×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

AKCIJA

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi na čokoladni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni mazalni gel z aromo čokolade, primeren za intimne/erotične masaže ali klasični seks. Na vodni osnovi - ne pušča madežev. Poveča izkušnjo zahvaljujoč nežnemu ogrevanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Penthouse Too Hot To Be Real Red

    Hlačne nogavice, izdelane iz mehke in kakovostne čipke, se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo visoko raven udobja. Velikost spodnjega perila lahko prilagodite tudi s šivanjem na strani. Zaradi cvetličnega čipkastega vzorca in aplikacije z metuljčkom je skoraj preveč vroča, da bi jo lahko obvladali. Odprtina v mednožju resnično odpira vznemirljive možnosti...

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi z vonjem hruške in vanilije. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Masažno olje s tropskim sadjem slastnega okusa. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Passion Face Mask Cotton Cover 40 Hearts

    Udobno, praktično, srčkano in predvsem potrebno. Ta ljubezenska zavesa znamke Passion je šivana iz bombaža in kavljev za ušesi. Prijeten je za dolgo nošenje in preprosto vam bo všeč njegov srčni vzorec. Ne pozabite zaščititi svoje okolice in izberite ljubečo tančico, ki vas bo osrečila ne le.

    7,90 €

    0,29 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Slastno mazivo na vodni osnovi na sadni osnovi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je eleganten jajček, v katerem se skriva moški masturbator, ki je narejen iz zelo mehkega in prijetnega TPE materiala in izstopa z izrazito stimulativno teksturo. Zahvaljujoč potovalni velikosti ga lahko vedno nosite s seboj, podoživite svoje trenutke samozaljubljenosti in uživate v realističnih in vznemirljivih občutkih. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je Hedy tudi idealno darilo za vsakega moškega.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Glyde Wildberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Kondomi iz lateksa GLYDE so prijazni do veganov. Serija kondomov GLYDE Ultra je izdelana iz naravnega lateksa najvišje kakovosti po najstrožjih standardih z uporabo rastlinskih beljakovin in ne kazeinskega veziva. Nobena sestavina kondomov GLYDE ne vsebuje izdelkov živalskega izvora. Poleg tega kondomi GLYDE niso testirani na živalih.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Glyde Blueberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Kondomi iz lateksa GLYDE so prijazni do veganov. Serija kondomov GLYDE Ultra je izdelana iz naravnega lateksa najvišje kakovosti po najstrožjih standardih z uporabo rastlinskih beljakovin in ne kazeinskega veziva. f​e​l​i​s Nobena sestavina kondomov GLYDE ne vsebuje izdelkov živalskega izvora. Poleg tega kondomi GLYDE niso testirani na živalih.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Ali imate radi vse stvari iz jeansa? Dvignite svoje nagajive igre na višjo raven s tem klofutom, prevlečenim z jeansom! Izkusite, kako je prevzeti nadzor in obvladati svojo ljubezen ter odkriti svoje dominantne ali podložne strani!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • KUNG Mega Loose 6 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebujete malo večje kondome? Če se vam zdi, da nosite poletno srajco v standardnih zimskih kondomih, je to pravi čas, da poskusite nekaj večjega. KUNG Mega Loose so 30 % večji od običajnih velikosti in imajo čudovito širino 69 mm. Odkrijte udobje enkrat za vselej!

    11,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Skulls and Bones Eye Mask with Skulls & Spikes Black

    Želite omejiti vid sebi ali vašemu pomembnemu drugemu na nekoliko strožji način kot zgolj začetniška čipkasta maska? Ta čudovita maska za oči z žebljički in okraski je samo za bolj drzne, kar se vidi že na prvi pogled! Peljite jih v spalnico, pa tudi na zabavo ali srečanje motoristov, pozornosti vam zagotovo ne bo ušlo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Passion Face Mask Cotton Cover 44 Biscuits

    Udobno, praktično, srčkano in predvsem potrebno. Ta igriva draperija znamke Passion je šivana iz bombaža in kavljev za ušesi. Prijeten je za dolgo nošenje in preprosto vam bo všeč njegov ljubek vzorec s piškoti. Ne pozabite zaščititi svoje okolice in izberite igrivo tančico, ki vas bo osrečila ne le.

