×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Afrodiziaki za moške

Elementi 1 do 32 od 97 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Shunga Dragon Cream 60ml

  Shunga dragon - zmajeva krema za moške in ženske, ki si po svojih učinkih v celoti zasluži svoje ime. Vsebuje veliko količino koncentriranih afrodiziakov, ki povzročajo dražilne občutke, ki so posledica opaznega izmenjavanja toplote in mraza. Nanos kreme bistveno poveča spolni apetit, energijo in bistveno podpira orgazem in prisilo na drugi strani.

  34,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • RUF Drop Sex 20ml

  Drop Sex je prehransko dopolnilo, ki spodbuja spolno željo. Vsebuje izvleček rastline gorske satureje, ki je znana po svojih afrodiziakalnih učinkih.

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Get Hard 50ml

  Oborožite se z Get Hard za vznemirljivo ljubljenje s trdno, dolgotrajno erekcijo. Posebna sestava se hitro sprosti v tkivo in izboljša odziv celic na stimulacijo.

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT eXXtreme Power Caps 2tbl

  HOT eXXtreme Power Caps so izjemno močne tablete za izjemno močne erekcije. Vsak moški bi rad dosegel kakovostno in maksimalno močno erekcijo.

  7,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Stay Hard 50ml

  Razpršite, da odložite vrhunec. Oprema, na katero se lahko vedno in povsod zanesete. Posebna sestava se hitro sprosti v tkivo in zmanjša občutljivost.

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cama gra XL 60tbl

  Camarga XL popolnoma preseže vaša pričakovanja! Zahvaljujoč izboljšani sestavi teh tablet se bo vaš penis v nekaj tednih povečal za 1 do 5 cm. To še ni vse, vaš penis ne bo le večji, ampak tudi močnejši, vaše erekcije bodo veliko daljše kot prej, vaša samozavest pa se bo dvignila na višine, o katerih ste do zdaj lahko le sanjali.

  57,90 €

  33,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT V-Activ Penis Power Spray for Men 50ml

  HOT V-Activ Penis Power Spray za moške je stimulativno pršilo za penis, ki pomaga pri pretoku krvi v penis. To izboljša erekcijo in podpira učinkovitost.

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision EROpharm TauriX Extra Strong 40ml

  TauriX ekstra močna 40 ml krema za penis in moda, ki vsebuje tavrin - izvleček bikovih mod, za močno erekcijo.

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT eXXtreme Power Caps 10tbl

  HOT eXXtreme Power Caps imajo zelo močne tablete za zelo močne erekcije. Vendar pa bi moralo biti mogoče doseči visokokakovostno in maksimalno erekcijo urina.

  30,90 €

  17,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EREGMA Max Power 100+20 tbl. FREE

  Eregma MAX Power je zelo kompleksen in zelo učinkovit naravni izdelek, namenjen podpori spolne funkcije. Tablete za boljši seks.

  30,90 €

  26,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Delay Spray 50ml

  Anestetično pršilo za penis na osnovi lokalnega hlajenja z blagimi anestetičnimi (omrtvičenimi) učinki. Po nanosu boste zaradi izvlečkov mentola in poprove mete občutili občutek mraza na penisu.

  16,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Marathon Long Power Drops Men 30ml

  Ali morate med seksom zdržati malo dlje? Ime teh kapljic Marathon namiguje, da vas bodo naredile tekače na dolge proge v postelji. Vsebujejo učinkovite naravne izvlečke ter L-arginin, guaranu in maltodekstrin, ki povečajo vzdržljivost. Za dolgotrajen učinek kapljice uporabljajte redno, lahko pa jih vzamete tudi tik pred želenim učinkom.

  22,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Get Hard 6ml

  Oprema, na katero se lahko vedno in povsod zanesete. S to neopazno stekleničko v obliki peresa boste podprli vznemirljivo ljubljenje s trdno, dolgotrajno erekcijo.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Cobeco Pharma Stud Delay Spray 15ml

  Blago omrtvičevalni gel, zasnovan za upočasnitev ejakulacije za dolgotrajen spolni užitek.

  18,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Energy Drops Taurin & Guarana 30ml

  Močne kapljice za afrodiziak, ki zagotavljajo energijo, vzdržljivost, močnejšo erekcijo in spolni apetit. Aktivne sestavine v obliki guarane in tavrina bodo povečale energijo in vzdržljivost za "bolj živalski" seks.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Prorino Black Line Potency caps for men 2tbl

  Z novo formulo ne le za trdno in močno erekcijo, pridobite točke s svojim partnerjem na trgu. Pripravek vam daje tudi močno spolno željo in dobro dozo energije za neuklonljivo delovanje.

