×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Hladilni in ogrevalni lubrikanti

Elementi 1 do 32 od 61 skupaj

 1. 1
 2. 2
 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Vanilla Strawberry Whipped Cream 125ml

  Lubrikant 4 v 1 Dessert Lube blagovne znamke S8 je popolna izbira za čutno in nagajivo predigro. Visokokakovostna formula je narejena iz sestavin, ki so varne za telo. To pomeni, da se lahko poljublja in je užitna! V lubrikantu S8 4-in-1 Dessert Lube lahko uživate na več načinov: kot lubrikant, masažno olje, okusno poslastico ali ogrevalno olje. Formula ima grelne lastnosti, kar pomeni, da vas ob nanosu na erogene cone nežno ogreje z vročim vzburjenjem! Veselo igranje!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshlight Fleshlube Fire 100ml

  Fleshlube Ice je zasnovan tako, da zagotavlja optimalno mehak in vlažen občutek, izboljša trenutke užitka in ob stiku zagotavlja stimulativni hladilni učinek.

  14,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshlight Fleshlube Fire 250ml

  Ali želite povečati kondicijo in uporabo v erotičnih igrah in ali lahko uživate v seksu zaradi segrevanja? Ne glede na to, ali so samozadostni ali samozadostni, morda potrebujejo mazalni gel! To je dosledno v Fleshightu in je sprejemljiva spodbuda. Nekateri kaplani bodo omogočili, da bo vaša spodbuda udobna in bolj razburljiva!

  26,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Chocolate Salted Caramel Lava Cake 125ml

  Želiš živeti brez eksploziva, je tudi ti okusen? Stimul8 Dessert gel bo takoj! Njegova sestava vsebuje samo visokokakovostne sestavine, vendar je požrtvovalna in uporabna. Uporabite kot lubrikant, masažo namesto olja, igre z lizanjem ali toplo intimno masažo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Durex Play Warming 50ml

  Play Warming lahko ublaži suhost nožnice in intimno nelagodje, hkrati pa ustvari spolno izkušnjo za oba. Play Warming vsebuje posebno sestavino, ki ob stiku segreje kožo, zato občutite čudovite spolzke občutke.

  11,90 €

  6,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Durex Play Tingle 50ml

  Za mravljinčenje od vrha do peta. Tu je svilnato mazilo, ki ustvarja svetel, žgečkljiv in mravljinčav občutek kjerkoli in kadarkoli!

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Tropical Pina Colada Slush 125ml

  Ali želite živeti brez eksploziva, imate tudi okus? Stimul8 Dessert gel bo pravi! Njegova sestava vsebuje samo visokokakovostne sestavine, vendar je požrtvovalna in uporabna. Uporabite kot lubrikant, masažo namesto olja, igre z lizanjem ali toplo intimno masažo.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshlight Fleshlube Ice 100ml

  Ali želite povečati udobje in uživanje v erotičnih igrah ter še vedno uživati v učinku seksi zamrzovanja? Ne glede na to, ali gre za samozadovoljevanje ali božanje para, boste potrebovali mazalni gel! Ta iz Fleshlighta ima fino konsistenco in je prijetno hladen, kar podpira stimulacijo. Nekaj kapljic bo dovolj, da bo vaše navdušenje bolj udobno in še bolj razburljivo!

  14,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • JoyDrops Warming Personal Lubricant Gel 50ml

  JoyDrops Warming Personal Lubricant Gel je idealen izdelek za ogrevanje vašega ljubezenskega življenja, ki vam bo prineslo več spolnega užitka in vznemirjenja.

  4,99 €

  4,59 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

  Ta gel bo razveselil vsako žensko na način, ki jo bo v kratkem času pripeljal do intenzivnega orgazma. Vzbudi prijeten oklep, ki krepi občutek zadovoljstva. Njegova učinkovitost je do 45 po nanosu, zato vam bodo njegove popolne lastnosti trajale vso ljubezen. Prijetna je tudi njegova sestava, saj ima uravnotežen pH, je visokokakovostna farmacevtska kakovost na osnovi silikona in ne vsebuje L-arginina ali hormonov. Varno ga lahko uporabljate s kondomi in erotičnimi pripomočki, ki niso iz silikona.

  30,90 €

  22,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Indiscrets Cooling & Warming Nip Gloss 2x13ml

  Poljubi, božaj, okusi ... ugrizni! Eksperimentirajte s svojimi čutili, preizkusite svojo občutljivost in ugotovite, kakšna temperatura vas prinese. Namažite neustavljivo območje s hladilnim ali ogrevalnim sijajem bradavic in se prepustite želji.

  24,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

  Uživajte v tem izjemnem mazivu s kremasto hibridno konsistenco ter naravno prijetno aromo in okusom kokosa. Plus z učinkom segrevanja!

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Fleshlight Fleshlube Ice 250ml

  Ali želite izboljšati kondicijo in uporabo v erotičnih igrah ter jo lahko uporabiti v oddelku za zamrzovanje? Ne glede na to, ali so samozadostni ali samozadostni, morda potrebujejo mazalni gel! To je dosledno v Fleshightu in je dobro utemeljeno za podporo stimulaciji. Nekateri kaplani bodo omogočili, da bo vaša spodbuda udobna in bolj razburljiva!

  26,90 €

  18,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

  Toplo mazivo, idealno ne samo za uporabo v kombinaciji z masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v možni raznolikosti svojih erotičnih iger in podlegnite vznemirljivemu učinku segrevanja, ki odpira vrata v svet novih in vročih občutkov. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Bijoux Cosmetiques Oral Sex Lip Gloss 13ml

  Nanesite sijaj za ustnice in pustite delovati nekaj sekund. Ob stiku z intimnimi deli bo vaš partner občutil nekonvencionalen občutek, ki bo okrepil njegov vrhunec.

