×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Fisting

Elementi 1 do 32 od 47 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Pjur Power Premium Creme 500ml

  Naš vsestranski izdelek za največje užitke. pjur® ORIGINAL je prvi in najbolje prodajani osebni silikonski lubrikant na svetu.

  32,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Power Premium Creme 150ml

  Pjur Power je najbolj koncentrirana mazalna krema na vodni osnovi s podaljšanim delovanjem Pjur. Posebej primeren za peskanje in uporabo z večjimi erotičnimi pripomočki.

  19,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • J-Lube 295ml

  J-Lube je poceni koncentriran lubrikant, ki se prodaja v obliki prahu.

  45,90 €

  28,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Extreme Lube 500ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridni mazalni žele, primeren za zahtevnejše igranje na primer z večjimi igračami.

  34,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Fisting Gel UltraX 500ml

  Uživajte v dobrem odmerku zabave s posebej oblikovanim izdelkom za peskanje. Vodotopni gel za sproščanje na osnovi silikona z blagimi desenzibilizacijskimi učinki.

  38,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orion Fisting Gel 200ml

  Mazivni gel z visoko drsnostjo za varno prodiranje v pest in optimalno prožnost anusa ali vagine.

  22,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Extreme Lube 200ml

  Mister B FIRST Extreme je hibridna mast, primerna za intenzivnejše igre na srečo s temeljnim premazom za več igralcev.

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Lube 500ml

  Mister B FIRST je hibridni mazalni žele, primeren za zahtevnejše igranje na primer z večjimi igračami.

  34,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Lube 200ml

  Mister B FIRST je hibridna mast, primerna za intenzivnejše igre na srečo s temeljnim premazom za več igralcev.

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Male Powder Lubricant 225g

  Power lubricant priljubljene blagovne znamke Cobeco Pharma je edinstven prašek, ki ga preprosto pomešamo z vodo, da dobimo pravo konsistenco.

  30,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Crisco - Us Oil For Fisting 453g

  Končno, res dolgotrajen lubrikant, ki ga noben ljubitelj pesti ne sme zamuditi.

  14,90 €

  8,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orion Fisting Gel 500ml

  Mazivni gel z visoko hrapavostjo za kuhanje v preteklosti in optimalno izkušnjo anusa ali vagine.

  37,90 €

  29,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovely Lovers 4FISTING Lube 150ml

  Lovely Lovers 4FISTING gel je izredno spolzek mazalni gel na osnovi vode in glicerina z lastnostmi silikonskega gela, za najbolj ekstremne pogoje. Primerno za fistiranje, analni seks, BDSM in druge prakse. Zagotavlja neprimerljivo boljši in dolgotrajnejši zdrs kot geli na vodni osnovi, saj ustvari spolzko plast, ki zaradi svoje posebne konsistence obstoji na koži in pomaga zelo dolgo. Zasnovan za najzahtevnejše ljubitelje.

  14,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Latex Short Gloves Black

  Ali želite, da so vaše fisting igre seksi, pristne in higienske? Te rokavice iz lateksa so osnova pesti! So močni, a hkrati tanki, njihov dotik je prijeten in strasten. Naj razpadejo!

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • BUTTR Fisting Butter 500ml

  Pripravek v konsistenci masla za vse ljubitelje pesti. Je izjemno gladka in gosta, zato je vaš analni prodor lažji in prijetnejši. Hkrati je zelo nežen do kože, obljublja dolgotrajno učinkovitost in ne vsebuje parfumov. Velik paket je super praktičen in se lahko osredotočite samo na užitek.
  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Inflatable Play Sheet Black

  Iščete primeren prostor za svoje najljubše fisting igre? Ustvarite ga! Ta podloga z napihljivimi robovi je idealna za posteljo in tla. Paket vključuje tudi stekleničko koncentriranega lubrikanta, ki vam v mešanju z vodo zagotovi neverjetnih 5 litrov za izpolnitev vaših strasti. Torej pest za to!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Lubricating Cream Fists 500ml

  Mazivna krema na osnovi silikona, katere glavni lastnosti sta močno dolgotrajno mazanje in tudi gladkost, ki podpirata intenzivna čutna doživetja. Primeren je tudi za težje igre.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Lubricating Gel Fists 500ml

  Zaradi svoje sposobnosti učinkovite dolgotrajne hidratacije je mazalni gel na osnovi priljubljene blagovne znamke Cobeco Pharma primeren za težje igre, kot je pest.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Lubricating Butter Fists 500ml

  Intimno mazalno maslo z edinstveno gosto teksturo, ki vam pomaga izboljšati vašo čutno izkušnjo. Primeren je tudi za težje igre, kot je peskanje.

  37,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Sperm 100ml

  Ali imate zahtevne zahteve za maziva? Želite, da je močan, prijeten, dolgotrajen in spominja na spermo ter ga lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi? Fist It Sperm je tukaj za vas, lahko se začnete veseliti!

