×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vakuumske črpalke

Elementi 1 do 32 od 164 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • ToyJoy Power Pump Black

  ToyJoy Power Pump vam bo zagotovil velikost in samozavest, o kateri ste vedno sanjali, brez škodljivih stranskih učinkov. Z vsakim stiskom medicinske kroglice črpalke bo vaša palica za užitek nabreknila z močjo. Ko boste prodrli v gladko, prožno a PVC-odprtino, boste hitro odkrili pulzirajoče, trdne erekcije, ki se odlično občutijo ter trajajo in trajajo - brez popuščanja na sredini zmogljivosti! Pazite se posnemovalcev - samo ta močna črpalka lahko zagotovi rezultate, ki resnično zadovoljijo!

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Vagina Sucker

  Vroč pogled zanj, neverjeten občutek zanjo! Anatomsko oblikovan prisesek preprosto pritisnite na središče poželenja in s priročno kroglično črpalko ustvarite odličen podtlak.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream Pump Worx Euro Pump

  Črpalka Euro Pump, ki jo je navdihnila evropska zasnova in je bila razvita za doseganje maksimalnih rezultatov, je najboljša izbira za takojšnjo povečanje penisa.

  26,90 €

  24,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Purple

  Bradavice so za mnoge ženske zelo občutljivo erogeno območje, zato bi bilo napačno podcenjevati njihovo stimulacijo. Te priseske iz gel materiala so pravo orodje za ta namen.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tenga Vacuum Controller

  Izkusite edinstveno izkušnjo sesanja in kasnejšega sproščanja z novim podaljškom za masturbatorje TENGA. Masturbatorjem TENGA je za še boljšo stimulacijo dodana vakuumska sesalna naprava.

  95,90 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • NMC Nipple Sucker Pair in Shiny Pink

  Bradavice so za mnoge ženske zelo občutljivo erogeno območje, zato bi bilo napačno podcenjevati njihovo stimulacijo. Te priseske iz gel materiala so pravo orodje za ta namen.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate Hydro 7 Blue

  Hydro7 je bila prva hidropump črpalka, ki smo jo ustvarili in je odlična izbira, če začenjate z izboljšanjem penisa. Hydro7 je nežna, a učinkovita možnost črpalke za penis, ki prinaša prave rezultate, saj omogoča resnično povečanje dolžine in obsega penisa, hkrati pa izboljša trdoto erekcije in dolgotrajno moč.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Max Twist XL Nipple Sucker

  Priseski za bradavice, ki zahvaljujoč vijačnemu mehanizmu ustvarjajo zelo močan negativni tlak in maksimizirajo ta občutljiva področja. Ko se razvije zadosten vakuum, ni treba držati priseskov z roko.

  18,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Suck N’ Stroke Head Pump

  Uživajte v intenzivni simulaciji fafanja z neverjetno črpalko za glavo Suck N' Stroke. Ta dražilnik konic, ki ga je enostavno uporabljati, ustvarja močno sesanje, ki stimulira občutljive živčne končiče pod glavico penisa in okoli nje.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Adam & Eve Adam & Eve's Starter Pump

  The Adam & Eve Starter Pump je pripravljena, da prevzame vse, kar imate, in to še poveča! Samo namažite svoj penis, ga potisnite skozi mehko 6,8 cm široko silikonsko manšeto na dnu - nato uporabite ročni poteg in opazujte, kako postaja vse večji in boljši!

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Nipple Suction Cups

  Majhne, a lepe in učinkovite sesalke za bradavice.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations The Perfect Pump

  Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

  37,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate HydroXtreme 7

  Močnejša zmogljivost pomeni boljše rezultate pri širjenju penisa, naš HydroXtreme7 pa poskrbi za čim večjo moč za tiste, ki stojijo med 5 in 7 palcev. S to hidropumpo lahko dosežete najvišjo varno raven vakuumskega tlaka, kar omogoča neprimerljivo izboljšanje dolžine, obsega, trdote erekcije in trajne moči.

  309 €

  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Ouch! Nipple Erector Set Black

  Napihnite bradavice z največjim navdušenjem! Vaša erogena cona bo zakrvavela in občutila bo dotik perja. Za začetek vzemite črpalko z najmanjšim obročem in na luknjo črpalke navijte gumijasti obroč.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • XLsucker Penis Pump Transparent

  Takojšnji prihranki in največja zmogljivost? Z vakuumsko črpalko bo prepih! Ima praktičen balon in varnostni ventil za takojšnje sproščanje vakuuma. Svojo moškost z njeno pridobitvijo in volumnom pazi skozi prozoren valj!

