0 €
×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice

Elementi 1 do 32 od 189 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

  Zmogljive vibracije, s katerimi lahko vznemirite sebe ali pustite prijatelju, da nadzoruje njihovo intenzivnost! Sweet Smile ima daljinski upravljalnik, ki lahko prinese veliko novih užitkov v vaše erotično življenje, ali razmišljate o seksi jezi v javnosti? Te žogice vam ga bodo dale, hkrati pa boste okrepile mišice medeničnega dna!

  61,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Je Joue Ami Purple

  Ami je inovativen komplet kroglic Venus, ki ni zasnovan samo za užitek. Ami je odličen za krepitev mišic medeničnega dna, za težave z inkontinenco ali za poporodno okrevanje.

  57,90 €

  44,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer V Balls 3 pack

  Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovile polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

  37,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Black

  HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice Venus na svetu, ki se vrtijo in vibrirajo hkrati. Samo popolnoma novi občutki, v katere se boste zaljubili!
  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations Silver Metal Balls

  Srebrne kroglice Venus Srebrne kroglice s pikami na površini. Kroglice so zmehčane, trpežne, brez vonja in neporozne, izdelane iz nenevarnega, prijetnega materiala. Zaradi vodoodpornosti jih je mogoče enostavno oprati in uporabljati tudi pri plavanju in kopanju. Izdelane so iz enega kosa, tako da v notranjost ne more priti voda ali telesna tekočina.

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alive U-Tone Love Balls - Venus Purple Beads

  Spodnji del bakrenega dna odrežite na eleganten in učinkovit način. Uporabite kratke dražljaje, ki vam jih bo zagotovilo nošenje Venerinih kroglic.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ToyJoy Funky Love Balls Pink

  Venus kroglice, s katerimi ne bodo le začetniki uživali v vznemirljivem drgetu. Izdelane so iz udobne plastike, varne za telo in so povezane z vrvico. Znotraj vsake kroglice je skrita še ena kroglica, ki pri ostrejših gibih udari v stene zunanje kroglice in povzroči nežno, a vznemirljivo stimulacijo notranjosti nožnice.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Alive U-Tone Love Balls - Love Balls Pink

  Okrepite mišice medeničnega dna na eleganten in učinkovit način. Hkrati pa uživajte v prijetni stimulaciji, ki vam jo bo nošenje Venerinih kroglic vedno zagotovilo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • FUN FACTORY B BALL Uno Grey-Black

  B BALL UNO je izvirno analno orodje, ki ga lahko neposredno naslovite na katerega koli od vaših poljubov ali na ljubezensko razmerje vašega partnerja. Po namestitvi bodo igralci ostali priljubljeni v mestu, tako kot klasični analni čep.

  37,90 €

  29,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Master Series Trilogy Orgasm Balls

  Trilogy žoge imajo popolnoma idealno težo za krepitev mišic medeničnega dna.

  22,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Kegel Balls

  Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi te žogice na daljinsko upravljanje, ki vas ne bodo razdražile le s svojim zmogljivim motorjem, ampak vam bodo pomagale tudi okrepiti mišice medeničnega dna. Kaj pa če jih vzamete ven, krmilnik zaupate partnerju in vas zanesejo vibracije, ki bodo vaša edina skrivnost? Tako se igra ne konča nedolžnosti, zato poskusite!

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Blush B Yours Bonne Beads Silver

  Užitek, nova orgazmična moč in užitek tudi v najbolj običajnih dneh. Prav to vam bodo prinesle te srebrne Venerine kroglice. V njih se skriva še ena težja žogica, ki bo med vašimi gibi zunaj udarila v stene žoge in vas tako na nenavaden način stimulirala. Hkrati so žoge praktično orodje za krepitev mišic medeničnega dna za intenzivnejše orgazme. Pridružite se ženskam, ki ne morejo prehvaliti njihovih učinkov!

  22,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Twin Balls Pink

  Venus kroglice You2Toys Twin Balls so izdelane iz kakovostne ABS in TPR plastike brez ftalatov. So zelo prijetne na otip in zelo privlačne za oko. Kroglice so zaključene z zanko za enostavno rokovanje, še posebej, ko jih vzamete ven.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Love Balls

  Želite doživeti nepozaben val razburljivega orgazma in kljub temu narediti nekaj za svoje zdravje? V tem primeru v svoji erotični opremi ne morete zgrešiti teh močnih Venus kroglic, ki tehtajo 110 g in premera 2 cm!

  53,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

  Kdor ohranja stanje, ima več preživetja. Mimogrede, to velja tudi za preživetje! S Satisfyer Balls lahko preprosto trenirate za svoje maratonske prednosti. S temi kroglicami, ki jih nosite približno 15 minut na dan, mešate medularni protin – mišice, ki vam omogočajo, da živite od teh orgazmov. Vendar pa lahko s tem treningom naredite nekaj dobrih, ne toliko za svojo ljubezen. Štiri mesece mediacije bodo vašemu partnerju zagotovili polni delež zaposlitve, zato boste v prvi fazi ljubezni tako zaposleni, da ne boste želeli preživeti niti enega leta!

