×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Poslikava telesa

11 Predmet(i)

 • Shunga Body Painting Aphrodisiac Chocolate 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus čokolade.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus šampanjca in jagod.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Body Pen Chocolate 35g

  Spet naslikaj od ljubezni vroče dlani… Tvoja želja je uslišana! Upočasni svojega nasprotnika in nato oblizni vse te slike, ker to pero slika s slastno čokolado.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Bodylicious Body Pens

  Želite poskusiti nekaj novega s pridihom umetnosti in vznemirjenja hkrati? Pridite poslikati telo in spremenite svojega dvojnika v umetniško delo. Pri tem vam bo pomagal ta komplet 4 svinčnikov s sadnim okusom. So užitne, tako da jih lahko brez skrbi oblizujete. Prebudite svoj slikarski talent!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Secret Play Body Pen Strawberry 35g

  Spet naslikaj od ljubezni vroče dlani… Tvoja želja je uslišana! Upočasnite svojega nasprotnika in nato obliznite vse te slike, ker to pero naslika slasten okus jagod.

  7,90 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Bodypaint Chocolate 100ml

  Vdihnite življenje svojim ustvarjalnim fantazijam! Telo vašega nasprotnika bo vaše platno in S8 Bodypaint bo vaša barva. Ko končate, lahko obliznete svoje delo in uživate v slastnem čokoladnem okusu. Okrasite telo svojega nasprotnika z navihanimi slikami in jih obljubljajte počasi in prijetno.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Choco Body Paint 100ml

  Imate umetniške nagnjenosti? Predstavljajte si torej, da ste vi slikar, vaš partner pa platno in ga/jo pobarvajte s to slastno čokoladno barvo po telesu. Potem si oglejte svoje delo in nato strastno obliznite čokolado!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Lovers Body Paints 3 pack

  Želite dobesedno okusiti ljubezen? Ta komplet vsebuje barve za telo s sladkim okusom! Narišite telo svojega ljubljenčka s srčki in jih nato obliznite. Sladka uvertura kot vezena!

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Indiscrets Chocolate Body Paint 20ml

  Najslajše besede ljubezni izvirajo iz vonja vroče čokolade! Zapišite vznemirljiva vprašanja in se pripravite na seksi odgovore. Slikanje in pisanje po telesu bo postalo vaša najljubša zabava, če si boste pomagali s to okusno čokolado. Uživajte v poljubih in dotikih ter vključite vseh pet čutov!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Spencer & Fleetwood Edible Body Paints

  Kaj pa ljubezen in slikanje? Z blagoslovom in enim gibom! Igrajte kot slikar in uživajte v razburljivi igri, polni barv. Poleg tega so barve užitne in sadne, tako da jih lahko strastno poližete od svojega dvojnika. Vzemi čopič v roko in greš!

  18,90 €

  10,90 €

  Ni na zalogi

 • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

  Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in dajte tem igram okus čokolade in vanilije.

  22,90 €

  12,90 €

  Ni na zalogi

11 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.