  14,90 €

  7,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Prorino Black Line Potency caps for men 10tbl

  Z novo formulo, ne samo za trdo in urinsko erekcijo, dodajte točke s svojim tržnim partnerjem. Pripravek vam daje tudi skupno energijo in dobro porabo energije za neverjetno delo.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Active Power Spray 50ml

  Stimulacijski sprej za moške Active Power sprej je idealen pripomoček za moške, ki želijo maksimalno izkušnjo in tiste, ki radi zagotavljajo 100-odstotno učinkovitost.

  16,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Wug Gum Climax 10 pack

  Ali potrebujete malo pomoči, ko gre za seks? Dajte žvečilni gumi Wug Gum, ki poveča libido, stimulira proizvodnjo estrogena, poveča raven testosterona in tudi poveča pretok krvi v medenici.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Stay Hard 6ml

  Vrhunec boste odložili s to neopazno stekleničko v obliki pisala. Oprema, na katero se lahko vedno in povsod zanesete. Posebna sestava se hitro sprosti v tkivo in zmanjša občutljivost.

  9,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Prorino Black Line Erection Cream for Men 100ml

  Krema za stimulacijo erekcije – bolj divja, močnejša, trša – vsebuje najboljše izvlečke gingko bilobe, ginsenga in lesne moči.

  30,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Clerex 475mg 10tbl

  Clerex® 475 mg vsebuje 7 aktivnih naravnih snovi. Učinki Clerexa za moške so podobni kot pri zdravilih za erekcijo, vendar za razliko od zdravil na recept nima stranskih učinkov (glavobol, visok krvni tlak, hiter srčni utrip, palpitacije).

  18,90 €

  13,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Andrimax 120 caps

  Prehransko dopolnilo, razvito posebej za moške, ki želijo poskrbeti za velikost svojega penisa, kakovost erekcije in spolno učinkovitost.

  57,90 €

  49,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • SEMMAX volume caps. 60 caps

  Za moške, ki si želijo več volumna sperme, močnejšega semena in bolj zdrave sperme. Vsebuje snovi, ki pozitivno vplivajo na spermatogenezo. Izdelek izdelan na Češkem. Varnostno spričevalo Državnega inštituta za javno zdravje.

  37,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Joydivision EROpharm Penix active 75ml

  PeniX aktive je sodoben revitalizirajoči izdelek, zasnovan posebej za nego penisa in mod. Snovi, ki jih vsebuje krema, ugodno vplivajo na vašo spolnost.

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Volume Sperma+ For Men 30ml

  Kapljice, ki podpirajo večjo proizvodnjo sperme. Zahvaljujoč vsebnosti sladkega korena bo poleg večjega volumna tudi sperma "okusnejša". Zahvaljujoč L-argininu, ki ga vsebuje, povečate spolno željo in učinkovitost.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Andrimax 24 Promo package 20 + 10 Capsules Free

  Prehransko dopolnilo, razvito posebej za moške. Za enkratno uporabo pred spolno aktivnostjo.

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pharmquests Die Hard II Hardcore 10 pack

  Tablete za izboljšanje spolne učinkovitosti. Kombinacija učinkovitih naravnih sestavin poveča pretok krvi in tako pomaga vzdrževati trdno in dolgotrajno erekcijo.

  18,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Erectavit Erection Stimulator 2tbl

  2 tableti, ki vsebujeta zeliščne izvlečke z vsega sveta. Pomagali vam bodo povečati spolno občutljivost in predvsem vzdržljivost. Vaša erekcija bo daljša kot kdaj koli prej in uživali boste v novih in zanimivih občutkih na najbolj vznemirljivi ravni, o kateri ste kdaj sanjali. Bodite kot pravi profesionalec.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Crilex 120 caps

  Izdelek, izdelan na Češkem, razvit za moške, ki jih zanima zakasnitev ejakulacije, prezgodnja ejakulacija, povečanje spolne zmogljivosti, intimno zdravje moških, podpora erekciji in proizvodnja sperme.

  49,90 €

  41,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Magnetifico Aphrodisiac Candle Tantra Magic

  Edinstvena afrodiziačna dišeča sveča iz serije Magnetifico - moč feromonov za ustvarjanje afrodiziaka, edinstvenega, intimnega in zapeljivega vzdušja. Posebna zdravju prijazna tehnologija. Ročno izdelano. Luksuzni dizajn.

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • HOT Ero Butterfly Flirt Drops 30ml

  Spet se zaljubite v ljubezensko razmerje in vrnite metuljčke nazaj v želodec! HOT Ero Butterfly Flirt Drops je idealna kombinacija učinkovin za prečudovit občutek ljubezni, zaljubljenosti, navdušenja, očaranosti ... Ljubezen je vse naokoli!

  26,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 97 skupaj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.