×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA klitoris silikona gladko

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Vas mika poskusiti nekaj novega in narediti romantične trenutke še bolj prijetne? Prstni vibrator Lovelife bo pravi pripomoček za vse, ki želite doživeti intenzivnejša doživetja in hkrati tolerirati kakovost in sodoben dizajn. Zaradi svoje ergonomske oblike in močnih tresljajev je primeren ne le za predigro, ampak tudi za ljubezen. Uživajte v njem in se ljubite še bolj!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in zagotavlja intenzivno stimulacijo z absolutno natančnostjo. Stimulirajte točko G in klitoris hkrati in uživajte v opojnih orgazmih!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Kako preizkušate najnovejše trende za stimulacijo klitorisa in okolice? Vibrator Le Pointe vas bo s svojimi zgoščenimi vibracijami zadušil do samega konca morja v najbolj živahnih mestih, ki so zahtevala njegovo stimulacijo. Drugi konec bo ustrezal vašim letom, vendar ne čakajte in preizkusite njegovega milimetrskega razpona trdnosti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Si želite popestriti svoje ljubljenje? S tem prstanom bo še bolje kot kdajkoli prej. Namesti se na penis in s pomočjo gumba lahko aktivirate enega od 10 načinov vibriranja. Prstan bo nosilcu podprl in okrepil erekcijo ter z vibracijami stimuliral tako penis kot klitoris. Uživajte v dotiku mehkega silikona in enostavno napolnite jajce preko USB kabla.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Diskretni mali naslajevalec, ki je domača beseda med erotičnimi pripomočki! Vsebuje močan motor za ciljno stimulacijo klitorisa. Uporabite ga z ali brez teksturiranega nastavka in se pripravite na ogled zvezd.

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Buck Wild Pink

    Pojdite na divjo vožnjo s tem vibratorjem za dvojno uporabo! Ponudila vam bo izjemne občutke, zaupajte nam. En njen konec upravlja hipnotično gibanje, ki se bo dotaknilo občutljive točke G, drugi konec pa bo čutno plapolal in božal klitoris. Uporabite enega ali dva motorja, da dosežete svoj užitek in ne pozabite na turbo gumb za aktiviranje največje moči v celotni igrači!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Spoznajte Vito, razmeroma majhen vibrator z okroglo konico, ki vam bo dal natančen užitek. Primeren je za stimulacijo zunanjih občutljivih predelov, kot so klitoris ali bradavice, gibljiv vrat pa olajša manipulacijo in ciljanje. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shots Vibrating Suction Stimulator Neon Yellow

    Očarljiva neonska punčka kot najboljša prijateljica tvojega klitorisa. Kaj bo naredil za vas? Všeč vam bo funkcija sesanja, ki prinaša močno vznemirjenje in en orgazem za drugim. Izbirali boste med 7 hitrostmi in zagotovo boste uživali v prijetno mehki obliki igrače kot tudi v prijetno mehkem silikonskem materialu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Femsation Pink

    Želite prebuditi strastno boginjo, ki se skriva v vsaki ženski? Femsation vam bo pomagal še bolj začutiti svojo ženstvenost. Dala vam bo natančno in intenzivno stimulacijo klitorisa in okolice ter prav posebna, a prijetna doživetja. Igrajte se z njim sami ali ga povabite k ljubezni!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vznemirljive vibracije ne glede na to, kaj počnete! Ta roza charm vibrator znamke Javid je bil zasnovan kot vaša tiha, diskretna in vibrirajoča skrivnost. Udobno se bo namestil v svojih spodnjicah in njegova tresoča ud bo dražila tvojo vagino! Izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja in zgrabite daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov.

    91,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Še vedno ne morete izbrati? Če vas zanima naše mnenje, potem vsekakor priporočamo ta nežno roza vibrator za dvojno stimulacijo. Ima čudovito gomoljasto glavo, ki bo zadela vaše notranje erogene cone, manjša ukrivljena roka pa bo poskrbela za užitek klitorisa. Dva zmogljiva motorja vam ponujata 10 funkcij vibriranja, zato ne čakajte in si privoščite!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Ste bili vedno romantična duša? Ta ljubeča igrača v obliki srca je samo za vas! Hkrati pa je tudi popolno darilo za vsako priložnost za osebo, ki vam je res pomembna. Na prvi pogled je Mon Luv naravnost čudovit in eleganten srček, ki predstavlja dve igrački v enem. Ločite dva dela in spoznajte okreten jezik s 5 funkcijami lizanja za stimulacijo klitorisa ali uživajte v čutnem sesanju s 5 funkcijami, ki jih zmore druga polovica srca.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    To vibrirajoče jajce iz kolekcije Cala Azul je fantastična igrača za samostojno uporabo, lahko pa je tudi razburljiv pripomoček za pare! Jajce ponuja intenzivno stimulacijo in ima 10 načinov vibriranja. Narejen je iz prijetnega in kakovostnega silikona, njegovo baterijo pa je mogoče zelo enostavno polniti preko priloženega USB kabla.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s tem vibratorjem boste doživeli dih jemajočo stimulacijo, ki ji ni para! Njegova ekskluzivna oblika vam omogoča prijetno izkušnjo z vsakim dotikom, njegova oblika pa natančno ve, kje je G-točka. In kar je najboljše – gibanje traku za stimulacijo klitorisa s 4 načini. Zaprite oči in uživajte v 12 načinih vibriranja in tanjših grebenih na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj nelagodja! Zaradi njegovih lastnosti se vam bo vznemirljivo zavrtelo v glavi in ne boste se želeli ustaviti. Odkrijte vibracije, udarce navzgor in navzdol ter vrtenja dveh vrst žogic. Seveda pa bo na svoj račun prišel tudi tvoj klitoris in z Robinom boš vsakič uživala v maksimumu.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Joupie Black

