×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA klitoris

Elementi 33 do 64 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun zagotavlja zelo natančno stimulacijo z močnimi krožnimi vibracijami, zaradi česar je primeren za klitoris, sramne ustnice ali druge erogene cone. Njegov športni dizajn dopolnjuje intuitiven nadzor.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    S svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Privoščil vam bo nebeški orgazem kadarkoli in kjerkoli, njegova dva močna motorja pa vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in gibljivo žico, tako da se lahko upogne v različne oblike. Uporabili ga boste kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Predstavljajte si, da padete v končni užitek! Kako se ta igračka pripne na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno bo, vznemirljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, tlačni valovi pa mehkejši in počasnejši. Zgrabite ga in pustite, da vam od užitka vzame dih.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Predstavljajte si, da padete v končno korist! Kako se igračka pritrdi na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno, razburljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, valovi pritiska pa mehkejši in počasnejši. Zgrabi ga in pusti, da ti vzame življenje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Sunray Lilac

    S Satisfyer Sunray lahko uživate v hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa zahvaljujoč vibracijam in tlačnim valovom. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen s prilagodljivim verižnim spojem, ki se zlahka prilagodi vašemu telesu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrator za vse, kar potrebujete! Deloma vam zlahka predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz škroba na osnovi PLA plastike. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, vendar dodajte in uredite okolju prijazno!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrator za vse, ki skrbite za okolje! V čast nam je, da vam lahko predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100 % biološko razgradljiv izdelek iz PLA plastike na osnovi škroba. Njegova univerzalna zasnova vam omogoča igranje različnih iger, zato pridite in naredite to ekološko."

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta priročen vibrator bo popestril vaše erotične igre. Je prilagodljiv in se prilagaja vašim zahtevam tako, da draži točko g ali klitoris pri ljubljenju ali predigri. Uživajte v še bolj čutnem seksu in celo v skupnih orgazmih!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegovo prefinjeno uho in masažni del sta naravnost vsestranska, zagotovo pa bosta najbolj všeč klitorisu. Nova generacija motorja F-1 vas bo navdušila s svojo neverjetno močjo vibriranja in 10 načini vibriranja. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Majhna, čutna, ljubka, izvirna in predvsem zmogljiva erotična masažna igrača v obliki makarona bo postala najljubša sladka razvada vašega klitorisa. Ta poslastica vam ponuja široko paleto hitrosti in načinov vibracij, od nežnih vibracij do intenzivnih načinov za avanturo. Narejen je iz svilnato mehkega medicinskega silikona, ki je seveda popolnoma varen za telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaša nočna omarica kar kliče po tej razkošni igrači Lelo x Diesel SONA Cruise, jo tudi vi slišite? Značilna živo rdeča barva na njem bo preprosto izstopala. A dovolj o videzu, pomemben je, še posebej v tej rdeči omejeni izdaji, a funkcija je vedno najpomembnejša!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Iščete seksi darilo, v katerem bi uživali s svojim ljubljenčkom? Happy Rabbit je za vas pripravil ta nabor vrhunskih izdelkov, ki vas ne bodo nehali zabavati. Našli boste tako vibrirajoče igrače kot analni čep z repom ali kocko. Seveda mora biti torba za shranjevanje. Všeč vam bo vsako orodje v kompletu, stavite!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Govorite o tem, kar imate radi! Ta zabavni vibrator ima obliko rdečih ustnic, ki so relativno majhne in izdelane iz mehkega silikonskega materiala. Naj vas poljubijo tam, kjer vam je najbolj všeč, in izbirajo med 10 funkcijami vibriranja.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Vas mika poskusiti nekaj novega in narediti romantične trenutke še bolj prijetne? Prstni vibrator Lovelife bo pravi pripomoček za vse, ki želite doživeti intenzivnejša doživetja in hkrati tolerirati kakovost in sodoben dizajn. Zaradi svoje ergonomske oblike in močnih tresljajev je primeren ne le za predigro, ampak tudi za ljubezen. Uživajte v njem in se ljubite še bolj!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.