×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca

Elementi 1 do 32 od 167 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Lovense Lush 2.0 Wearable Bullet Vibrator

  Najbolj priljubljena igrača, ki jo upravljate prek aplikacije zdaj v novi različici! Uživajte v spalnici in zunaj nje, upravljajte Lush sam ali pustite partnerju, da se igra z vami z drugega konca sveta. Lovense Lush 2.0 ima izboljšano končno anteno, tako da ga je lažje seznaniti z mobilnim telefonom in ga lahko vklapljate in izklapljate na tej anteni, hkrati pa ima močnejši motor za učinkovitejšo stimulacijo.

  189 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovense Lush 3 Wearable Bullet Vibrator

  Mislite, da ne bi moglo biti bolje? Napaka! Tu je nov Lush 3 s še močnejšim repom, ki ga bo držal na mestu in še intenzivneje spodbudil točko G. Uživali boste tudi v bolj kakovostni bateriji in Bluetooth anteni. Uživajte v vznemirljivem nadzoru na kratkih razdaljah ali na daljavo prek mobilne aplikacije.

  229 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

  Novo
 • Lovense Lush Bullet Vibrator

  Lush je vibrator z neomejenimi možnostmi vibriranja, ki ga lahko upravljate s pametnim telefonom, uro, glasom, melodijo in na daljavo. Ustvarite lahko, prenesete in delite nastavitve vibriranja.

  149 €

  109 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

  Zmogljive vibracije, s katerimi lahko vznemirite sebe ali pustite prijatelju, da nadzoruje njihovo intenzivnost! Sweet Smile ima daljinski upravljalnik, ki lahko prinese veliko novih užitkov v vaše erotično življenje, ali razmišljate o seksi jezi v javnosti? Te žogice vam ga bodo dale, hkrati pa boste okrepile mišice medeničnega dna!

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pretty Love Bradley

  Svilnato gladko in impresivno rožnato vibrirajoče jajce s čudovitimi 12 vznemirljivimi funkcijami. Daljinski upravljalnik dajte v roko in pustite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti. Uživajte v veliko zabave po razumni ceni s Pretty Love Bradley in popestrite svoje ljubezenske igre.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Adrien Lastic Inspiration Red

  Ne morete se odločiti, ali kupiti stimulator sesanja klitorisa ali vibrirajoče jajce? Potrebujete obe igrači! In zato si Adrien Lastic omisli ta par, ki ga sestavljata simulator sesanja klitorisa in vibrirajoče jajce. Uporabite jih skupaj ali vsakega posebej in preizkusite tudi pametno aplikacijo kot daljinski upravljalnik!

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

  S tem metuljčkom boste dosegli nebeški orgazem! Upravlja se preko aplikacije na telefonu in z njim lahko uživate v čudovito razburljivih igrah na daljavo. Njegova ergonomska oblika bo spodbudila vsa vaša občutljiva področja in vzljubili se boste v silikonski material. Ustvarite lastne vzorce vibracij za 2 zmogljiva motorja ali izberite med 10 prednastavitvami, zabavno bo.

  76,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

  Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

  219 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Black

  HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice Venus na svetu, ki se vrtijo in vibrirajo hkrati. Samo popolnoma novi občutki, v katere se boste zaljubili!

  229 €

  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

  Si želite erotično igračo, s katero boste doživeli navdušenje filma? To vibrirajoče jajce vas bo zabavalo same in s partnerjem, upravljate ga preko daljinskega upravljalnika z dosegom do 10 metrov in z njim boste učinkovito krepili mišice medeničnega dna. Drži se, najboljša uvertura vseh časov se šele začenja.

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Black

  Čudežno ergonomsko oblikovana vibrirajoča jajca z drznim dalivijskim upravljalnikom, priljubljena blagovna znamka Alive. Zagotavljal vam bo razburljive javne igre, tihe vibracije, zaradi katerih vaše škarje šepetajo bedo in neskončne želje, ki vas čakajo. Izdelek je izdelan iz finega silikona in visokokakovostne ABS plastike, ki kuha za telo.

  34,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Lyla 2 Purple

  Vrhunsko vibrirajoče jajce z močnim motorjem! Preko kontrole boste določali jakost tresljajev, ki bo zadostovala za nagibanje, hkrati pa boste preko nje zaznavali tresljaje. Uživajte v vseh lastnostih jajca sami ali s partnerjem, kjer koli že ste!

  149 €

  139 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

  Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Purple

  HULA Beads™ so prve skodelice Dalgian na svetu, ki se vrtijo in kratko vibrirajo. Samo nove stvari, ki bi jih imeli radi!

  229 €

  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

  Vibrirajoča jajca so med najljubšimi igračami, ki jih pari vzamejo s seboj v javnost! Če še nimate izkušenj z njimi, poskusite to cenovno ugodno večje jajce z 10 stopnjami vibracij, ki jih upravljate z daljinskim upravljalnikom z dosegom do 20 metrov. Jajce ima svilnato gladko površino in nevsiljiv videz krmilnika vas neposredno spodbuja, da ga pritrdite na ključe in vstavite jajce v nožnico.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • We-Vibe Bloom Coral

  Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

  Popolnoma diskretno, a hkrati super vznemirljivo! Se želite javno zabavati in zabavati? Ta mali vibrator bo hkrati poskrbel za vašo G-točko in klitoris in bo vaša navihana skrivnost. Krmilnik lahko zaupate svojemu partnerju in mu dovolite, da izbere enega od 10 načinov vibriranja.

