×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Reklamacije in vračila

Zamenjava izdelka

Izdelek lahko brezplačno vrnete in ga zamenjate v roku 14 dni po prejemu prvotnega naročila. Pošnino pokrijemo mi, vi plačate le razliko v ceni izdelkov.

V skladu z zakonom ni mogoče vrniti ali zamenjati spodnjega perila, erotičnih igračk, kondomov, lubrikantov, avdiovizualnih medijev, knjig in revij.

Vrnjen izdelek mora biti neuporabljen, nepoškodovan in zapakiran v originalni embalaži, da ga bo mogoče ponovno prodati.

Vse vrnjene izdelke morate poslati nazaj na naš naslov v nepoškodovani originalni embalaži s priporočeno pošto (ne po povzetju). Priložiti je potrebno tudi račun in opombo, v kateri navedete, katere izdelke želite zamenjati ali vrniti.

Pravica do odstopa od pogodbe within 14 days

V skladu z zakonom imate pravico, da v roku 14 dni odstopite od pogodbe, brez kakršnih koli pojasnil. Ni pa mogoče vrniti ali zamenjati spodnjega perila, erotičnih igračk, kondomov, lubrikantov, avdiovizualnih medijev, knjig in revij. Če izdelek vrnete, se prepričajte, da je neuporabljen, nepoškodovan in zapakiran v originalni embalaži, da ga bo mogoče ponovno prodati.

Vse vrnjene izdelke morate poslati nazaj na naš naslov v nepoškodovani originalni embalaži s priporočeno pošto (ne po povzetju). Priložiti je potrebno tudi račun in opombo, v kateri navedete, katere izdelke želite zamenjati ali vrniti in številko računa, na katerega želite prejeti povračilo kupnine.

Reklamacije

Prizadevamo si zagotavljati vrhunske storitve in izdelke najboljših kakovosti. Vsi izdelki imajo 2-letno garancijo. V primeru, da se pojavi težava znotraj dveh let, izdelek s priporočeno pošto (ne po povzetju) pošljite nazaj na naš naslov. Reklamaciji priložite račun in opombo, v kateri je navedeno, za kakšno napako gre.

Naš naslov

Packeta International_ DPD d.o.o.
94748103
Depot Maribor
Tržaška cesta 43
2000 Maribor
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.