×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Gugalnice in plesni drogovi

30 Predmet(i)

 • Fetish Fantasy Door Swing

  V nekaj minutah spremenite vsa vrata v ljubezensko gugalnico! Uživajte v položajih, za katere niste mislili, da so mogoči in raziskujte svoje fetišistične fantazije!

  57,90 €

  37,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Love Swing

  Prepustite se novim spolnim položajem!

  139 €

  83,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Fantasy Swing

  S tem neverjetnim Fantasy Swingom boste v vsakem trenutku zatresli svoje spolno življenje! Namestitev gugalnice na zelo hiter in enostaven način zahteva le nekaj običajnih orodij. Preizkusite nove položaje in seks med nihanjem.

  189 €

  139 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Door Swing

  S tem neverjetnim gugalnikom Deluxe Fantasy Door Swing spremenite navadna vrata v svojem domu v ljubezensko gugalnico v le nekaj minutah.

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision Multi Vario Erotic Swing

  Originalna gugalnica Joydivision multi vario Love bo odprla vaše oči za nove in nepredstavljive razsežnosti poželenja.

  229 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Taboom No.1 Door Swing Black

  Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Sem spada ta gugalnik za obešanje za vrata. Z njo boste uživali v položajih, o katerih niste niti sanjali! Sestavljanje je zelo enostavno, nastavljive naramnice se vam bodo popolnoma prilagodile, oblazinjen žametni sedež pa bo poskrbel, da se boste počutili udobno. Pripravite se na nepozabna doživetja!

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Bondage Swing

  Uživajte v breztežnostnem seksu v neomejenih položajih! Ta vezalni zamah je edinstven s svojimi manšetami za zapestja in gležnje, ki dodatno podpirajo različne spolne položaje, ki so na voljo. Poleg tega se zelo enostavno obesi na strop in po želji lahko prilagodite njegovo višino in kot. Zavijte do orgazma!

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Whipsmart Bondage Pleasure Swing Black

  Pripni varnostni pas! Na Bondage Pleasure Swingu vas čakajo res divji trenutki. Eksperimentirali boste z igro BDSM in uživali na novih lokacijah, vse v največjem udobju. Gugalnica ima nastavljive oblazinjene naramnice za podporo celotnemu telesu in ima tudi manšete na zapestjih in gležnjih, kar vse to še dodatno popestri. Uživajte v novih izkušnjah na divji način!

  189 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Rimba Love Swing

  Rimba Bondage Play mehka materialna ljubezenska gugalnica, ki je popolna z ročaji in podporami za noge. Uporabna tudi nad vrati.

  119 €

  72,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Fantasy Dance Pole - Dance Rod

  Svojo spalnico ali dnevno sobo spremenite v svojo zasebno plesno sceno s palico Fantasy Dance Pole priljubljene blagovne znamke Fetish Fantasy.

  199 €

  129 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

  Najmočnejša, najmočnejša in najtrajnejša gumijasta gugalnica za seks od perverzneža Mojstra B. Verjemite, da ne boste našli nič močnejšega, saj bo ta gugalnica držala tudi manjši avto, zato je primerna ne samo za težje ljudi, ampak tudi za pari. Narejen je iz res močne gume, ki je super vzdržljiva, tako da se lahko zdaj brez skrbi prepustite tudi najbolj divjim fantazijam.

  919 €

  579 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Fantasy Swing Stand

  Ali sanjate o domačem igrišču za sužnje? Takšno igrišče vsekakor ne bi smelo biti prikrajšano za to gugalnico. Njegova nosilnost je do 181 kilogramov in je idealna za uporabo z gugalnicami Fetish Fantasy. Okvir iz robustnih jeklenih cevi vam bo dal dovolj stabilnosti in svobode gibanja in lahko boste raziskovali nove položaje, o katerih še niste niti sanjali. Zavijte v ekstazo!

  549 €

  349 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Whipsmart Body Swing Black

  Sanjate o divjih spolnih izkušnjah in novih položajih? S to gugalnico bo prepih! Ima udobne oblazinjene naramnice in gumijaste ročaje, ki vašemu telesu ne bodo povzročali nelagodja. Poleg tega je vse popolnoma nastavljivo, tako da bo vaš užitek odvisen samo od vas. Odkrijte novo raven seksa in uživajte v nepozabnih srečnih trenutkih na gugalnici!

  109 €

  64,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision de Luxe Erotic Swing

  Ste še vedno želeli poskusiti in uživati na trenutni lokaciji s svojim partnerjem? Joydivision je vodilna v proizvodnji erotične portugalščine. To je lep poskus!

  249 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Sex Swing

  Luksuzna gugalnica za breztežni seks! Ko ga boste enkrat poskusili, vam bo ponorelo in ne boste več želeli nič drugega, nam zaupajte. Je zelo vzdržljiv in sestavljen iz močnih trakov (po 73 cm) in verig (po 92 cm), ki ju pritrdijo na 2,7 cm debele D-obroče. Višino in dolžino lahko prilagodite!

  399 €

  249 €

  +

  -

  Na zalogi

 • You2Toys Fuck Swing

  S to vijolično gugalnico ne boste uživali le v vznemirljivih pričakovanjih, ampak predvsem v udobnem seksu! Igrajte se z gravitacijo in poskusite tisto, kar je bilo do zdaj nemogoče. Postavite svojega partnerja na gugalnico, prepustite se svoji domišljiji in uresničite svoje seksi ideje. Nastavljivi trakovi obljubljajo popolno prileganje vašim razmerjem in željam.

