×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA predvsem za ženske

Elementi 33 do 56 od 56 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Močnejši orgazmi, bolj zdrave intimne mišice, večji osebni užitek. Okrepite svoje osrednje medenične mišice s tem dvodelnim kompletom, zasnovanim za povezavo z vašim zasebnim spolnim jazom. Raziščite koristi za intimno zdravje z zapletenimi orodji za toniranje medenice, ki pomagajo pri krepitvi ženskih vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. Jeklene kroglice znotraj vsake gladke silikonske keglove kroglice ustvarjajo naravne dinamične vibracije kot odziv na gibanje vašega telesa. Vaš skrivni pripomoček vam nudi takojšnje zadovoljstvo in pozitivne dolgoročne rezultate. Intimna vadba. Notranje zdravje. Orgazmični rezultati.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus Balls so elipsasto oblikovane Venus krogle (paketi vsebujejo eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki prenaša tresljaje pri gibanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ali želite živeti v bolj intenzivnih in vročih orgazmih? In kdo ne! Ključ je preprost - pokriti globoko bakreno dno. V pomoč vam bo komplet Venus kroglic različnih velikosti in tež. Začnite z najmanjšim vlakom in se stisnite v najtežjega.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Stavite, da bo razkošna, moderna in nepremagljiva igrača, ki bo všeč vaši vulvi! OhMyC se bo udobno sprostil v vaši dlani in vas razveselil z vrtljivo kroglico, ki bo nežno in divje masirala vaš klitoris in okolico. Uživajte v 3 stopnjah intenzivnosti in vznemirjenja, ki bosta samo vaša.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator White

    Prepričajte se, da imate ljubko, moderno in nepremagljivo igro, ki bo vaša vulva! OhMyC se bo sprostil v vaši dlani in vas razveselil z vrtečo kroglo, ki bo nežno in divje masirala vaš klitoris in okolico. Uporabite pri 3 metre intenzivnosti in vzbujanja, ki bo vaša.

    299 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shots Vibrating Suction Stimulator Neon Yellow

    Očarljiva neonska punčka kot najboljša prijateljica tvojega klitorisa. Kaj bo naredil za vas? Všeč vam bo funkcija sesanja, ki prinaša močno vznemirjenje in en orgazem za drugim. Izbirali boste med 7 hitrostmi in zagotovo boste uživali v prijetno mehki obliki igrače kot tudi v prijetno mehkem silikonskem materialu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Femsation Pink

    Želite prebuditi strastno boginjo, ki se skriva v vsaki ženski? Femsation vam bo pomagal še bolj začutiti svojo ženstvenost. Dala vam bo natančno in intenzivno stimulacijo klitorisa in okolice ter prav posebna, a prijetna doživetja. Igrajte se z njim sami ali ga povabite k ljubezni!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Edinstvena oblika vibratorja Diva Dolphin iz Fun Factorja bo pritegnila vaš pogled na prvi pogled. Že ob prvi uporabi vas bo navdušil njegov zmogljiv in zmogljiv motor, še hujše pa boste cenili tudi Battery + inteligentno tehnologijo polnjenja. Vse kar morate storiti je, da kupite hibridni komplet in nenadoma akumulatorski vibrator postane polnilni vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost podira meje, crkljanje pomaga psihi in ljubezen do sebe je osnova srečnega življenja, se strinjate? Prepustite se vsemu temu s tem mehkim in ljubkim vibratorjem! Njen čar ni le v nežnem videzu, temveč predvsem v dvojni stimulaciji najbolj občutljivih mest. Raziščite svoje telo in uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach G je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, je udobne ergonomske oblike, tako da bo dražil G-točko in klitoris, upravljamo pa ga preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na neverjetna razburljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, pritrdi se na hlačke in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Span Panty Vibrator App Controlled Includes 2 Thongs

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Span je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, v paketu najdete tudi 2 čipkasti tangici z žepom, kamor je vstavljen vibrator in ga lahko še naprej upravljate preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml - SALE exp. 02/2024

    Ta edinstvena kombinacija sestavin ima vznemirljiv, stimulativen učinek in tako podžiga spolno domišljijo.

    17,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    O moj bog! Točno to se bo slišalo iz vaših ust, ko boste svojo G-točko prvič pobožali s tem čudovitim, predvsem pa priročnim vibratorjem. Njegova oblika je do potankosti premišljena, tako da lahko z njim enostavno in hitro odkrijete svoje najbolj občutljivo mesto in se skozenj pripeljete do vrha blaženosti. Ali res želite počakati na nekaj drugega?

    99,90 €

    36,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Duo Blueberry

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    169 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Ljubezen do sebe in umetnost sta šla z roko v roki pri ustvarjanju tega čudovitega vibratorja z imenom Muse. Tukaj je, da vas navdihne k raziskovanju lastnega telesa. Ponuja vam 8 vzorcev vibriranja, optimiziranih za užitek, in 5 stopenj intenzivnosti za neverjetne dvojne orgazme. Počastite svoj oltar in razvajajte svojo G-točko in zunanjost svoje vagine zahvaljujoč gibljivi roki.

    169 €

    61,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta vijolični čeden moški ima obe strani in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Seductive Pink

    Ta sladki roza čeden moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    43,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 4 Yellow

    Satisfyer Ultra Power Bullet 4 ima ohišje iz mehkega higienskega silikona in je zato še posebej nežen in ljubeč do kože. Hkrati vas zna vžgati z intenzivnimi, globokimi vibracijami.

    30,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Nightshade Purple

    Tako hladno in tako vsestransko! Ta mini vibrator vas bo stal kolikor želite. Ima 10 funkcij eksplozivnih vibracij in je vodoodporen. Kako ste z njenim vsakdanjim življenjem? In kaj naj veličastnost dirke nosi s seboj? Poskrbite za vse, kar lahko ponudijo te očarljive igrače.

    37,90 €

    13,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrator Hype Flexi ni le na prvi pogled eleganten, ampak je tudi odločen, da izpolni vse vaše želje! Kot že ime pove, je izjemno prilagodljiv in hkrati iznajdljivo tanek, tako da res pride, kamor ga potrebujete. Ponuja vam 10 načinov vibriranja, preprosto upravljanje, čudovito mehak silikon, vodoodpornost in praktično polnjenje prek USB-ja.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Greste na zmenek v dvoje? Povabite ta spodnji vibrator kot tretjo osebo, ki bo zabavala oba. Dame si bodo ta zaklad rade volje pripele na spodnjice, svoj krmilnik pa bodo vseeno ljubeče zaupale svojemu dvojniku. Preklapljanje med 10 načini vibriranja bo zabavno, polno raziskovanja in kasnejšega odkrivanja. Poleg tega so Panty Vibe čudovito prijetne na dotik in bodo zaradi praktične pritrditve vedno ostale na mestu.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Si želite nekaj več kot le navaden vibrator? Insatiable G ne bo samo vibriral namesto vas, ampak se lahko tudi samodejno napihne! Z njim uživajte v popolnem užitku, izbirajte med 4 napihljivimi nastavitvami od blagih do pulzirajočih in ne pozabite na vibracije 7 načinov.

    149 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 56 od 56 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.