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Crisco 1420g

  Končno ne dobimo lubrikanta, ki ga ne bomo pozabili. Crisco je bil prvotno maščoba, ki naj bi bila, je tudi fantastično mazivo. Dokončanje njegovega pepelnika bo ostal učinkovito v mestu ves čas, tudi pri najbolj intenzivnem pesti.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Submerge 500ml

  Hidrofobno mazivo iz 100% čistega vazelina, zato se v vlagi ne razgradi in je idealno za uporabo v kopeli ali prhanju. Uživajte v vznemirljivem analnem užitku! To mazivo se ne izsuši, zato ni potrebe po nadaljnji uporabi. Predstavljajte si predstavo, kjer vam ni treba ves čas dodajati lubrikanta.

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Male Butter Lube 250ml

  Male Butter Lube je intimno mazivo za moške, ki ima močan vlažilni učinek. Vaši spolni izkušnji bo dala udobje, ki ga potrebujete, saj bo podprla in napolnila vaše naravno telesno vlago, s tem pa bo vaš seks še bolj intenziven. Mehka, gosta tekstura, podobna maslu, je bila razvita tako, da se koža ne vpije preveč, kar vam daje dolgotrajen svilnati občutek.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Anal Relaxer 500ml

  Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fistiške igre, ki bodo udobnejše kot kdaj koli prej. Njegova sestava vam bo pomagala, da se znebite neprijetne bolečine, ki pogosto spremlja te užitke. Idealen je za bolj izkušene posameznike ali vsaj za tiste, ki so že vajeni »nekaj prstov«.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Jar 1000ml

  Obvezno za ljubitelje ljubezni! To prvovrstno in profesionalno mazivo za vodni sistem ne bi smelo pustiti kompromisov pri vaši negi, če ste padli v prve igre in trpite zaradi učinkov zmogljivosti in kakovostnih dodatkov. Škodljivka Olajšal bo prodiranje v telo, telo pa bo udobno in kuhano. Uživajte v svojih skrbeh na igrišču!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It 500ml

  Obvezno za ljubitelje pesti! To prvovrstno in profesionalno mazivo na vodni osnovi ne bi smelo manjkati v vaši opremi, če ste padli na igrice pesti in hkrati trpite zaradi učinkovitih in kakovostnih dodatkov. Pest Omogočala bo, da pesti zlahka prodrejo in vaše telo bo prijetno in varno. Uživajte v svojih strastih na polno!

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

  Predstavljajte si, kako bi bilo imeti eno erotično igračo namesto vsakega prsta! S to spodbudno rokavico bo FISTIT imel prednost v spalnici. Vsakemu prstu bo dal drugačno vznemirljivo obliko in teksturo za draženje vagine in analnega dela. Preizkusite vsakega od petih prstov in prebudite svoje občutljive točke v strasti!

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • BUTTR Fisting Gel 500ml

  Izdelek v konsistenci gela za vse ljubitelje fistinga. Je izredno gladka in gosta, zato je vaš analni prodor lažji in prijetnejši. Hkrati je zelo nežen do kože, obljublja dolgotrajno učinkovitost in ne vsebuje parfumov. Je na vodni osnovi in je zato združljiv s silikonskimi igračami in kondomi ter se enostavno spere. Velik paket je super praktičen in se lahko osredotočite samo na užitek.
  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fist It Sperm 500ml

  Lubrikant na vodni osnovi, posebej zasnovan za fisting igre. Njegova konsistenca in videz popolnoma posnemata pravo spermo in vaš analni seks je lahko čudovito pristen! Idealen je za fistiranje, analni seks, igre z erotičnimi pripomočki in masaža bo z njim edinstvena.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • The FP Company Fist Powder Instant Body Lubricant 65g

  Varen, spolzk, dolgo obstojen, brez madežev, takšen je ta edinstveni puder, ki se ob dodajanju vode spremeni v popoln lubrikant.

  45,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

  Ste ljubitelj navijačev? In ali imate pravo mazanje? Zahvaljujoč svoji bogati konsistenci vam bo ta krema na oljni osnovi znamke Mistera B pomagala ne le pri pestju, ampak tudi pri večjih igračah. Je dolgotrajen, gladek in idealen tako za normalne kot za ekstremne situacije.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B FIST Sensitive 500ml

  Takoj, ko je zabava zabavna, ne smeš jesti pred lastnimi vrati, če slišiš, da je nesprejemljivo. Je le nekoliko bolj občutljiv in potrebuje posebnost, na primer v obliki Mister B FIST Sensitive Lubricant. Je hibridno mazalno lepilo, ki je idealno za težke igre ali peskanje in vsebuje obe regenerativni sestavini, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uporaba v hrani ter prijetna izkušnja in udobje.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 47 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.