  34,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate Hydromax 7 Clear

  Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

  169 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Blush Temptasia Titilator

  Odkrijte popolnoma nov svet užitkov. Najnovejša stvaritev podjetja Blush, Titillator, je naprava za stimulacijo bradavičk, kakršne še ni bilo. Kaj počne? Mehki teksturirani ščegetavčki v skodelicah so nameščeni neposredno nad in okoli vaših bradavičk. Ščemenje se vrti z različnimi hitrostmi in različnimi vzorci, ki vas masirajo in božajo. Za uporabo. Postavite skodelice na prsi. Zavrtite zgornji del skodelic in namestite žgečkalnike.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate HydroXtreme 9

  Predstavljamo HydroXtreme 9, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

  369 €

  229 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

  Pustite, da vaš stric eksplodira in ji dovolite, da se intenzivno sesa z vibrirajočo Pussy Pump. Njegova uporaba je zelo preprosta, a popolnoma učinkovita. Postavite prozorno posodo čez celotno nožnico, se udobno namestite in v eni roki držite črpalko, v drugi daljinski upravljalnik, poslušajte, kaj vam šepetajo skrivne želje in hkrati podlegajte sesanju in vibracijam!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

  Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

  37,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cupping Vacuum Cupset

  Zabaven in učinkovit komplet vakuumskih skodelic, ki jih lahko uporabite za prsi, bradavice, klitoris, penis ... Ni omejitev!

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

  Polnilna avtomatska vakumska črpalka za penis s 4 intenzivnostmi sesanja za močnejše večje erekcije, PALOQUETH elektronska moška črpalka za povečanje penisa s prozornim cilindrom za enostavno pregledovanje

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate Hydromax 7 Blue

  Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

  169 €

  103,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots Pumped Penis Extender Black

  Velikost je pomembna! Pridobite trajne rezultate s tem podaljševalnikom penisa Pumped Penis Extender! Ta podaljšek za penis poveča dolžino in obseg penisa z uporabo vleke vzmetnih jeklenih palic, ki pomagajo naravni sposobnosti telesa, da se spreminja in razvija pod fizičnim vplivom. Če penis stalno raztezate, se bodo celice začele deliti in množiti, s čimer se bo povečala masa tkiva.

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

  Ta revolucionarna patentirana zasnova vam omogoča, da prilagodite svoj užitek z raztegljivo cevjo, ki se zaklene na želeno dolžino. Vibracijska črpalka Extender Pro ima progresivno tehnologijo IST z neverjetno realističnim prekinjenim sesanjem, ki zagotavlja realistične občutke "dojenja" za najboljše fafanje v vašem življenju!

  149 €

  95,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Penis Pump Mr. Big

  Usposabljanje vašega najboljšega premoženja!

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Ultraviolett Nipple Sucker

  Vibrirajoči priseski za bradavice blagovne znamke You2Toys bodo zagotovo postali vaš najljubši pripomoček. Imajo mini vibratorje, ki bodo res razdražili vaše bradavice. Uporaba te igrače je zelo preprosta, samo namestite priseske na bradavičke, uporabite balon za sesanje zraka in nato samo vklopite vibracije in uživajte v čudoviti stimulaciji

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bathmate Hydro 7 Clear

  Boste začeli s povečevanjem penisa, pa še nimate izkušenj s črpalkami? Ta model Bathmate Hydro 7 bo idealen za vas. Dosegli boste vidne rezultate v dolžini in širini, dodali boste trdoto in energijo! Hydro 7 je nežen, a učinkovit izdelek za resnično napredovanje.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

  Kako takoj postaviti penis in doseči trdno erekcijo? Uporaba te vakuumske črpalke! Za razliko od drugih črpalk ima namesto balona praktičen ročaj, vstopna manšeta pa je izdelana iz črnega lateksa. Naj vaša moškost pridobi na volumnu!

  37,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Zero Tolerance Sucking Good

  Doživite edinstven občutek raztegljivega mehkega rokava v vakuumski črpalki, ki stiska in vleče kot prava stvar, s tesno komoro iz TPE s teksturo za dodaten užitek. Izbirate lahko med tremi hitrostmi vakuumskega sesanja ali se odločite za posebno funkcijo, ki izmenično sesa in sprošča za neverjetno sekvenco, ki izpolni fantazijo, obenem pa brenči z 9-stopenjsko vibracijsko podlago. S silikonskim tulcem lahko vakuumsko igračo spremenite v črpalko za penis, s katero povečate dolžino in obseg penisa - ob strani lahko celo sledite meritvam.

  139 €

  87,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

  Ali želite imeti svojo erekcijo in velikost pod nadzorom? Ta avtomatska vakuumska črpalka vam bo pri tem pomagala! Ponudil vam bo 5 močnih stopenj sesanja, med katerimi boste, upajmo, preklapljali s pomočjo gumba. Velika prednost je, da paket vsebuje 2 različna tesnilna obroča in tudi erekcijski obroč, s katerim si boste podaljšali erekcijo.

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pipedream Beginner's Power Pump

  Napajalna črpalka za začetnike vam bo dala velikost in samozavest, o kateri ste vedno sanjali. Z vsakim pritiskom na črpalko vaša moškost pridobi moč brez bolečih stranskih učinkov.

  22,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 164 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.