×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji

Elementi 65 do 96 od 220 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Penny prstan je narejen iz 100% turškega kopita in ne-pokončnega kopita in ni erotične teže: lahko se tudi podaljša in reže seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Electro Nipple Suckers Transparent

    Vsak igralec iz nove kolekcije erotičnih naprav ElektroShock je pripravljen spodbuditi vaše življenjske prekinitve z električnimi impulzi, ki vam vedno kažejo novo in nameščeno stopnjo vžiga. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega analnega čepa, je, da ne potrebujejo nobenega dodatnega zunanjega virusa, tako da jih je mogoče enostavno uporabljati v funkcijah električne stimulacije brez dodatne opreme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    V elegantni črni in srebrni barvi je najnovejši Mystimov stimulator videti eleganten, vendar so njegove notranje vrednosti u​r​n​a še bolj impresivne: Mystim Cluster Buster je na voljo v kompletu, ki vsebuje daljinski upravljalnik in manjši sprejemnik. Ta sprejemnik je združljiv z vsemi Mystimovimi pripomočki, tako da jih je odslej mogoče daljinsko upravljati. Cluster Buster upravičuje svoje ime, saj ne more upravljati le 1 ali 2, temveč neomejeno število igrač hkrati - združenih v 8 kanalov. To pomeni, da imate lahko 8 popolnoma različnih nastavitev in intenzivnosti za poljubno število igrač.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC Vibrating E-Stim Love Balls Black

    Elektrostimulacija in vibracije – vse v eni vrhunski igrači! Luksuzne RC Vibrating E-Stim Love Balls proizvajalca XouXou zagotavljajo globoko, naelektreno vaginalno stimulacijo in vznemirljivo vadbo medeničnega dna.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Intenzivirajte svoje najljubše elektrostimulacijske igre s tem prevodnim gelom s praktično črpalko. E-Stim Electrogel je bil posebej zasnovan tako, da ne samo vlaži, ampak predvsem izboljša prevodnost in vam daje izrazitejše občutke in izkušnje. Njegova medicinska oznaka CE pomeni, da ga lahko varno uporabljate ne samo zunaj, ampak tudi znotraj. Zahvaljujoč vodni osnovi je enostaven za pranje in združljiv z vsemi igračami E-Stim in lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Ali radi dražite svoje bradavice? Razburite jih s temi posnetki in dodajte tudi nekaj vznemirljivih iskric! So popolnoma nastavljive, tako da ustrezajo vsem velikostim, njihov mehak material pa obljublja maksimalno udobje. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in 3 stopnjami elektrostimulacije, čaka vas neverjetna občutljivost in užitek!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega stimulatorja prostate, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko brez dodatnih dodatkov uživate ne le v elektrostimulacijskih, temveč tudi v vibracijskih funkcijah. Stimulator prostate Shots vam bo ponudil 10 načinov vibracij in 5 elektrostimulacij, ki bodo temeljile na 2 točkah, od katerih ena cilja neposredno na prostato, druga pa na jez.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ste že kdaj poskusili združiti analno igro z erekcijskim obročem? Če je tako, potem veste, kako opojna je lahko ta povezava. Če ne, je čas, da to spremenite! S to igračo povezovanje vaših občutljivih mest ne bo samo čudovito vznemirljivo, ampak tudi naelektreno! Pustite se šokirati, dobesedno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Ste si vedno želeli, da bi se vam dvignila zadnjica? Ne iščite več, saj je ta čudoviti dvomotorni masažni aparat za prostato vse, kar potrebujete! Z gumbi lahko uravnavate 10 hitrosti vibriranja, 5 hitrosti v električnem načinu in 2 lahka območja elektrošoka za dodatno stimulacijo.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luksuzna RC vibrirajoča E-Stim Love Ball znamke XOUXOU za globoko električno stimulacijo in mravljinčenje, vznemirljivo vadbo mišic medeničnega dna.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Kaj pa, če bi lahko dobesedno pustili, da vaš partner gori vsakič, ko se vas dotakne? To je nov dodatek za Neon Wand™ znamke KinkLab®, enostaven za uporabo in zagotavlja popolnoma novo raven vaših iskrivih iger. Zdaj lahko ustvarite vznemirljive iskrice kadarkoli in kjer koli.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Analni čep ElectraStim je zasnovan za izjemno prihranek prostora. Ima vgrajen pokrov in 2 mm spodnje zastavice, ki omogočajo pritrditev na katerikoli virus ElectraStim.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Sex Powerbox Starter Set 7850

    Powerbox Starter set je namenjen vsem začetnikom in izkušenim ljubiteljem elektro-seksa. Vključuje tudi 9V baterije, sponke, lepilne vložke in trakove. Napajalni ohišje ima dva kanala, ki sta individualno nastavljiva z vrtljivimi gumbi, tako da lahko učinkovitost povečate počasi in nežno. Na vir je mogoče priključiti dva posamezna bipolarna dodatka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Želite malo razvratnega in bolečega vznemirjenja? Bipolarne prevodne sponke za bradavice (ali celo druge dele telesa) ne sme zamuditi noben elektronski navdušenec!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Helix Electrobox Blue Pack

    Sistem E-Stim smo začeli leta 2004 z originalno serijo 1. Od takrat je postala klasika in je bila temelj naše začetne ponudbe električnih naprav, ki je več tisoč ljudem predstavila užitke, ki jih lahko prinese elektro igra. A kot pri mnogih stvareh sčasoma pomislite, da bi morda želeli le malo več, morda malo manj, celo malo bolje - rezultat je ElectroHelix™ ali na kratko "Helix".