  249 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Four Point Leather Sling Basic

  Robustna usnjena gugalnica Master B s štiritočkovnim tečajem in tudi z blazino, ki zagotavlja udobje in je odstranljiva. Four Point Leather Sling je izdelan iz kakovostnega, predvsem pa močnega usnja, ki prenese velike obremenitve, kar je dokazano, saj ta material Mister B uporablja za svoje izdelke že nekaj let in nikoli ni prišlo do težav.

  519 €

  329 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fetish Fantasy Yoga Sex Swing

  Zavijte v najbolj divje seksualne položaje, o katerih ste kdaj sanjali! S tem zamahom boste kljubovali zakonom gravitacije in celo uživali v položajih, ki jih poznate iz joge. Raztegnite svoje mišice na prijeten in vznemirljiv način in uživajte v najboljšem seksu vseh časov.

  229 €

  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Whipsmart Door Swing Black

  Sanjate o divjem seksu na gugalnici? Whipsmart Door Swing spremeni vaše sanje v resničnost v trenutku! Je dobro izdelana in popolnoma nastavljiva gugalnica iz trpežnih materialov, ki visi za vrati in zato ni potrebna zapletena montaža. Preizkusite nove lokacije in se podredite novim izkušnjam.

  91,90 €

  57,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Whipsmart Yoga Pleasure Swing Black

  Želite preizkusiti nove lokacije in malo eksperimentirati? Izboljšajte svojo fleksibilnost z gugalnico WhipSmart Yoga Pleasure Swing. Njegov visokokakovosten dizajn s trakovi iz trdne tkanine vam bo zagotovil zadostno podporo in dobili boste željo, da preizkusite nove horizontalne in navpične položaje. Ustvarite si erotično igrišče doma in doživite novo spolno avanturo!
  149 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Ankle Sling Loops Premium

  Privoščite si udobje in uživajte v svojih najljubših norčijah. Enostavno ne moreš izstopiti iz teh zank za nart, narejene so iz visokokakovostnega usnja in so dovolj velike, da se lahko prilegaš, ne da bi si moral sezuti čevlje. Uživajte v udobju in vznemirjenju hkrati.

  119 €

  76,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Swing

  Se spomnite epizode Seks in mesto, kjer je Samatha hodila s tipom z zamahom za seks? Bi ga poskusili tudi vi? S tem seksi gugalnikom je vse mogoče! Na njem boste preizkusili položaje, ki so v postelji preprosto fizično nemogoči, in doživeli povsem nov užitek. Nežno ga zazibajte ali ga res dvignite, odvisno od vas!

  179 €

  119 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Ouch! Deluxe Door Swing Black

  Nič bolj vznemirljivega kot preizkušanje novih položajev! Ta preprosta, a prefinjena gugalnica vam bo ponudila toliko novih položajev, da se jih boste v enem večeru komaj nasili. Pritrdi se na zgornji del vrat in se prilagaja vaši višini, njegova namestitev vam ne bo vzela več kot nekaj minut. Zavijte v svet novih stimulacij!

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Ouch! Door Swing Black

  Tako kot so igrače za odrasle, obstajajo tudi gugalnice za odrasle. Na primer ta preprosta gugalnica podjetja Ouch, ki vam omogoča, da enostavno in hitro preizkusite nove položaje na varen in prijeten način. Montira se v vrata in ima nosilnost do 300 kg. Zavijte v nova erotična doživetja!

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Ouch! Dance Pole Black

  Pokažite svojo ljubeče ljubko podobo bara! Kaj so potrebovali za to? No, netopir! Tuto Joj! palica zlahka in hitro obdrži vsakogar v vaši hiši, spalnico ali dnevno sobo pa lahko spremenite v zasebni kalup oz. Izkoristite te dni in začnite trenirati čim prej.

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Sling Frame Accessory Shelf

  Ste se radi igrali z Mister B Bondage Frame? Nadgradite ga na svoje največje zadovoljstvo in udobje. Ta dodatni predal vam omogoča, da imate med igranjem vse potrebščine pri roki. Narejen je iz enakega trpežnega jekla kot okvir in vanj lahko udobno shranite maziva, rokavice in tudi zvitek papirja.

  169 €

  63,90 €

  +

  -

  Na zalogi

  Akcija
 • Mister B Sling Frame Set of 5 Springs

  Uporabite te vzmeti, da obesite gugalnico v Mister B Bondage Frame in izboljšate svojo izkušnjo. Vzmeti so jeklene, v kompletu jih boste našli 5 in njihova nosilnost je 170 kg.

  149 €

  95,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Ouch! Dance Pole Silver

  Pokažite svojemu ljubljenčku zapeljivo barsko predstavo! Kaj boste potrebovali za to? No, plesna palica! Tuto Joj! palico lahko enostavno in hitro pritrdite kjerkoli v vašem domu in spalnico ali dnevno sobo nenadoma spremenite v zasebni plesni oder. Pridobite ga še danes in začnite trenirati čim prej.

  279 €

  169 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bad Kitty Door Swing 539155 Black

  Poskusite seks na gugalniku in nikoli ne boste želeli ničesar drugega (se spomnite tiste epizode Seks in mesto, ko je Samantha odkrila gugalnico, kajne?).

  76,90 €

  45,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Mister B Sling & Bondage Frame

  Hvala Mistorju B, ker je oblikoval ta enostaven za uporabo, prenosen, stabilen in robusten okvir, ne le za gugalnice. Izdelana je v Evropi iz visokokakovostnega jekla in ni zasnovana samo za viseče gugalnice. Ima tudi 12 pritrdilnih obročev za igre z ropstvom, je enostaven za sestavljanje in pakiran v praktično prenosno torbo, tako da ga lahko vzamete s seboj kamor koli.

  1.349 €

  649 €

  Ni na zalogi

30 Predmet(i)

Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.