  68,90 €

  41,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Lyla 2 Black

  Vrhunsko vibriranje z motorjem! Pri pregledu so ugotavljali kakovost piščancev, ki bi jih potrebovali za dobavo. Uživajte v vseh jajcih sami ali s partnerjem, kjer koli že ste!

  149 €

  139 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

  Začutite adrenalin v svojem telesu zahvaljujoč temu najnovejšemu vibratorju Flamingo. To je vibrirajoči naboj, ki z intenzivnimi vibracijami brezkompromisno stimulira vašo točko G. Flamingo je bil posebej razvit, da ga lahko uživate v paru, tudi v javnosti, kjer nihče ničesar ne vidi ali prepozna.

  129 €

  83,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

  S to metlo bi dosegli nebeški orgazem! Upravlja se prek aplikacij na telefonu in uporabnikom olajša izve o čudnih igrah. Njegova ergonomska oblika bo okrepila vse vaše bivalne prostore in jih naredila bolj silikonske. Nastavite lastne vzorce vibracij za 2 zmogljiva motorja ali izberite med 10 prednastavitvami, zabavno.

  87,90 €

  53,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

  Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Blue

  HULA Beads™ so prve skodelice Dalgian na svetu, ki se vrtijo in kratko vibrirajo. Samo nove stvari, ki bi jih imeli radi!

  229 €

  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Magic Motion Candy & Dante Kit

  Čudovit komplet 2 najljubših igrač znamke Magic Motion, ki gre zagotovo v korak s časom. Prva, Candy, razveseljuje dame in njihov občutljiv klitoris. Drugi, Dante, pa bo ugajal gospodarjem in se igral z njihovim penisom. Kot v primeru igrač Magic Motion jih upravljate na daljavo prek aplikacije, so diskretne in vznemirljive, tudi če jih uporabljate v javnosti, ter obljubljajo neskončno zabavo, ki nima meja.

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fun Toys Gballs 2 Pink

  Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

  129 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alive Magic Egg 3.0 Pink

  Bi radi vedeli, koliko zabave in motenj lahko imate z vibrirajočim jajcem? Torej, pogumno, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealna blagovna znamka! Z brezkrtačnim podajalnikom so izbrali 10 vibrirajočih vzorcev in mehka silikonska površina vam bo dala vse na prvi dotik. Vzemite jajca ven, napolnite hranilnik s partnerjem in pojdite domov za nedoločen čas.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Evolved The Butterfly Effect

  Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

  Svoje intimne skrivnosti delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. S tem večnamenskim vibrirajočim jajcem to ne bo več problem! Zagotovljena je njegova enostavna montaža, zelo diskretno tiho delovanje motorja in njegova raznolika uporaba, kjer lahko poleg vaginalne stimulacije izvajate tudi nežno draženje klitorisa, bradavic ali drugih erogenih con kjerkoli na telesu.

  37,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

  Najboljši orgazmi so zahvaljujoč tako imenovanim keglovim mišicam, jih okrepite, navdušite in odkrijte novo vesolje. Ta stimulator bo vašo nožnico razveselil z notranjimi elektrostimulacijskimi šoki 5 stopenj in tudi čudovitimi vibracijami 7 stopenj, vse je nadzorovano z daljinskim upravljalnikom, ki ga imate vi ali vaš kolega v roki.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Lyla 2 Cerise Red

  Vrhunsko vibriranje z motorjem! Pri pregledu so ugotavljali kakovost piščancev, ki bi jih potrebovali za dobavo. Uživajte v vseh jajcih sami ali s partnerjem, kjer koli že ste!

  149 €

  139 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

  Vaš osebni trener medeničnega dna! Kegel Rejuve je še pametnejši, kot pričakujete. Opremljen je z visoko občutljivimi večtočkovnimi senzorji, ki zaznajo tudi najfinejšo mišično moč. Priročna aplikacija Magic Kegel APP vam nato ponudi prilagojene tečaje usposabljanja, oceni vaš napredek in vam svetuje, kako najbolje izboljšati svoje žensko zdravje s krepitvijo mišic medeničnega dna.

  149 €

  95,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alive Magic Egg 3.0 Black

  Bi radi preizkusili, koliko zabave in razburjenja lahko imate z vibrirajočim jajcem? Tako pogumno, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealna blagovna znamka! Z brezžičnim krmilnikom boste izbirali med 10 načini vibriranja in mehka silikonska površina vam bo všeč že na prvi dotik. Vzemite jajce ven, krmilnik zaupajte svojemu partnerju in se neskončno vroči vrnite domov.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Magic Motion Vini

  Uživajte v vznemirjenju svojega ljubljenčka, ne glede na to, ali je z vami ali na drugem koncu sveta prek aplikacije Magic Motion. Vibracije, nadzorovane na daljavo ali blizu, lahko nato razvajajo vašo nožnico in klitoris, odvisno je od vas, kako uporabljate jajčece. V močne vibracije in kasnejše orgazme se boste še bolj zaljubili, kaj torej še čakate?

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 167 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.