×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Veliki paketi

29 Predmet(i)

 • Pjur Power Premium Creme 500ml

  Pjur Power je najboljša koncentrirana krema na vodni osnovi Pjur. Posebej primeren za peskanje in uporabo več erotičnih pripomočkov.

  32,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Beppy Comfort Gel 250ml

  Beppy Comfort Gel je kakovosten prozoren, brez vonja mazalni gel na vodni osnovi, ki bo izboljšal vaše občutke ljubljenja. Idealno za intimne masaže, predigro in seks.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • J-Lube 295ml

  Iščete cenovno ugodno mazivo, ki bi ga uporabljali tudi za igre z večjimi igračami? J-Lube ne sme uiti vaši pozornosti! Je visokokakovostno koncentrirano mazivo v obliki prahu, ki postane neverjetno gladko in čudovito spolzko, če ga pomešamo z vodo. Dajte mu priložnost in ne bo vam žal!

  45,90 €

  28,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR 250ml

  Ali čutite napetost in bolečino analnega seksa? Čas je, da preizkusite Pjur Back Door! Gre za mazalni gel na osnovi silikona, ki je bil posebej uporabljen za analno uporabo. Njena postavitev je anus, analna igra pa je veliko bolj prefinjena in sprejemljiva.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Me You Us Aqua Slix Water-based Lubricant Transparent 250ml

  Novi Kinx Aqua Slix za neskončno zabavo! Ta lubrikant na vodni osnovi pusti kožo prijetno mehko, jo razvaja in odlično vlaži. Z njim povečajte stimulacijo med samostojnimi igrami ali trenutki s svojim dragim.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Fisting Gel UltraX 500ml

  Uživajte v dobrem odmerku zabave s posebej oblikovanim izdelkom za peskanje. Vodotopni gel za sproščanje na osnovi silikona z blagimi desenzibilizacijskimi učinki.

  38,90 €

  20,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orion Fisting Gel 200ml

  Mazivni gel z visoko drsnostjo za varno prodiranje v pest in optimalno prožnost anusa ali vagine.

  22,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 1000ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  139 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma BodyLube Water Based 1000ml

  Cobeco BodyLube Water Based optimalno združuje edinstvene drsne lastnosti maziva s čistostjo izdelkov Cobeco.

  53,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 250ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, uravnoteženo družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizke gorilnike.

  39,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 250ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom je bil razvit predvsem pod težo analnega dela. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Pjur ZADNJA VRATA je označena z rahlim protilepljivim učinkom nizkega sijaja.

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Just Glide 1l

  Just Glide vam bo pomagal drsiti do velikega užitka. Zagotavlja dolgotrajno mazanje, je na vodni osnovi, je 100 % veganski in je primeren tudi za občutljivo kožo. Just Glide je dermatološko testiran in ima nemški pečat kakovosti. Ne vsebuje olj ali masti. Pralni je z vodo in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomi iz lateksa. Ni dobrega okusa in ne smrdi.

  37,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 250ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi z udobnejšim mazalnim učinkom, razvit ločeno pod intenzivnim analnim seksom. Poleg tega odcejena hialuronska kislina, ki naj bi bila zelo dobra stolpi in formacije blage vode ribnikov, ki podpirajo mazalni učinek. Uporabite v mazivu z zelo nizko vsebnostjo maščob brez lepljenja!

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Original 500ml

  Najbolj vsestranski izdelek Pjur za vse, kar se radi zabavate. pjur® ORIGINAL je najbolje pritrjeno silikonsko mazivo na svetu. Zagotavlja sprejemljivo, nekvalitetno družbo in bolje zmehča kožo. pjur® ORIGINAL je poseben bog in je prava izbira za nizko porjavitev.

  53,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Basic Silicone 250ml

  Pjur® BASIC Silicone privablja več ljubiteljev mazalnih gelov na vodni sistem. To visokokakovostno mazivo optimalno združuje vgrajene grobe lastnosti silikonskega maziva s čistostjo izdelkov Pjur. Je najboljša izbira za izdelke, ki želijo začeti s silikonskimi mazalnimi olji in razkriti prednosti, ki jih imajo glede vodnega gela.

  32,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision AQUAglide 1000ml

  AQAUglide mazalni gel na vodni osnovi je eno najkakovostnejših maziv na trgu.

