×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA G-točka

Elementi 33 do 40 od 40 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Love To Love O Mega Clitoral & G-Spot Vibrator Pink

    About Mega je očarljiv vibrator za hkratno stimulacijo klitorisa in G točke. Ponuja vam 7 načinov vibriranja in en zamenljiv nastavek. Zasnovan je posebej za stimulacijo G točke in skriva 2 motorja. Nastavek ima dva konica, s katerima lahko stimulirate eno pesmico. Uporabite ga za klitoris in bradavice!

    109 €

    40,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Vush Muse Rabbit Vibrator Peach

    Ljubezen do sebe in umetnost sta šla z roko v roki pri ustvarjanju tega čudovitega vibratorja z imenom Muse. Tukaj je, da vas navdihne k raziskovanju lastnega telesa. Ponuja vam 8 vzorcev vibriranja, optimiziranih za užitek, in 5 stopenj intenzivnosti za neverjetne dvojne orgazme. Počastite svoj oltar in razvajajte svojo G-točko in zunanjost svoje vagine zahvaljujoč gibljivi roki.

    169 €

    61,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta vijolični čeden moški ima obe strani in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S silikonsko igrico Satisfyer Elastic Game boste lahko uživali v največji fleksibilnosti: zahvaljujoč 2 motorjema in gibljivi žici v notranjosti se lahko ta univerzalni spremljevalec uporablja kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen prstni vibrator z obliko, ki vam bo pomagala udobno doseči G-točko. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem točke G.

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrator Hype Flexi ni le na prvi pogled eleganten, ampak je tudi odločen, da izpolni vse vaše želje! Kot že ime pove, je izjemno prilagodljiv in hkrati iznajdljivo tanek, tako da res pride, kamor ga potrebujete. Ponuja vam 10 načinov vibriranja, preprosto upravljanje, čudovito mehak silikon, vodoodpornost in praktično polnjenje prek USB-ja.

    76,90 €

    27,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Si želite nekaj več kot le navaden vibrator? Insatiable G ne bo samo vibriral namesto vas, ampak se lahko tudi samodejno napihne! Z njim uživajte v popolnem užitku, izbirajte med 4 napihljivimi nastavitvami od blagih do pulzirajočih in ne pozabite na vibracije 7 načinov.

    149 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 40 od 40 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.