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tingling Aparte eStim Vibrator Black

    S to igračo ne boste uživali le v vznemirljivih vibracijah, temveč tudi v edinstveni elektrostimulaciji mravelj. Oblika vilic deli vibrator na 2 dela in vam ponuja 5 programov elektrostimulacije ter 8 načinov vibracij s 5 stopnjami intenzivnosti. Poleg tega lahko začnete učinkovito trenirati mišice medeničnega dna, kar bo okrepilo vaše okrepljene orgazme. Uživajte v neverjetnih lastnostih tega visokokakovostnega pripomočka in doživite blaženost najvišje stopnje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Kaj si želi vaše srce? Po več srca in slastne elektrostimulacije ter vznemirljivih vibracij? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Če to ni dovolj, lahko vklopite funkcijo elektrostimulacije in uživate v nežnem mravljinčenju ali intenzivnem in močnem utripanju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ali sanjate o čem več? Kaj pa poskusite z noro vznemirljivimi elektro-šoki in vibracijami, da to storite v očarljivem rožnatem jajčku na daljinskem upravljalniku? Jajček je izdelan iz kakovostnega in mehkega silikona in vam bo služil tako za zunanjo kot notranjo stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibracij in 3 stopnjami elektrostimulacije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Remote System

    Nov nadzorni sistem E-Stim, občutljiv na gibanje in zvok. Ponuja vam majhen in diskreten daljinski upravljalnik z zelo preprosto in hkrati učinkovito uporabo. Želite nekaj več? Ti imaš! To je prva elektrostimulacijska enota, ki je opremljena s senzorjem gibanja, z neverjetno zmogljivostjo in osupljivimi načini!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Electro Shank Electro Shock Blade with Handle

    Vas privlači elektrokaznovanje in želite svojega nasprotnika razjeziti z intenzivnimi šoki? Ta elegantna igrača je namenjena pravim sadistom in mazohistom. Spominja na nož, vendar je še bolj oster. Ročaj se udobno prilega roki in šok bo nato kaznoval poredno vedenje vašega podrejenega ljubljenčka. Elegantno rezilo draži že samo po sebi, z gumbom pa lahko določite dolžino in intenzivnost rane.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Ste že raziskali prostor za zadnjimi vrati in želite poskusiti še kaj več? Ta žebljiček vas bo dobesedno naelektril! Klasične vibracije združuje z mravljinčenjem, trkanjem in udarci, ki jih povzroča vznemirljiva elektrika. Pridite in odkrijte vse!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Cable 2mm

    Poseben kabel za priključitev E-Stim elektrod z 2 mm vtičnicami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginalna in analna sonda z nenavadno velikimi jeklenimi kontaktnimi točkami, ki popolnoma enakomerno oddajajo električne impulze.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim zadnjičnim čepom, ki vam bo pokazal vrhunec šokantne analne igre. Je neverjetno igriv, izdelan iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije. Zato pograbite daljinca in se pustite "žgečkati" za zadnjimi vrati.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Flux Stimulator Unit

    Ekipa ElectraStim na podlagi uspeha svojih nedavnih izdaj izdelkov še naprej uvaja inovacije in posodablja svojo linijo izdelkov s povsem novo visoko zmogljivo stimulatorsko enoto: Flux.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim ElectroPebble XPE Pack

    Obožujete elektrostimulacijo? In ne bi radi novega vira, ki je res potreben za te igre? ElectroPebble XPF je paket, ki vsebuje vse, kar potrebujete, vključno z zankami za penis in prirobnimi elektrodami za vaginalno ali analno uporabo. Zagotovite si ga po super ugodni ceni in zadovoljite svojo požrešnost.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Lastnik vam bo dal vse, kar potrebujete za nepredvidljivo igro.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikonski čep iz mehkega silikona znamke Rimba. Ima 2 črna prevodna dela, ki bosta poslala najbolj prijetne elektrostimulacijske šoke na vaša občutljiva področja. Ta zatič je bipolaren in je opremljen s kablom z 2,5 mm konektorjem. Ne pozabite, da če ga ne povežete z nobenim od izvornih pogonov, ne bo deloval. Izbirate lahko med modeli 7850, 7880 in 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlačeni električni kontaktni blazinici in nastavljiv pritisk, kaj mislite, kaj bo to naredilo s penisom in modi? Samo predstavljajte si! Python lahko odlično stisne in še vedno daje elektrostimulativne udarce. Je nevarno orodje, zato bodite previdni, da ne boste večno mučili svojega ponosa ali nasprotnika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 220 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.