×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vakuumske črpalke

Elementi 33 do 64 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Universal Replacement Sleeve Clear

    Nadomestni tulec za penis črpalke z največjim zunanjim premerom 6 cm. Notranji premer je takrat 2,5 cm in je dovolj prožen. Narejen je iz silikona, ne vsebuje ftalatov in je v skladu tudi z najstrožjimi predpisi EU REACH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel 7-Piece Performance Set

    Gospodje, iščete komplet, ki vključuje vse za vaš vzdržljivostni trening, masturbacijo in stimulacijo prostate? V tem kompletu boste našli 7 igrač, za najlepše čudovite trenutke! Veselite se vakuumske črpalke, mini vibratorja, masturbatorja, vibrirajočega analnega čepa in 3 erekcijskih obročkov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Z Nipple Play Vacuum Twist Suckers eksperimentira z draženjem bradavic in prijetnim sesanjem. So diskretne in kompaktne skodelice, ki jih pritrdite na bradavičke in jih pustite, da podležejo vakuumskemu pritisku in intenzivni stimulaciji, ki jo nenadoma povzročijo ter občutkom orgazma. Veselite se, vrtite, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Heavy Duty Cock Pump

    S težkim črpalnim sistemom si zagotovite trdoto s težkim črpalnim sistemom. Erekcija je tako impresivna kot na ikoničnih risbah Toma Finskega, ko penis vstavite v silikonski udobni rokav cilindra in ga po potrebi močno zatesnite z malo lubrikanta na vodni osnovi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Hydro7 je bila prva hidropump črpalka, ki smo jo ustvarili, in je odlična izbira, če začenjate z izboljšanjem penisa. Hydro7 je nežna, a učinkovita možnost črpalke za penis, ki prinaša prave rezultate, saj omogoča resnično povečanje dolžine in obsega penisa, hkrati pa izboljša trdoto erekcije in dolgotrajno moč.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Vibrating Nipple Suckers Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Svojim bradavičkam posvetite pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in vibrirajočimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v 10 načinih utripanja in vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Titilator

    Odkrijte popolnoma nov svet užitkov. Najnovejša stvaritev podjetja Blush, Titillator, je naprava za stimulacijo bradavičk, kakršne še ni bilo. Kaj počne? Mehki teksturirani ščegetavčki v skodelicah so nameščeni neposredno nad in okoli vaših bradavičk. Ščemenje se vrti z različnimi hitrostmi in različnimi vzorci, ki vas masirajo in božajo. Za uporabo. Postavite skodelice na prsi. Zavrtite zgornji del skodelic in namestite žgečkalnike.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ vam bo zagotovil večjo samozavest, izboljšal vaše življenje in splošno zadovoljstvo z življenjem.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavljamo HydroXtreme 11, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    LINIJA PUMPED JE TU, DA VAS NAVDUŠI S FANTASTIČNO PONUDBO PRIPOMOČKOV ZA POVEČANJE PENISA!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Nadomestni nastavek za vakuumsko črpalko Optimum, ki ga lahko uporabite tudi kot učinkovit masturbator. Narejen je iz prijetnega in fleksibilnega TPE materiala, v notranjosti je tanek in domiselne teksture. Podarite svojim občutljivim krajem nekaj lepega in vznemirljivega, v veselje bo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z avtomatsko pametno črpalko Optimum™Series, elegantno in trpežno seks igračo za moške s črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Pump Up The Volume

