije postanejo običajne. Trg ima vibrator, ki združuje vibracije in električno stimulacijo brez neželenih jeder in kablov v zelo elegantni napravi.

  149 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit

  S tem odličnim kompletom lahko stimulirate skoraj vsak del svojega telesa. Osnova za elektrostimulacijo pri elektroseksu je vir Mystim Tension Lover.

  189 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Shock Therapy Kit

  Shock Therapy je spolni stimulator, ki se uporablja za ustvarjanje električnih impulzov, ki se prenašajo na kateri koli del telesa, vključno z intimnimi deli. Primeren je za začetnike.

  64,90 €

  34,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 2 e-stim Cock Cage

  Celostna kletka Enemy No 2 ima prozorno barvo in ima elektrostimulativne funkcije. Zaklenite partnerjevo burno željo, omejite njegovo svobodo, preprečite erekcijo in se sami odločite, kdaj ga boste spustili ven in predvsem koliko elektrostimulacijskih šokov bo prejel danes. Kletka ima 3 odstranljive prevodne površine, od katerih sta 2 stranski, tretja pa v obliki sondiranja, torej majhnega dilatatorja, ki se vstavi v sečnico.

  149 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Red

  Edinstvena in zelo priljubljena naprava z rdečim žarkom, ki generira električni udar po vsej površini kože. Vzbuja nenavadne in vznemirljive občutke, ki jih lahko uporabite z elektriko, da se nadzorujete in uživate glede na to, kar vam je najbolj všeč.

  229 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Rodeo Robin

  Komplet trakov, primeren za posebno intenzivno stimulacijo penisa in mod. Vzbuja tremo in čuten užitek, ki lahko doseže res nepričakovane višine. Zahvaljujoč nastavljivim naramnicam udobno obkrožajo koren penisa, želod ali moda.

  53,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit

  Mystim Pure Vibes je analogni vir, zasnovan za neskončno odkrivanje prijetnih občutkov, ki jih povzroča elektrostimulacija. Začnite z mehkimi udarci, nadaljujte skozi ritmične utripe in eksplodirajte s čutno močnim oklepom.

  169 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

  Za preudarne: s štiriindvajsetkaratno pozlačeno sečnico in dvema zlatima kroglicama Plunging Pete stimulirajo tako znotraj kot zunaj.

  95,90 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • E-Stim E-Box Series 2B Kit

  Res zmogljiv in vsestranski napajalnik za vse zahtevne ljubitelje elektroseksa in stimulacije. 2B je na vrhu namišljenega seznama napajalnikov, razvitih za ta razburljiv namen. Njegova funkcija in moč vas bosta popolnoma presenetila.

  689 €

  439 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim John e-stim butt plug

  Poznaš Janeza? John je bolj kot playboy izven države, kar ni res. Johny je eleganten, njegov kamin iz poliranega aluminija ima polno obliko. Pri Johnu sta uporabila vnetljivo elektrostimulacijo v analnem delu in od vas bo odvisno, ali bodo dovolili rahlo mravljinčenje ali potem, ko so sprostili ritmično bolečino urina. Odkrijte orgazmično vrečko z gorečim Johnom!

  149 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

  Slim Finn je tanek in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

  95,90 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab NeonWand Violet Wand Purple

  Edinstvena in zelo priljubljena naprava z vijoličnim žarkom, ki ustvarja električne šoke po vsej površini kože. Vzbuja nenavadne in vznemirljive občutke, ki jih lahko uporabite z elektriko, da se nadzorujete in uživate glede na to, kar vam je najbolj všeč.

  229 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

  Twisting Tom je prvi štiripolarni stimulator prostate, narejen iz stoodstotnega visokokakovostnega medicinskega platinastega silikona.

  80,90 €

  68,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

  Dolg in nežno valovit dilatator za posebno stimulacijo penisa od znotraj, kar imenujemo sondiranje. Če ste ljubitelj zvoka, vsekakor ne smete zamuditi priložnosti, da z intenzivnimi električnimi udarci in udarci dražite sečnico.

  129 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

  Čutno ovalni elektrostimulacijski dildo, primeren za vaginalno in analno uporabo. Njegove gladke krivulje vam dajejo intenzivno stimulacijo, ki se začne z uvedbo prvega ovala. Uživajte v prijetni elektro-vibraciji, s katero vas bo Thello popeljala do nepričakovanega orgazma.