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prav tako prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas bo navdušil z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Ne glede na to, kakšni so vaši nameni, cilji vaših potovanj ali trenutne želje, obstaja Kyst, s katerim si boste vedno privoščili prijeten čas zase! Spominja na strastne ustnice, ki hrepenijo po poljubih in je narejena iz zelo prijetnega tekočega silikona. Pustite se zaslepiti z 10 funkcijami vibriranja in imejte Kyst vedno s seboj zaradi svoje majhnosti!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Ali lahko obdržiš skrivnost? Ta vznemirljiva skrivnostna igrača je! Je majhen vibrator, s katerim se boste popolnoma potopili v svet strasti. Njegove izjemno mehke nazobčanosti na silikonski glavi v obliki rože vam bodo dale neverjetno zadovoljiv občutek užitka. Vsaka posamezna zareza prenaša vibracije močnega motorja neposredno na vaše občutljivo mesto. Torej uživajte v blaženosti draženja!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Puissante Toupie Blue

    Popoln vibrator za vse erogene cone! Zaradi svoje zgornje oblike se zelo udobno prilega vaši roki in z njim vibrirate po celem telesu. Izdelan iz visokokakovostnega medicinskega silikona, zato je čudovito mehak in gladek. Uživajte v 10 različnih intenzivnostih!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Puissante Toupie Green

    Ash vibrator za vse erogene cone! Zaradi zgornje oblike se zelo udobno prilega vašim bokom in z njim vibrira po celem telesu. Narejena je tudi iz kakovostnega medicinskega silikona, vendar je čudovito mehka in gladka. Uživajte v 10 različnih intenzivnostih!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Puissante Mini Coco Blue

    Majhen užitek za vaše popolno veselje! Mini Coco je v našo e-trgovino prispel iz Francije in ne manjka tipičnega francoskega šarma. Neguje vaš klitoris in ustvarja tlačne valove, ki simulirajo sesanje z 10 stopnjami intenzivnosti skozi razburljiv vakuum. Imejte ga ves čas pri sebi in uživajte v okusnih orgazmih v nekaj sekundah, kadar koli želite!

    149 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata na G-točki vam bo čim prej prišla na vrsto! Kako boste uporabljali vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za občutljive notranje točke kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podlage bo potisnil klitoris v igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če izberete ta vibrator z zanko za prste, boste orgazmično zadovoljni z mehkim prvovrstnim silikonom s čutnimi robovi. Potegnite prst skozi končno luknjo in raziščite tresljaje na najbolj občutljivih mestih na telesu.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • AWAQ.U Vibrator 02

    Obožujete stil in kakovost? Ta vibrator znamke Awaq.u je trendovske vijolične barve in je izdelan iz vrhunskega silikona s svilnato površino Soft Touch. Njegova 2 močna motorja vam ponujata 10 intenzivnih in globoko vibrirajočih načinov. Uživaj v točki G in klitorisu hkrati, njena dvojna stimulacija bo dih jemajoča!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulzirajočega tapkanja za vaš najbolj občutljiv del telesa! Ta kompakten in očarljiv vibrator Thoumping Touch proizvajalca Sweet Smile ima inovativno funkcijo tapkanja, ki vznemiri vaše zunanje občutljive predele. Njegova prilagodljiva krila zagotavljajo udobno in intuitivno rokovanje, izbirali pa boste lahko med 7 neverjetnimi načini!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če ne izberete le tega vibratorja za pare, boste orgazmično zadovoljni z mehkim prvovrstnim silikonom s čutnimi robovi. Zgrabite in raziščite vibracije na najbolj občutljivih mestih na svojem telesu ali na telesu vašega partnerja.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Hrepenite po kakovostni erotični igrači? Edinstvena kolekcija Niya prihaja na trg z luksuznimi in modernimi pomočniki, ki bodo vaše intimno življenje naredili prijetnejše. Če se odločite za ta stimulator klitorisa, vas bo orgazmično razveselil mehak prvovrstni silikon in še posebej funkcija sesanja.Njegova premišljena zasnova se udobno prilega vaši dlani in takoj boste ugotovili, kaj je na primer, ko sta funkciji sesanja in vibriranja namenjeni vašemu klitorisu, bradavicam ali kateremu koli drugemu mestu. Zgrabi ga in raziskuj v svoje veselje!

    139 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.