    7,90 €

    0,29 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrator za vse, kar potrebujete! Deloma vam zlahka predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz škroba na osnovi PLA plastike. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, vendar dodajte in uredite okolju prijazno!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Billy Boy White 6 pack - SALE exp. 09/2024

    Kondomi Billy Boy White za brezskrbno zabavo so narejeni iz naravnega lateksa, mazani in zaključeni s tankom.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KUNG Mega Loose 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Potrebuješ malo več kondoma? Če želite poletno sranje nositi v standardnih zimskih kondomih, je pravi čas, da poskusite še nekaj. KUNG Mega Loose je 30 % večji od običajne velikosti in ima čudno širino 69 mm. Odkrijte okolje za vsakogar!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Denim Eye Mask Roughend Denim Style Black

    Ali imate radi vse stvari iz jeansa? S to denim masko dvignite svoje nagajive igre na višjo raven! Izkusite, kako je omejiti svoj vid in okrepiti druge čute na razburljiv način!

    11,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dorcel Sex Shot Intense

    SEX SHOT, mini masturbator, ki se prilega povsod za uživanje v intimnih užitkih v vseh okoliščinah. Mehka in sladka, ustreza vsem velikostim. Za segrevanje pred uporabo ga lahko nekaj minut spustite pod vročo vodo. Vedno nanesite lubrikant.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Se želite norčevati iz solo iger? S tem super prilagodljivim in čudovito stimulativnim masturbacijskim taborom bo zabavno! Njegov diskreten videz in kompaktna velikost vam omogočata, da ste v koraku s sabo. Operite elegantno embalažo, nakapajte malo lubrikanta in dodajte!

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • KUNG Super Thin 20 pack - SALE exp. 10/2024

    Znaš plesati in kondome? Stavite na švedsko kakovost, ki jo zastopa blagovna znamka Kung. Modeli Super Thin imajo 35 % več kondomov, vendar imajo v tem minimalnem odpadku tudi popolno opremo za kuhanje in kuhanje. Uživajte v ljubezni na igrišču in se ne zabavajte!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Tudi posebne igrače potrebujejo posebno nego! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit na beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rimba Adaptor Plug 3003 from 3,5mm Female to 2,5mm Male

    Povežite svojo elektronsko spolno igračo NON Rimba (PES, Folsom, Erostek) z eno od enot Rimba power box.

    11,90 €

    3,89 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer 2GO XL Heads 3 pack

    Nadomestna glava za Womanizer 2GO iz mehkega silikona. Paket vsebuje 3 kose.

    26,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Orion Special Cleaner 50ml

    Tudi posebne igrače zahtevajo posebno pozornost! Ta čistilni sprej je primeren za orodje in pripomočke iz lateksa, gume ali PVC ali plastike. Še posebej je učinkovit pri beljakovinah in njegova uporaba je več kot enostavna.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Erotic Dice Game

    Iščete način za popestritev skupnih romantičnih trenutkov? Nič ni lažjega kot vreči kocke in pustiti, da odločajo o vaši usodi. Odkrijte nove možnosti in razburljivo zabavo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Obsessive A760 Garter White

    Čutna podvezica nedolžne bele barve. Je drzna kombinacija naramnic in z njeno izbiro boste pritegnili pozornost na svoje stopalo. Okrašena je z pentljo in ustvari takojšen "wow" učinek. Udobno se prilega in se prilagaja vašemu stopalu.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Anais Jason

    Elegantne moške tangice iz udobnega materiala.

    14,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Pasante Silky TLC 75ml - SALE exp. 12/2023

    Pasante Silky TLC Lube je lubrikant na osnovi vode in silikona za nežno lubrikacijo.

    7,90 €

    1,09 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml - SALE exp. 02/2024

    Ta edinstvena kombinacija sestavin ima vznemirljiv, stimulativen učinek in tako podžiga spolno domišljijo.

    17,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • pjur Desinfect 100ml - SALE Exp. 05/2023

    Zelo učinkovito dezinfekcijsko sredstvo za kožo in roke. Je nežen do kože, ima nevtralen pH, je veganski in za razliko od večine podobnih izdelkov ne izsuši kože. Zasnovan tako, da izpolnjuje najvišje standarde osebne higiene, prihaja iz Nemčije in je učinkovit že v 30 sekundah.

    14,90 €

    1,89 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Shots S-Line Soap Bar After Sex Soap

    Smešno, praktično in modro milo, ki vam bo všeč še posebej po ljubljenju! Osupnili boste nad čudovito prijetno peno in jo lahko delite celo s svojim kolegom, ki ga boste povabili pod tuš. Primerna bo tudi kot darilo ali dekoracija v kopalnici.

    11,90 €

    3,39 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.