    Ali želite povečati dolžino in obseg svojega penisa? Izberite to samodejno močno vakuumsko črpalko s prozornim cilindrom, ki vam omogoča spremljanje vašega napredka. S pomočjo črpalke povečate pretok krvi v penisu, kar poskrbi za res čvrsto erekcijo. Mehak, upogljiv vhodni tulec iz visokokakovostnega silikona vam ne bo le udoben, temveč tudi enostaven za čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Uživajte v zabavi, navdušenju in večjem tiču hkrati. Zahvaljujoč vakuumu bo ta preprosta in praktična črpalka You2Toys dala vašemu penisu učinkovito moč in velikost. Z njim je zelo enostavno rokovati in tega se boste naučili že ob prvi uporabi. Boste igrali sami ali s partnerjem? Odvisno je od tebe!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ta revolucionarna patentirana zasnova vam omogoča, da prilagodite svoj užitek z raztegljivo cevjo, ki se zaklene na želeno dolžino. Vibracijska črpalka Extender Pro ima progresivno tehnologijo IST z neverjetno realističnim prekinjenim sesanjem, ki zagotavlja realistične občutke "dojenja" za najboljše fafanje v vašem življenju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Odkrijte trdno, pulzirajočo erekcijo, ki traja in traja. Varna in cenovno ugodna alternativa za povečanje penisa brez operacije, kemičnih tablet in stranskih učinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Boost Automatic Penis Pump PSX10 Crystal

    Blagovna znamka Boost Pumps, ustvarjena za moški užitek, vam bo pomagala doseči erekcijo, ki ste si jo vedno želeli, in odnose, ki si jih zaslužite. Zagotovite si bolj zadovoljujoče spolne odnose z Boost Pumps.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate HydroMax9 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Je 15 % večji od Hydromaxa7 in ponuja vse, kar Hydromax7, in še več.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Povečajte svojo velikost in samozavest s preprosto in varno Pump Worx Max-Width. Vsak pritisk na črpalko bo naredil penis večji in čvrstejši.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Zagotovite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in proces zdrave prehrane! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Get Bigger Premium Universal Penis Enlargement Pump

    Ali sanjate o večjem penisu? Poskusite z vakuumsko črpalko! Ta kovinska ročna črpalka Brutus ustreza večini črpalnih sistemov, se udobno prilega roki in je enostavna za uporabo. Manometer je enostaven za branje, tako da boste imeli popoln nadzor nad vsem podtlakom. Zahvaljujoč spojki z ventilom, ki ga je mogoče zapreti, ga lahko po črpanju preprosto odklopite, hkrati pa ohranite podtlak v jeklenki.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Black Treasure Pussy-Sucker

    Povečajte svoj libido, povečajte občutljivost in dajte zunanjosti vagine novo dimenzijo! Ta preprosta vakuumska črpalka za ženske je anatomsko oblikovana in izdelana iz silikona in plastike, ki je varen za telo. Zato ne vsebuje ftalatov in je tako v skladu z najstrožjo uredbo EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z napredno samodejno pametno črpalko za penis serije Optimum™, elegantno in vzdržljivo črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte vzdržljivost, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s to množico prilagodljivih načinov vadbe. Z gumbi na enostaven dotik in zaslonom LED uživajte v ročnem črpanju ali nastavite tlak in trajanje za do 20-minutno vadbo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v večji občutljivosti in izbirajte med 8 obročki za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker

    Dvojno orgazmično delovanje za dvojno zabavo! Anatomsko oblikovano skodelico vibracijskega sesalca za vagino potisnite nad vagino in s stiskanjem ročne črpalke ustvarite vakuum.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Nipple Play Vacuum Twist Suckers je poskus z dražbo bradavic in sprejemljivim rezanjem. Diskretni in kompaktni črvi, ki jih obrišete na bradavičke in jih spustite, so podvrženi vakuumskim pritiskom in intenzivnim stimulacijam, ki jih ne povzročijo nenadoma in orgazma. Veselite se, nemirno, zabavajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Zaradi močnega sesanja, ki poveča cirkulacijo, se bo vaša luknjica nabreknila. V tem edinstvenem pripomočku za črpanje se analno napolnjenje združuje s penetracijo. Preprosto napolnite luknjo v zadnjici s prilagodljivimi silikonskimi kroglicami, priključite združljivo cev in črpalko ter začnite stiskati, da povečate tlak v valju. Vaš anus se bo vsesal in razprl kot cvetoča vrtnica!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 230 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.