  18,90 €

  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

  Hladilno mazivo, idealno ne samo za uporabo v kombinaciji z masturbatorjem Satisfyer Men. Uživajte v možni raznolikosti svojih erotičnih iger in se prepustite fascinantnemu hladilnemu učinku, ki odpira vrata v svet novih in osvežujočih občutkov. Gel lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi in pri ljubezni s partnerjem. Ne vsebuje olj, je izjemno nežen do kože in zagotavlja dolgotrajno mazanje, kar pomeni, da lahko maksimalno uživate v svojih erotičnih trenutkih.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Hybrid Lubricant Coconut Cooling 30ml

  Uživajte v tem izjemnem mazivu s kremasto hibridno konsistenco ter naravno prijetno aromo in okusom kokosa. Plus s hladilnim učinkom!

  14,90 €

  10,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Pasante Mint Tingle Lube 75ml

  Osvežujoč lubrikant mete za prijetno stimulacijo mravljinčenja. Všeč nam bo njegov okus po meti, pa tudi njegova bistra barva in sestava na vodni osnovi. Ni masten in ne pušča madežev.

  11,90 €

  4,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

  Inovativna sestava masažne lube HotUP 150 ml vam zaradi edinstvene sestave omogoča združitev prednosti treh izdelkov v enem! Zasnovan je za vse, ki želijo popestriti intimno vzdušje v spalnici.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

  Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Warmink ing bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega ogrevalnega učinka, ki vas bo zares razgrel!
  11,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

  Swiss Navy ima par gelov – enega zanj in enega zanjo. Ali hrepeniš po neskončno močnem vznemirjenju? Končno je na dosegu roke! V svoje ljubezensko življenje se boste še bolj zaljubili.

  49,90 €

  30,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Silicone Lubricant Cool 30ml

  Priljubljeno in svilnato gladko silikonsko mazivo JO Premium je prejelo dodaten hladilni odmerek. Ne odrekajte si razkošnega drsenja in poskusite silikonski lubrikant farmacevtske kakovosti, ki je dodatno obogaten s hladilnim mentolom!

  18,90 €

  14,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

  Ali veste, da bi lahko bil vaš užitek še bolj intenziven? Samo podprite razdraženost Lady Gel, ki razume, kaj si ženske želijo. Razvit je bil posebej za povečanje spolnega užitka in občutljivosti. Spodbuja pretok krvi v klitorisalni in vaginalni predel, prinaša prijeten učinek segrevanja in vas popelje do nebeških orgazmov. Ni treba oklevati!

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

  Nekaj seksi za tvoj klitoris? Ja! Poskusite Vortex Gel z učinkom segrevanja, ki je bil posebej razvit za povečanje užitka v povezavi z večjo občutljivostjo intimnih delov, povečano željo in pogostnostjo orgazmov. Dame, življenje je prekratko, da ne bi uživali v najbolj smešnih utrinkih.

  18,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

  Bi radi imeli malo bolje? Mojo Horny gel vsebuje piling rastline, ki si deli libido in gele. Poleg tega je gel brez parabenov in veganskega, vendar je česen poln kuhalnik in je sprejemljiv za intimne dele telesa. Uporabite ga za intimno masažo ali v kombinaciji s svojo najljubšo igračo in uživajte v najbolj intenzivnih ugodnostih.

  7,90 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Waterglide Warming 300ml

  Mazivni gel z učinkom segrevanja in nežno sladkim vonjem narave vam bo odprl vrata v svet čutnih doživetij. Je brezbarven in zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v čutnem užitku brez tveganja, skrbi in nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

  Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen učinek segrevanja za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

  Analni mazalni gel na vodni osnovi, s katerim lahko uživate v super vznemirljivem toplem oklepu. Le malo pihanja ali drgnjenja in pojavila se bo prijetna toplina, ki bo vašim backdoor igram dodala novo dimenzijo. Lubrikant je na vodni osnovi, ima dolgotrajne učinke, se ne lepi in je kompatibilen s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami.

  22,90 €

  16,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

  Analni lubrikant, ki vam bo poleg dolgotrajnega močnega mazanja zagotovil tudi nežen hladilni učinek za še bolj strastna doživetja. Njegova sestava bo telesu prijetna, saj ne vsebuje parabenov, ftalatov ali drugih škodljivih snovi in tako deluje povsem naravno.

  11,90 €

  5,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

  Grelni lubrikant z izvlečkom cimeta znamke Intimate Earth. Prepustite se vznemirljivemu segrevanju in ne skrbite za svoje zdravje, saj je zaradi naravne sestave ta izdelek primeren tudi za bolj občutljive posameznike. Praktično 3 ml pakiranje ni primerno samo za potovanja.

  4,59 €

  2,69 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Waterglide Tingling 300ml

  Mazivni gel, ki vzbuja čutno mravljinčenje in mravljinčenje. Uživajte v najboljših eksplozivnih orgazmih! Gel je brez vonja in barve ter zagotavlja dolgotrajno in prijetno mazanje. Z mazalnimi geli Waterglide lahko uživate v užitku brez tveganja, skrbi ali nevšečnosti. Ne vsebujejo sestavin, ki bi lahko poškodovale lateks in so združljive s kondomi in erotičnimi igračami.

  14,90 €

  9,90 €

  +

  -

  Na zalogi

 • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Ice Personal Moisturizer 57ml

  Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbudil prijetno hladne občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v strastno hladnem plesu.

  22,90 €

  12,90 €

  +

  -

  Na zalogi

Elementi 1 do 32 od 61 skupaj

 1. 1
 2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.