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Purple

  HULA Beads™ so prve skodelice Dalgian na svetu, ki se vrtijo in kratko vibrirajo. Samo nove stvari, ki bi jih imeli radi!
  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • ToyJoy Duo Love Balls

  Luksuzne steklene kroglice Venus proizvajalca ToyJoy zelo učinkovito stimulirajo in krepijo vaginalne mišice. Če jih boste redno nosili, boste izboljšali vaše spolne izkušnje.

  9,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • We-Vibe Bloom Coral

  Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Vibe Therapy Fascinate Pink

  Okrepite mišice medeničnega dna z Vibe Therapy Fascinate. So Venus kroglice iz hipoalergenskega silikona, z nošenjem pa si boste zagotovili učinkovit trening medeničnega dna. In zakaj ga je dobro okrepiti? Uživali boste lahko v intenzivnejših orgazmih in preprečevanju inkontinence!

  28,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

  Ali menite, da je potrebno okrepiti vaše medenično dno? Ben Wa Balls je komplet idealen za vse začetnike, ki želijo učinkovito trenirati in doseči hitre rezultate. Zahvaljujoč zamenljivi teži boste šli skozi 5 različnih stopenj in poskrbeli ne le za preprečevanje inkontinence, temveč tudi za intenzivnejše orgazme.

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

  Ali menite, da vaši orgazmi ne morejo biti bolj intenzivni? Nimaš prav! Okrepite svoje medenično dno na vznemirljiv živahen način in odkrijte skrivnosti popolnega vrhunca. Elegantne kroglice s svilnato mehko površino bodo v vagini vibrirale v ritmu, ki ga izberete s krmilnikom, ki vibrira tudi izven teka, in z njimi lahko razveselite klitoris. Čas je, da začnete trenirati!

  109 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fun Toys Gballs 2 Pink

  Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

  129 €

  91,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Feelz Toys Desi Love Balls Pink

  Čudovite kroglice Venus z blagovno znamko Feelztoys Desi Love Balls, pakirane v elegantni škatli. Vse lastnosti teh kroglic Venus jih uvrščajo med najboljše izdelke.

  26,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Seven Creations Vibratone Duo Balls Purple

  Par vijoličnih kroglic po razumni ceni, kar jih neposredno spodbudi k poskusu lastne nožnice. V notranjosti žogic je še ena težja žogica, ki bo med vašimi gibi udarila v stene in vas prijetno spodbudila. Navdušite se!

  7,90 €

  3,79 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Layla Tulip Vaginal Dumbbell Pink

  Idealna žoga za vse začetnike v tej smeri. Je udobne velikosti in je izdelan iz popolnoma finega silikona. Pomagal vam bo, da začnete trenirati mišice medeničnega dna, ki jih je dobro krepiti ne le zaradi zožitve nožnice, ampak predvsem zaradi zdravstvenih razlogov, kot je preprečevanje inkontinence.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Layla Peony Double Vaginal Dumbbell Purple

  Z Leylo Pivoňka boste združili prijetno s koristnim. Nošenje vam bo zagotovilo prijetne občutke, povezane z nežno stimulacijo, predvsem pa krepi mišice medeničnega dna. In zakaj je dobro krepiti medenično dno? Ožili boste nožnico (kar bo vaš partner še posebej cenil) in v prihodnje preprečili neprijetno spontano uhajanje urina, cenili boste tudi njihovo delovanje po porodu.

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • LELO Hula Beads Blue

  HULA Beads™ so prve skodelice Dalgian na svetu, ki se vrtijo in kratko vibrirajo. Samo nove stvari, ki bi jih imeli radi!
  189 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Red-Purple

  Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna? IntiMate predstavlja elegantne, diskretne vaginalne kroglice luksuzne znamke Nomi Tang. Učinkovite so pri izvajanju Kegelovih vaj - za krepitev vaginalnega in medeničnega področja. Pomagajo povečati kasnejše uživanje v spolnem odnosu in hkrati zagotavljajo vznemirljivo stimulacijo intimnih predelov. Združite torej prijetno s koristnim!

  37,90 €

  24,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Delicious Pleasure Love Balls

  Želite uživati v vznemirjenju ob krepitvi medeničnega dna? Preizkusite te visokokakovostne silikonske kroglice Venus v čudovitem črnem dizajnu z logotipom Petdeset odtenkov sive.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

  Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki ne bodo samo okrepile mišic medeničnega dna, ampak vam bodo zahvaljujoč notranjim kroglicam dale tudi čutno stimulacijo. Eleganten črno-srebrn dizajn vas bo očaral na prvi pogled, pustite se očarati!

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Black Velvets The Perfect Balls

  Si želiš kaj več od svojih orgazmov? Okrepite mišice medeničnega dna! Ti Black Velvets, ki jih lahko nosite med prijetnim in koristnim, vam bodo pri tem pomagali. Kroglice vsebujejo še težje kovinske kroglice, ki se čutno zaletavajo v stene zunanjih kroglic in povzročajo prijetno stimulacijo. Uživajte v usposabljanju, ki vam bo prineslo razburljive koristi.

  22,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

  Želite trdno medenično dno? To si želi vsaka ženska! S kompletom kroglic Paloqueth Kegel združite prijeten s uporabnim in vznemirljivim načinom za učinkovito krepitev medeničnega dna. V kompletu niso 4 kroglice različnih tež, od katerih ena celo vibrira, in dva nastavka. Vsak začetnik nenadoma postane izkušen vaditelj, zato pojdite!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 189 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.