×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA vagina gladko polnilna

Elementi 33 do 55 od 55 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Še vedno ne morete izbrati? Če vas zanima naše mnenje, potem vsekakor priporočamo ta nežno roza vibrator za dvojno stimulacijo. Ima čudovito gomoljasto glavo, ki bo zadela vaše notranje erogene cone, manjša ukrivljena roka pa bo poskrbela za užitek klitorisa. Dva zmogljiva motorja vam ponujata 10 funkcij vibriranja, zato ne čakajte in si privoščite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Kaj zagotovo ne sme manjkati v vaši erotični zbirki? Ta mini vibrator iz kolekcije Cala Azul! Primeren je za vaginalno in klitorisno stimulacijo in lahko vibrira v 10 različnih načinih. Je enostaven in priročen za uporabo in se polni s kablom USB. Odkrijte svojo novo najljubšo igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s tem vibratorjem boste doživeli dih jemajočo stimulacijo, ki ji ni para! Njegova ekskluzivna oblika vam omogoča prijetno izkušnjo z vsakim dotikom, njegova oblika pa natančno ve, kje je G-točka. In kar je najboljše – gibanje traku za stimulacijo klitorisa s 4 načini. Zaprite oči in uživajte v 12 načinih vibriranja in tanjših grebenih na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasika z neverjetnimi vibracijami. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar je pomembno. Je zmogljiv in hkrati zelo tih, zaradi svoje vodoodpornosti bo z veseljem vaš spremljevalec tudi pri vas ali pod tušem in vam ponuja 8 programov vibriranja in 5 jakosti vibriranja. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nalone Magic Stick Pink

    Ni pomembno, ali verjamete v magijo ali ne, ta čarobni vibrator vas bo vseeno očaral! Ima dva močna motorja, ki vas popeljeta na najvišji vrh doslej. Utripajoča točka na konici bo čutno dražila točko G, prožna zunanja ušesa pa se bodo osredotočila na klitoris. Izbirajte med 7 načini vibriranja in to počnite mirno tudi v kopalnici, Magic Stick je vodoodporen!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Etiketo pripravljamo. Si želite narediti vsakdanji dan poseben? To ne bo problem s tem vibrirajočim jajcem. Primeren je za vse priložnosti in je idealen tako za natančno stimulacijo kot za čutno predigro kadarkoli v dnevu. Uživajte v novem nivoju svojega ljubezenskega življenja!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Edinstvena oblika vibratorja Diva Dolphin iz Fun Factorja bo pritegnila vaš pogled na prvi pogled. Že ob prvi uporabi vas bo navdušil njegov zmogljiv in zmogljiv motor, še hujše pa boste cenili tudi Battery + inteligentno tehnologijo polnjenja. Vse kar morate storiti je, da kupite hibridni komplet in nenadoma akumulatorski vibrator postane polnilni vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikoli prej ni bilo tukaj, vibracije in napihljive funkcije v enem čudovitem roza vibratorju Pretty Love! Ta novi edinstveni vibrator ima dve točki vibriranja in funkcijo napihovanja, zahvaljujoč kateri vas bo popolnoma napolnil z užitkom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami ter neverjetno funkcijo elektrostimulacije. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za trening medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj nelagodja! Zaradi njegovih lastnosti se vam bo vznemirljivo zavrtelo v glavi in ne boste se želeli ustaviti. Odkrijte vibracije, udarce navzgor in navzdol ter vrtenja dveh vrst žogic. Seveda pa bo na svoj račun prišel tudi tvoj klitoris in z Robinom boš vsakič uživala v maksimumu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand Gee Black

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Gee je tukaj in nikoli ne bo lažje! Je polnilna in osredotočena natančno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila globoko zadovoljujoče občutke. Njegova popolna ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v stilu zajca je močan in hkrati zelo tih. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach G je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, je udobne ergonomske oblike, tako da bo dražil G-točko in klitoris, upravljamo pa ga preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost podira meje, crkljanje pomaga psihi in ljubezen do sebe je osnova srečnega življenja, se strinjate? Prepustite se vsemu temu s tem mehkim in ljubkim vibratorjem! Njen čar ni le v nežnem videzu, temveč predvsem v dvojni stimulaciji najbolj občutljivih mest. Raziščite svoje telo in uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • AWAQ.U Vibrator 02

    Obožujete stil in kakovost? Ta vibrator znamke Awaq.u je trendovske vijolične barve in je izdelan iz vrhunskega silikona s svilnato površino Soft Touch. Njegova 2 močna motorja vam ponujata 10 intenzivnih in globoko vibrirajočih načinov. Uživaj v točki G in klitorisu hkrati, njena dvojna stimulacija bo dih jemajoča!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata na G-točki vam bo čim prej prišla na vrsto! Kako boste uporabljali vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za občutljive notranje točke kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podlage bo potisnil klitoris v igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se prepustite dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 2+ izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 2+ sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    O moj bog! Točno to se bo slišalo iz vaših ust, ko boste svojo G-točko prvič pobožali s tem čudovitim, predvsem pa priročnim vibratorjem. Njegova oblika je do potankosti premišljena, tako da lahko z njim enostavno in hitro odkrijete svoje najbolj občutljivo mesto in se skozenj pripeljete do vrha blaženosti. Ali res želite počakati na nekaj drugega?

    99,90 €

    36,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S silikonsko igrico Satisfyer Elastic Game boste lahko uživali v največji fleksibilnosti: zahvaljujoč 2 motorjema in gibljivi žici v notranjosti se lahko ta univerzalni spremljevalec uporablja kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • California Exotics California Dreaming Santa Barbara Surfer Pink

    Ali sanjate o obali Santa Barbare in valovih? Morda sanjate o vibratorju California Dreaming Santa Barbara! Ima edinstveno valovno funkcijo in njegovo telo valovi gor in dol (oglejte si video!). Odplujte z njim na čudovite in orgazmične kraje in poleg valov uživajte v čudovitem božanju klitorisa.

    119 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 55 od 55 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.