  45,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EasyGlide Waterbased Lubricant 1000ml

  Visokokakovostno mazivo na vodni osnovi v praktični litrski embalaži s črpalko. Certificiran nemški proizvajalec prihaja na trg s tem visokokakovostnim in učinkovitim gelom brez maščob, ki se enostavno spere z vodo in ne pušča madežev. Njegova konsistenca je zelo prijetna in nelepljiva. Uživajte v svojih najljubših igrah v največji možni meri in udobno z EasyGlide!

  37,90 €

  34,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur AQUA 250ml

  Pjur Aqua je vlažilni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in silikona, ki ne poškodujejo površine.

  31,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Analyse Me! 250ml

  Pjur Analiziraj me! je silikonski mazalni gel, ki vsebuje naravne sanje, ki so bile posebej razvite za analgetično uporabo. Ta mazalni gel zagotavlja dolgotrajno razmerje med analnim seksom brez nesprejemljivih kazni ali prekoračitev. Druga značilnost jojobe je, da vpija kožo in lajša napetost v anusu (anusu). Prihajajo lepe sani!

  49,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Orion Fisting Gel 500ml

  Mazivni gel z visoko hrapavostjo za kuhanje v preteklosti in optimalno izkušnjo anusa ali vagine.

  37,90 €

  29,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EXS Silk Lube 250ml

  EXS Silk Lube je svilnato mehko mazivo, ki bo izboljšalo vaše ljubezenske občutke. Idealno za intimne masaže, predigro in seks. Nikoli se ne drži. Idealno za uporabo s kondomi.

  10,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EasyGlide Anal Lubricant 1000ml

  Lubrikant na vodni osnovi, primeren za analno uporabo v praktični litrski embalaži s črpalko. Certificiran nemški proizvajalec prihaja na trg s tem visokokakovostnim in učinkovitim gelom brez maščob, ki se enostavno spere z vodo in ne pušča madežev. Njegova konsistenca je zelo prijetna in nelepljiva. Uživajte v svojih najljubših analnih igrah v največji možni meri in udobno z EasyGlide!

  37,90 €

  34,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur Woman 250ml

  Pjur Woman - je visoko koncentriran, lahek silikonski mazalni gel, primeren za vsakodnevno uporabo. Zasnovan je bil za posebno občutljivo in privlačno žensko kožo. Pri nas bo vse na prvem mestu!

  38,90 €

  21,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EXS Clear Lube 250ml

  EXS Clear Lube je visokokakovosten prozoren, brez vonja mazalni gel na vodni osnovi za večji užitek med ljubljenjem. Brez parabenov.

  10,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

  Visokokakovosten silikonski mazalni gel, primeren tako za intenzivne stike kot za masaže. Ne izsuši in vam zagotavlja dolgotrajno mazanje. Z njim prihaja na trg certificiran nemški proizvajalec, tako da ste lahko prepričani v zdravstveno varnost in zagotovo boste uživali v praktičnem litrskem paketu s črpalko.

  61,90 €

  49,99 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pjur AQUA 500ml

  Pjur Aqua je vlažilni gel na vodni osnovi, ki kožo navlaži, ji doda veliko vlage in pusti nežen smoothie. Zelo primeren je tudi za suho in težko usnje. Združljivo s kondomi iz lat. Idealen je za vse erotične pripombe, še posebej tiste iz silikona in kirurškega silikona, ki ne poškodujejo površine.

  62,90 €

  32,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Silk 1000ml

  Vgrajena in preizkušena 100% kakovost silikona zagotavlja resnične prednosti mazanja in izjemno nizko zmogljivo mazanje brez sušenja!

  68,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Eros Aqua 1000ml

  Mazivni gel na vodni osnovi, zasnovan za dodatno vlago in izboljšano izkušnjo medu. Izdelek je brez vonja, brez mask, ni drag in, kot je najbolj v spominu, ne poškoduje kondomov.

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Waterglide Feel 1000ml

  Klasično mazivo znamke Waterglide. Ima dober okus, diši in barve ter zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide jih lahko enostavno uporabljate brez tveganja, prask in nenavadnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki se zlahka poškodujejo in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

  30,90 €

  18,90 €

  Ni na zalogi

29 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.