×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Aplikatorji za lubrikante

7 Predmet(i)

 • California Exotics Lube Tube 2 pack

  Uživajte v vznemirjenju in popolnoma čutnem zadovoljstvu z Lube Tube. Te posebej oblikovane brizge služijo kot aplikatorji za natančno doziranje maziva. So zelo enostavni za uporabo, lahki, prodajajo se v parih in jih lahko uporabljate večkrat, saj jih je zelo enostavno očistiti in polniti.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit

  Kako zanesljivo nanesti lubrikant na vašo lepotico Tantala? Kako ga nato očistiti in posušiti? Kako ga shraniti? Vas ta vprašanja mučijo? Ne skrbite, Tantaly Deluxe Sex Doll Care Kit vam bo pomagal pri vsem! Vključuje 2 palici za sušenje, vrečko za shranjevanje, aplikator za lubrikant in klistir, prav vse, kar potrebujete!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • KinkLab The Lube Shooter

  Lubrikant bo odslej samo tam, kjer mora biti, ne na blazinah, ne na rjuhah, samo v zadnjici.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics XL Lube Tube Transparent

  Aplikator Lube Tube je izdelan iz ABS plastike, ki je varna za telo, in TPE, ki je prijeten na dotik. Ima ovalno obliko za priročno in direktno uporabo. Z lahkoto ga lahko v nekaj sekundah napolnite s svojim najljubšim lubrikantom in ga nato priročno usmerite na točno tisto mesto, ki v tistem trenutku potrebuje mazanje.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • b-Vibe Lubricant Applicator Set

  Zadostno mazanje je nujno, da je analni seks čim bolj neprijeten in boleč. To lahko dobite s tem praktičnim aplikatorjem, ki je zaradi svoje ozke velikosti lahko udobno povsod. V kompletu najdete 3 aplikatorje s praktičnim pokrovom. Pridite in uživajte v svojih najljubših igrah na polno in z zadostnim mazanjem.

  45,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

  Ta razpršilnik maziva je bolj praktičen, kot si mislite. Uporablja se lahko večkrat, vedno ga lahko ponovno napolnite z vašim najljubšim lubrikantom, poleg tega pa je enostaven za čiščenje. Pomemben zaobljen konec vam omogoča, da ste čim bolj napeti. Posodo držite z dvema prstoma hkrati in po želji nanesite!

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

  Ta razpršilnik maziva je bolj praktičen, kot si mislite. Uporabljate ga lahko večkrat, vedno znova ga lahko napolnite z vašim najljubšim lubrikantom, poleg tega pa je enostaven za čiščenje. Zahvaljujoč zaobljeni konici vam omogoča, da ste čim bolj natančni. Dozirnik držite z dvema prstoma v zankah in namažite po želji!

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

7 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.