×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA za ženske

Elementi 65 do 96 od 517 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Slastno mazivo na vodni osnovi na sadni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Miamelle Bikini Tangerine

    Ste pripravljeni na velik odmerek neonske barve? Z bikinijem Miamelle je to neizogibno! Sočne barve pomešane s super seksi stilom - skočite in videli boste številne radovedne oči, ki opazujejo vaše osupljivo telo!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznajte Plug-ilicious 1 pin, ki se ne razlikuje, a tudi zelo otežuje, je pa tudi enostaven za uporabo preko aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Maziva Joydivision so kakovostni nemški izdelki, preizkušeni skozi čas! Z Aquaglide Neutral se boste lahko popolnoma potopili v razburljive igre zahvaljujoč njegovi dolgotrajni mazalni sposobnosti in optimalni ravni vlažnosti v nekaj kapljicah. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte najbolj priljubljenemu mazivu na evropskem trgu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Zahvaljujoč svoji rahli ukrivljenosti vam bo ta dildo Steel Double Header zagotovil izjemno prijetno izkušnjo! Zaljubili se boste v njegovo ergonomsko obliko in novo raven elegance, ki jo predstavlja dildo. Uživajte sami in v paru!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Beverelle One-piece Swimsuit Black

    Primerno za vsak tip postave! Enodelne kopalke Beverelle so dekliški motiv v naši ponudbi kopalk. Ščepec barv - veliko zabave! Z njimi začnite počitnice na soncu!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bye Bra Invisible String 2-Pack Nude & Black

    Posebna obleka zahteva posebno spodnje perilo! Te nevidne tangice boste cenili ob več priložnostih, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Vsebina pakiranja 2 kosa - telo in črna iz lahke in mehke tkanine. Nevidne tangice ne smejo manjkati v nobeni ženski garderobi!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo češnjeve lizike, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo z nežnim ogrevanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Amanda Set Black

    Čuten komplet erotičnega perila evropske znamke Passion. Sestavljen je iz modrčka z zapeljivim mrežastim delom, podveznega pasu in tudi tangic. Spodnje perilo je okrašeno z zlatimi prstani, ki ustvarjajo seksi učinek križanja in so tudi lep okras. Oblecite si to seksi spodnje perilo in podprite svojo spolnost!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Ste razpoloženi za draženje klitorisa? Dipping Delight je tu samo za vas, da se lahko potopite v čudovito in globoko fokusirano stimulacijo klitorisa ali preprosto v nežno lesketanje. Njegova ojačana, zelo mehka in ukrivljena konica bo v vas razkrila nove vznemirljive občutke. Igriv dizajn bo všeč tako začetnikom kot izkušenim ljubiteljem erotičnih igrač!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Allure Body With V-Neck & Sleeves Black

    Nebeško lepe točke za oba filmska zvezdnika! Ima globok V-izrez in neverjetno očarljive puhaste rokave, ki razkrivajo ramena. Hrbet pokaže več kot pokriva, lok za vratom pa daje vtis, da bo že en poteg dovolj, da razkrije vaše telo. Oblecite ga, sanjajte in se pripravite na razburljivo predstavo.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive Rubinesa 2-pcs Set

    Nocoj se boste počutili še lepše! Zaprite oči in si predstavljajte sebe v tem spodnjem perilu. Komplet z nedrčkom in tangicami Rubinesa vam bo poskrbel za prijetne in vznemirljive občutke. Obnorite s čutnim rdečim, spogledljivim krojem ter kombinacijo materiala za telo in pentlji.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 skrbita 2 motocikla. Za nadaljnjo stimulacijo bo poskrbela diamantna struktura žebljička. Široka podlaga in mehak silikon zagotavljata varno igro.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Floris Corset Black

    Čudovit steznik, ki ga ne boste želeli sleči! Je evropske blagovne znamke Passion, ki zagotavlja kakovost izdelka, material pa je prijetno elastičen, zato vam bo pristajal kot druga koža. Brezčasen kroj bo navdušil vse vrste postaj, elegantna čipka, iz katere sestavljajo nedrček in tangice, pa vas bo očarala na prvi pogled.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    S Satisfyer Yoni Power 1 boste potrebovali le 15 minut na dan za vadbo mišic medeničnega dna in zahvaljujoč temu boste doživeli še intenzivnejše orgazme. Različne velikosti vaginalnih kroglic omogočajo počasno in postopno povečevanje obremenitve.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, tako igračka vibrira v ritmu glasbe in tako daje vašim najljubšim pesmim in poslušanju le-teh popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Ali pa uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion PS007 Top Yellow

    Športno spodnje perilo je torej enostavno! Strast prihaja z zbirko čudovitih in gorečih biserov iz sprejemljive elastične bombe brez kosti. Ta načrt ima nastavljive okvire za popoln dostop in dolgočasna vam bo podpora in svoboda. Uživajte v fitnesu v očarljivi podobni osnovni nevarnosti v športnem sloganu!

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Lara Chemise Black

    Čudovita srajca, ki simbolizira okusno eleganco in očarljivo zapeljivost. Njegov prijeten material bo božal vašo kožo, globok izrez z vezalkami pa bo pritegnil pozornost oči in spodbudil domišljijo. Zelo impresivne so tudi zadnje rešitve, ki so popolnoma izpostavljene pod zgornjim lokom, kar je neverjetno seksi. Občutite vso svojo privlačnost!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Pokrijte srednje dno in doživite globoke orgazme s Satisfyer Yoni Power 2. Te vaginalne medicinske silikonske skodelice s tremi različnimi velikostmi omogočajo temeljito vadbo hrbtenjače.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Casmir Meredith Body Black

    Elegantno in kvalitetno perilo za vsako priložnost! Body Meredit je pogumen in zasnovan za vse samozavestne ženske! Sešita je iz črnega elastičnega satena, ki je okrašena s čudovito čipko in tudi modernimi naramnicami v predelu prsi. Oblecite to točko z odprtim modrčkom in povečajte svojo čutnost, tako da vas hkrati prekrijete in razkrijete.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion PS015 Top Grey

    Športno spodnje perilo je torej enostavno! Passion prihaja s kolekcijo čudovitih in napihljivih spodnjih perlic iz visokokakovostne elastične bombe. Ta top ima boljši kostum, ki se prilega ženskim postavam. Uživajte v fitnesu v očarljivi podobni osnovni nevarnosti v športnem sloganu!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 96 od 517 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.