  129 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Black Edition

  Elegantna in črna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 e-stim Cock Cage Gold Edition

  Elegantna in zlata kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, potlačite njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • E-Stim ElectroPebble Electrobox

  Spoznajte ElectroPebble, ki izpolnjuje vse želje ljubiteljev elektrostimulacijskih iger, ki so jim njegovi razvijalci pozorno prisluhnili. Je tako zmogljiv in poln funkcij, ki si jih preprosto želite!

  339 €

  229 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim The Goldfather Conductivity Enhancer 250ml

  Visokokakovosten prevodni gel s čistim 23-karatnim zlatom. Je 100 % varen za uporabo s kondomi iz lateksa, vzdržuje optimalno pH ravnovesje, je pralni z vodo in tudi brez maščobe.

  22,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Charming Chuck e-stim penis strap set

  Trakovi za penis za intenzivno stimulacijo z električnimi vibracijami. Odkrijte čutni užitek in se znajdite na nepričakovanih višinah vznemirjenja. Naramnice so nastavljive velikosti, tako da se odlično prilegajo vsem velikostim, od vas pa je odvisno, ali jih boste pritrdili okoli želoda, korenine penisa ali celo okoli mod.

  57,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

  Elegantna in prozorna kletka za čistočo z elektrostimulacijsko funkcijo. Držite ga zaprtega, zatirajte njegove burne želje in omejite njegovo svobodo. V kletki se ne bo mogel navdušiti in vi boste edini, ki boste imeli ključ in s tem vso moč. Še več, ključ ima odstranljive prevodne površine, skozi katere lahko pošiljate električne šoke, trzanje in pulzacije na nasprotnika s točno tako intenzivnostjo, kot si jo zaslužijo.

  189 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

  Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

  95,90 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Pure Pete Corona Strap

  Pure Pete prinaša mravljinčenje električnih impulzov na konico penisa, objame celoten želod in se z njim odlično igra. Očara najbolj občutljive točke na moškem telesu, njegova velikost pa je popolnoma nastavljiva, tako da pristaja čisto vsem.

  87,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ElectraStim Conductive Gel 60ml

  Poseben gel, ki je zasnovan za uporabo z orodji za elektroseks. Z uporabo tega gela boste izboljšali prevodnost in med igrami boste občutili veliko bolj intenzivne občutke kot običajno.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • E-Stim A-Box Audio Stimulator

  Elektrostimulativne in seksualne igre postajajo mainstream za vse, ki iščejo nekaj novega, edinstvenega, drugačnega in maksimalno vznemirljivega. ABox je edinstvena naprava, zasnovana posebej za erotično zvočno električno stimulacijo. ABox je nadzorovan z zvokom, ki ga lahko sprejme bodisi vgrajeni mikrofon bodisi priključen MP3 predvajalnik.

  319 €

  209 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

  Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivne oblike. Njegovo telo je sestavljeno iz 3 ovalnih kroglic, ki zagotavljajo res intenzivno draženje. Velika prednost je prilagodljivost igrače, saj je izdelana iz 100% medicinskega silikona.

  109 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

  Samolepilne elektroprevodne blazinice so najbolj vsestranske elektrode, ki so na voljo. Idealne so za igre v dvoje, lahko pa služijo tudi za spodbujanje vzburjenja med samozadovoljevanjem. Imajo daljšo in tanjšo obliko kot kvadratne blazinice, zato lahko z njimi veliko bolje ciljate na stimulacijo okoli genitalij in zajezic.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Electrode Gel 50g

  Gel električno prevodno lepilo za nelepljive elektrode. S tem gelom se elektrod ni treba držati na telesu dlje, kot je res potrebno.

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

  Kaj pa, če bi lahko dobesedno pustili, da vaš partner gori vsakič, ko se vas dotakne? To je nov dodatek za Neon Wand™ znamke KinkLab®, enostaven za uporabo in zagotavlja popolnoma novo raven vaših iskrivih iger. Zdaj lahko ustvarite vznemirljive iskrice kadarkoli in kjer koli.

  76,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Tristan Plug

  Mystim Tristan je vaginalna in analna sonda z nenavadno velikimi jeklenimi kontaktnimi točkami, ki popolnoma enakomerno oddajajo električne impulze.

  103,90 €

  68,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mystim Magic Gloves

  Elektroprevodne rokavice, idealne za čutno mravljinčenje, kjer koli želite. Za izolacijo lastnih rok jih nosite v kombinaciji z vinilnimi rokavicami. Vaš partner se lahko veseli čutne električne in erotične masaže, ki si jo lahko privoščite kjerkoli po telesu.

  119 €

  68,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 215 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.