Prijavni obrazec
Registracija
Vaši podatki
Podatki za prijavo
ali prijava
Podrobnosti
Čokolada je okusno uravnotežena z zelo blago grenkobo in prijetno sadnostjo. Konsistenca je tradicionalno zelo mehka do žametna, pookus pa izjemno dolg. Kakavova zrna prihajajo iz območja Madre de Dios v porečju Amazonke v Peruju.
Posebnost za poznavalce iz kolekcije "Grand Crus d'Exception" ni bila ohlapno prevedena kot "čokolade z izjemnim rodovnikom" .
Čokolada je okusno uravnotežena z zelo blago grenkobo in prijetno sadnostjo . Konsistenca je tradicionalno zelo mehka do žametna, pookus pa izjemno dolg.
Območje Madre de Dios v Peruju je del amazonske kotline in vsebuje 85 % perujskega zlata, z vsem trpljenjem, ki ga rudarjenje prinaša domačinom in naravi ...
Tukaj Stéphane Bonnat sodeluje z lokalno kakavovo zadrugo Fundo San Miguel Madre de Dios in sodeluje pri reševanju lokalne redke vrste kakavovih dreves.
To sodelovanje med drugim prinaša dostojne plače kmetom in njihovim družinam v to revno območje.
Sestavine: 75% kakava, kakavovo maslo, sladkor.
Izjemna kakovost surovin: Stéphane Bonnat prenaša kakovost surovin. Uporablja samo:
- kakav in čisto kakavovo maslo, brez rastlinskih maščob,
- trsni sladkor namesto sladkorja pese.
Nikoli ne uporablja sojinega lecitina, vanilije, vanilina ali umetnih arom. Vsi izdelki so 100% brez gensko spremenjenih organizmov.
Teža in velikost: 100 g, 153 × 75 × 10 mm
Družinska tovarna čokolade Bonnat izdeluje izjemno čokolado že od leta 1884 . Nahaja se v mestu Voiron v Franciji.
Dodatne informacije
Vsebnost kakava | 75% |
---|---|
Energijska vrednost | 603 kcal / 2501 kJ |
Maščobe | 46 g |
Beljakovine | 8,8 g |
Ogljikovi hidrati | 42,6 g |
od tega sladkorji | 25,9 g |
Blagovna znamka | Bonnat |
Teža | 100 g |
Kategorije | Temna čokolada |